Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Biriey siyebilirmiyim bu iğnelerim etkisiyle kasıklarında sertlik aprı hissediyomusun bugün iğneden sonra baya baya sol kasığımda bi his oluştu
Hissetmez miyim? 2 kasigim birden en cok ta 2 büyük yumurtanın oldugu tarafta cok agrim var.. her dk çatlayacaklarmış gibi hissediyorum..

Hissetmez miyim? 2 kasigim birden en cok ta 2 büyük yumurtanın oldugu tarafta cok agrim var.. her dk çatlayacaklarmış gibi hissediyorum..
Yaaa bugün çatlamaması için iğne vuruldum ama bilemediğim için biraz panik yapmıştım teşekkür ederimm beni rahatlattığın için

Sizdede oluyomuydu canlar yaaa böyle bir ağrı kasılma filan kendimi tuhaf hissediyorumm çok iğnelerimin 5. Günündeyim ve malesef bu süreci baştan yine yaşicam 🥺🥺

Bi ara araştırmıştımda gayet normal cnm 1 hafta 10 gün e olmuş çoğu kişi. Senin neden donduruldu transfer olmadı
Opudan sonra yormak istemedi doktor ohss riski gördü, cok şiştim ve çok fazla ağrım oldu benim gercekten. İyiki de hemen transfer olmamışım dedim içimden. Kısmet olursa eylül’ün ilk haftası transfer gibi gözüküyor 🙏

Dert etmeyin 10 tane kalitesiz olacağına 1 tane saglam olsun yeter.. ben 31 yasinda tup bebek seruvenine başladım.. 7 yıla 4 tane sığdırdım.. simdi 5.ye başladık.. 14 yumurta toplandığı zaman da oldu ama 5.gune dondurulacak kalmadı.. kalite zaten mükemmel değilken yas ilerleyince sayı sikintisi da basladi.. 3 yumurtayi da 4 aydir kullandigim vitaminlerden sonra gördük.. bakalim ptesiye kadar catlamadan bekleyecekler mi?
[/QUOTE
4 yumurta toplandı kaliteleri iyi olur inşallah. Benim Ocak ayından beri üçüncü denemem olacak vitamin de kullandım bir sürü şey de yedim ama nasip.. sizin de olumlu olur inşallah Rabbim gönlünüze göre versin

X