Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Biriey siyebilirmiyim bu iğnelerim etkisiyle kasıklarında sertlik aprı hissediyomusun bugün iğneden sonra baya baya sol kasığımda bi his oluştu
Hissetmez miyim? 2 kasigim birden en cok ta 2 büyük yumurtanın oldugu tarafta cok agrim var.. her dk çatlayacaklarmış gibi hissediyorum..

Hissetmez miyim? 2 kasigim birden en cok ta 2 büyük yumurtanın oldugu tarafta cok agrim var.. her dk çatlayacaklarmış gibi hissediyorum..
Yaaa bugün çatlamaması için iğne vuruldum ama bilemediğim için biraz panik yapmıştım teşekkür ederimm beni rahatlattığın için

Sizdede oluyomuydu canlar yaaa böyle bir ağrı kasılma filan kendimi tuhaf hissediyorumm çok iğnelerimin 5. Günündeyim ve malesef bu süreci baştan yine yaşicam

Bi ara araştırmıştımda gayet normal cnm 1 hafta 10 gün e olmuş çoğu kişi. Senin neden donduruldu transfer olmadı
Opudan sonra yormak istemedi doktor ohss riski gördü, cok şiştim ve çok fazla ağrım oldu benim gercekten. İyiki de hemen transfer olmamışım dedim içimden. Kısmet olursa eylül’ün ilk haftası transfer gibi gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…