Evet ilk negatifi alınca insan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor..ancak belli bir süre toparlanıp tekrar güçlenerek peşi sıra denemelere devam ediliyor..Çünkü ne zaman, nerde nasip olacağı belli olmuyor..Kiminin ilk denemede kiminin onuncu denemede tutuyor..haa biz onuncu denemeye gidecek güce sahip olur muyuz, bilmiyorum..şuan 4.denememin içindeyim..2 yıllık ara vermiştik..tedavi öncesinde de ekstra hiçbirşey yapmadık..kısmet artık, bakalım göreceğiz..siz de kendinizi hazır hissettiğiniz en uygun zamanda bir sonraki denemede olumlu sonuca ulaşırsınız inşallahMerhaba arkadaslar bende temmuz ayinda tüp bebek yaptirdim agustosta transfer oldu ve sonuc negatif 15 yumurtamdan 10 tanesi bos cikti ve 5 taneden 2 si döllendi 3. Gün embriyosuydu ve olmadi adet olmayi bekliyorum üzüntümü tarif edemem cevremde herkes hamileyken sizce 2. Ye ne zaman baslamaliyim
bende transferden 3-4 gün önce başlamıştımAnanasa ben şimdiden başladımiğnelerimi olurken
Bu süreçte transfer olana kdar her gün yemeye karar verdim arada verilebilir bana bilemiyorum şuan dondurulucak bir yumurta tekrar başlayacağım ama ne kadar dikkatli beslenirsem o kadar iyi olucağını düşünerekten başladımbende transferden 3-4 gün önce başlamıştım
Hayırlı olsun canım bugün kaçıncı gününüz benim 53,90 çıktıArkadaşlar hamileyim artık net 451 çıktı Rabbim herkese nasip etsin inşallah
İnşallah katlanarak artmaya devam eder..gözünüz aydınHayırlı olsun canım bugün kaçıncı gününüz benim 53,90 çıktı
Dr ma cumartesi günü randevu aldım boş günü olmadığı için inşallah o gün kese görünür. Rabbim sizelerede tüm isteyenlere nasip etsin inşallahBence süper ilerliyor..İnşallah tez zamanda keseyi de görür, kalbi de duyarsınız..darısı başımıza inşallah
Allah razı olsun canım senin de hayırlı olsun Benim 10. Günüm senin kaçıncı gününHayırlı olsun canım bugün kaçıncı gününüz benim 53,90 çıktı
7. Gün rabbim kucağımıza almayı nasip etsinAllah razı olsun canım senin de hayırlı olsun Benim 10. Günüm senin kaçıncı günün
Amin insallah gercekten zor ben transferdrn sonra 5 6 saat hastanede kaldim tuvalete bile kalkmadim yerimdem eve geldim akliniza gelecek ne kadar saglikli sey varsa yedim dut havuc suyu ananas öyle düzenli ayarladim ki her gün yarim saat evde yürüdüm 8. Gün tahlil verdim sonuc 0.100 doktorum belki artar dedi hic inanmadim acikcasi ilaclari da dogru duzgun kullanmiyorum bosu bosuna iciyormusum gibi hissediyorum 1 asilama 1 tüp bebek elde kalan sifir embriyo öyle iste ..Allah razı olsun Rabbim size de nasip etsin inşallah ankara başkent hastanesi bu 3. Denemem hastanede yarım saat kaldım. Benim hiç belirtim olmadı dün adet olacakmışım gibi ağrım vardı hatta kanamam oldu biraz şimdi azaldı. Sadece yaptığım ananas yedim onun dışında çok yatmadım yatmanın çok vi anlamı olduğunu düşünmüyorum
AmiiinnnnnOooo süper bir değer
Maşallah..Allah tamamına erdirsin..çok sevindim..
Bu ay daha negatif görmedik sanırım..Allahım herkesi böyle pozitif sonuçlandırsın inşallah..
Tesekkür ederim insallah cevremde herkes hamile ve cok zorluk cekmeden bir kac ay icinde bu kadar cok istedigimiz icin mi olmuyor bilemiyorum ama cok yipratici gercekten esimle normal yasamayi unuttuk sosyal iliskilerimiz ister istemez bozuldu bebekli evlere gitmek istemiyoruz Allah yardim etsin insallah isteyen herkese versin bizlere de versin keske böyle sinamasaydi biziEvet ilk negatifi alınca insan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor..ancak belli bir süre toparlanıp tekrar güçlenerek peşi sıra denemelere devam ediliyor..Çünkü ne zaman, nerde nasip olacağı belli olmuyor..Kiminin ilk denemede kiminin onuncu denemede tutuyor..haa biz onuncu denemeye gidecek güce sahip olur muyuz, bilmiyorum..şuan 4.denememin içindeyim..2 yıllık ara vermiştik..tedavi öncesinde de ekstra hiçbirşey yapmadık..kısmet artık, bakalım göreceğiz..siz de kendinizi hazır hissettiğiniz en uygun zamanda bir sonraki denemede olumlu sonuca ulaşırsınız inşallah
Canim senin hic belrtin yokdu dimiArkadaşlar hamileyim artık net 451 çıktı Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Arkadaşlar hamileyim artık net 451 çıktı Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Taze yerine dondurulmuşu sizmi istedınız,dr mu oyle olmasını istedi acaba?Beni de ekler misiniz
Yaş 29 opu oldum transfer için dondurulmuş var onları bekliyorum Eskişehir Acıbadem de
TebrikleeeerArkadaşlar hamileyim artık net 451 çıktı Rabbim herkese nasip etsin inşallah
SüpeerrrArkadaşlar 3.gün embriyosu 2 tane transfer oldu 12.gün değerim 193 sizce nasıl
Cnm ben bugun yaptım etkisini merak ettigim için hiç bişey çıkmadı. Aynı gün yapmıştık iğneyikızlar catlatma ignesi etkisi ne zaman geçer bilen var mı