Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Evet ilk negatifi alınca insan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor..ancak belli bir süre toparlanıp tekrar güçlenerek peşi sıra denemelere devam ediliyor..Çünkü ne zaman, nerde nasip olacağı belli olmuyor..Kiminin ilk denemede kiminin onuncu denemede tutuyor..haa biz onuncu denemeye gidecek güce sahip olur muyuz, bilmiyorum..şuan 4.denememin içindeyim..2 yıllık ara vermiştik..tedavi öncesinde de ekstra hiçbirşey yapmadık..kısmet artık, bakalım göreceğiz..siz de kendinizi hazır hissettiğiniz en uygun zamanda bir sonraki denemede olumlu sonuca ulaşırsınız inşallah

bende transferden 3-4 gün önce başlamıştım
Bu süreçte transfer olana kdar her gün yemeye karar verdim arada verilebilir bana bilemiyorum şuan dondurulucak bir yumurta tekrar başlayacağım ama ne kadar dikkatli beslenirsem o kadar iyi olucağını düşünerekten başladım Birde kabak çekirdeği iyi diyolar

Bence süper ilerliyor..İnşallah tez zamanda keseyi de görür, kalbi de duyarsınız..darısı başımıza inşallah
Dr ma cumartesi günü randevu aldım boş günü olmadığı için inşallah o gün kese görünür. Rabbim sizelerede tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Amin insallah gercekten zor ben transferdrn sonra 5 6 saat hastanede kaldim tuvalete bile kalkmadim yerimdem eve geldim akliniza gelecek ne kadar saglikli sey varsa yedim dut havuc suyu ananas öyle düzenli ayarladim ki her gün yarim saat evde yürüdüm 8. Gün tahlil verdim sonuc 0.100 doktorum belki artar dedi hic inanmadim acikcasi ilaclari da dogru duzgun kullanmiyorum bosu bosuna iciyormusum gibi hissediyorum 1 asilama 1 tüp bebek elde kalan sifir embriyo öyle iste ..

Tesekkür ederim insallah cevremde herkes hamile ve cok zorluk cekmeden bir kac ay icinde bu kadar cok istedigimiz icin mi olmuyor bilemiyorum ama cok yipratici gercekten esimle normal yasamayi unuttuk sosyal iliskilerimiz ister istemez bozuldu bebekli evlere gitmek istemiyoruz Allah yardim etsin insallah isteyen herkese versin bizlere de versin keske böyle sinamasaydi bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…