Geç olsuna güç olmasın canım herşeye bi hayır vardırŞindi doktordan geliyorum bir tane yumurtam büyümüşçok üzüldüm yaaa onu donduralımm dedi diğerleri çok gelişmemiş anlamadığım iğnelere devammı edicam
Sağol kuzum sen naptın bakimGeç olsuna güç olmasın canım herşeye bi hayır vardır
Bu sabah ilk idrarla yaptığım test hemen çıktıSağol kuzum sen naptın bakim
Çok güzel bir test..bundan sonra kandaki artışı takip edersiniz..hayırlı uğurlu olsun..Allah tamamına erdirsinBu sabah ilk idrarla yaptığım test hemen çıktı
Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsinÇok güzel bir test..bundan sonra kandaki artışı takip edersiniz..hayırlı uğurlu olsun..Allah tamamına erdirsin
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Boşuna üzüldün bakBu sabah ilk idrarla yaptığım test hemen çıktı
Ohh yaaa ohhhhhhh hep olumlu düşünüyoruz artıkkkkk bunu dün çok inandımm çok şükür yarınmı kan vericeksimBu sabah ilk idrarla yaptığım test hemen çıktı
29 yaşındayım ben de şaşkınım bu kadar az olmasınaBenim de kontrolde 3 yumurtam vardi 2 tanesi 21.5 cm olmus.. pazara denk gelecegi icin opu ptesi yapilacak bu arada 2 doz igne daha yapacagim.. 21 cm olan yumurtalar nasil bekleyecek 3 gun daha anlamis değilim.. yaşınız kaç acaba? Benim 38.. yastan dolayi son 2 yildir rezerv ve kalite sorunu yasiyorum malesef
Bazı insanlar yumurta rezervi düşük olurmuş aileden gelen kalıtsalda olabilirmiş ne güzel sizde 3 benim bir tanesi olgunlaşmış ona canım sıkıldı sanırım tek yumurtam alıncak sonra en baştan iğnelere başlicam29 yaşındayım ben de şaşkınım bu kadar az olmasına
Evet canım yarın kan vereceğimOhh yaaa ohhhhhhh hep olumlu düşünüyoruz artıkkkkk bunu dün çok inandımm çok şükür yarınmı kan vericeksim
Tamam kuzumEvet canım yarın kan vereceğim
Allah razı olsun Dünkü yaşadığım o ikilem çok kötüydü bugun hemen çıktı testHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Boşuna üzüldün bak
Tebrik ederim Rabbim devamını getirsin inşallahAllah razı olsun Dünkü yaşadığım o ikilem çok kötüydü bugun hemen çıktı test
Tebrik ederim, allah tamamına erdirsin. Bak tam beklediğimiz gibi olduBu sabah ilk idrarla yaptığım test hemen çıktı
Bende çikolata kisti var o mahvetti beniBazı insanlar yumurta rezervi düşük olurmuş aileden gelen kalıtsalda olabilirmiş ne güzel sizde 3 benim bir tanesi olgunlaşmış ona canım sıkıldı sanırım tek yumurtam alıncak sonra en baştan iğnelere başlicam
Yaaa o bendede çıktı yaaaa 3.3 mm iken şuan iğnelerle 6.3 mm olmuşBende çikolata kisti var o mahvetti beni
Dert etmeyin 10 tane kalitesiz olacağına 1 tane saglam olsun yeter.. ben 31 yasinda tup bebek seruvenine başladım.. 7 yıla 4 tane sığdırdım.. simdi 5.ye başladık.. 14 yumurta toplandığı zaman da oldu ama 5.gune dondurulacak kalmadı.. kalite zaten mükemmel değilken yas ilerleyince sayı sikintisi da basladi.. 3 yumurtayi da 4 aydir kullandigim vitaminlerden sonra gördük.. bakalim ptesiye kadar catlamadan bekleyecekler mi?29 yaşındayım ben de şaşkınım bu kadar az olmasına
Biriey siyebilirmiyim bu iğnelerim etkisiyle kasıklarında sertlik aprı hissediyomusun bugün iğneden sonra baya baya sol kasığımda bi his oluştuDert etmeyin 10 tane kalitesiz olacağına 1 tane saglam olsun yeter.. ben 31 yasinda tup bebek seruvenine başladım.. 7 yıla 4 tane sığdırdım.. simdi 5.ye başladık.. 14 yumurta toplandığı zaman da oldu ama 5.gune dondurulacak kalmadı.. kalite zaten mükemmel değilken yas ilerleyince sayı sikintisi da basladi.. 3 yumurtayi da 4 aydir kullandigim vitaminlerden sonra gördük.. bakalim ptesiye kadar catlamadan bekleyecekler mi?