Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

29 yaşındayım ben de şaşkınım bu kadar az olmasına

Bazı insanlar yumurta rezervi düşük olurmuş aileden gelen kalıtsalda olabilirmiş ne güzel sizde 3 benim bir tanesi olgunlaşmış ona canım sıkıldı sanırım tek yumurtam alıncak sonra en baştan iğnelere başlicam

Bende çikolata kisti var o mahvetti beni

Dert etmeyin 10 tane kalitesiz olacağına 1 tane saglam olsun yeter.. ben 31 yasinda tup bebek seruvenine başladım.. 7 yıla 4 tane sığdırdım.. simdi 5.ye başladık.. 14 yumurta toplandığı zaman da oldu ama 5.gune dondurulacak kalmadı.. kalite zaten mükemmel değilken yas ilerleyince sayı sikintisi da basladi.. 3 yumurtayi da 4 aydir kullandigim vitaminlerden sonra gördük.. bakalim ptesiye kadar catlamadan bekleyecekler mi?

Biriey siyebilirmiyim bu iğnelerim etkisiyle kasıklarında sertlik aprı hissediyomusun bugün iğneden sonra baya baya sol kasığımda bi his oluştu

Hemşire igneleri nasil vuracağımı anlatıyor.. boş boş bakarak dinliyorum.. anladiniz mi dedi? gülesim geldi bir an.. 5 aşılama 5 tüpten sonra
yine olmazsa???? giden paralara mı yanayım, harcadığım zamana mi insan düşünmeden yapamıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…