Ayyyy inşallah öyledir kocamın haberi yok test yaptığımdan izin vermiyor arkadaş geldi ona aldırdım çaktırmadanYaaaaaaa kalpten gidicam şimdiiiiiiniye heycanlandırıyon biziiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oldu oldu bu iş bence pozitif koş git bi test daha al gel
Hadiiii siz biraz yürüyüşe çıkında kuzum bitane daha alın inanılmaz umutlandım ya çok şükürAyyyy inşallah öyledir kocamın haberi yok test yaptığımdan izin vermiyor arkadaş geldi ona aldırdım çaktırmadan
Evet canım bi belirti yok eşimi ikna edemem doktor sıkı sıkı tembihledi. Sakın test yapma 10. Gün kanda görecez diye zaman geçmemiş olsa umutlanacaktım ama zaman geçince bozuk mudur diye düşünüyorum inşallah pazar günü güzel haberler alırım dua edinKiz seni oldururum bak baya pozitiv bu. Bizide kendinide uzuyosun git bi kan ver sende kirtul bizde :) sende de hicbi belirti yokdu dimi benim gibi?
ay hadi inşallaah canımm anında haber ver olırmu kuzummEvet canım bi belirti yok eşimi ikna edemem doktor sıkı sıkı tembihledi. Sakın test yapma 10. Gün kanda görecez diye zaman geçmemiş olsa umutlanacaktım ama zaman geçince bozuk mudur diye düşünüyorum inşallah pazar günü güzel haberler alırım dua edin
İnşallah güzel güzel yumurtaların olur bol bolBende yarın yumurta takibine gidicam bakalım iğneler ne kadar etkili olmuş
Benim 3. Gün embiryosuydu canım. 7. Günde gölge gibi çıkmıştı git gide koyulaştı.Csnim kacnci gunde kac cikmisti ve kacnci gun embrionuydu
Ben sana bişey diyim mi bence var çünkü pembelik var yani. Benim ki bu kadar bile belirgin değildi. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap. Boşuna üzüyorsun kendini benceTeste sonra tekrar baktığımda böyle olmuş kafam karıştı ama 1-1.5 saat geçmiştir
İnşallaaahhhhİnşallah güzel güzel yumurtaların olur bol bol
Amh ile ilgili değil canım tüplerim yapışık bide tek tumurtalığım varBişey dicam amh kaçtı sizin kuzum daha olumlu düşünebilmek için sorıyorum bunları
Geliyor minnoşumuzzzz bak görürsüjŞimdi test biraz daha koyulaştı bekledikçe koyulaşıyor eşimi ikna edebilirsen ilk idrar ile yapacağım bide ben günde 3.5 litre su içiyorum oda etkilemiştir belki
Benimde 3 taneymiş yumurtamAmh ile ilgili değil canım tüplerim yapışık bide tek tumurtalığım var
Hadiiii eczaneye gidinn keşke nolur yaaa hangi şehirdesin valla alıp geleism geldiGeliyor minnoşumuzzzz bak görürsüj♥
Amin inşallah canım ya öyle olurGeliyor minnoşumuzzzz bak görürsüj
Canım benim ilk idrarla yapmak istemiyorum inşallah yarın sabah yapacağımHadiiii eczaneye gidinn keşke nolur yaaa hangi şehirdesin valla alıp geleism geldi
Yeterli olgunlukla olsun da sayı çok önemli değil sayıya takılma bence canımBenimde 3 taneymiş yumurtam
Tamam yarın sabah yapar yapmaz yaz yaaa keşke watsaap grubumu yapsakCanım benim ilk idrarla yapmak istemiyorum inşallah yarın sabah yapacağım
Off benide strese sokan oYeterli olgunlukla olsun da sayı çok önemli değil sayıya takılma bence canım