- 12 Mayıs 2014
- 388
- 501
Bana uyar daha rahat olurTamam yarın sabah yapar yapmaz yaz yaaa keşke watsaap grubumu yapsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana uyar daha rahat olurTamam yarın sabah yapar yapmaz yaz yaaa keşke watsaap grubumu yapsak
Vallaaa ne güzel olurrr yaaaaa birbirimizi motive ederiz hemdeeeBana uyar daha rahat olur
Herkes gitmiş forumdan
Ah canım benim, erkenden üzüldük hepimiz. Basbayağı pozitif bu. Yarına daha netleşir çizgiTeste sonra tekrar baktığımda böyle olmuş kafam karıştı ama 1-1.5 saat geçmiştir
1-1.5 saat sonra netleşti ama sabah inşallah hemen çıkar herkesi de üzdüm hakkınızı helal edinAh canım benim, erkenden üzüldük hepimiz. Basbayağı pozitif bu. Yarına daha netleşir çizgi
Yarın sabah ilk idrarla yeniden yaparsın. Pazar günü de test gününde kanda pozitif sonucu görürsün. Ben buna inanıyorum şu anda olumlu düşünelim, güzel sonuclar alalım. Hiç sıkma şu anda canını1-1.5 saat sonra netleşti ama sabah inşallah hemen çıkar herkesi de üzdüm hakkınızı helal edin
Tabiki yollarım inşallahYarın sabah resim çekip yollaaaaa kesin ama kesin
Hadi bakalımmTabiki yollarım inşallah
Ben memorial’a.Kızlaarr hangi hastaneye gittiniz tüp bebek için ben medicanaya yaptırıyorum
Çamlıca istanbulBen memorial’a.
Siz hangi medicana?
Benim de kontrolde 3 yumurtam vardi 2 tanesi 21.5 cm olmus.. pazara denk gelecegi icin opu ptesi yapilacak bu arada 2 doz igne daha yapacagim.. 21 cm olan yumurtalar nasil bekleyecek 3 gun daha anlamis değilim.. yaşınız kaç acaba? Benim 38.. yastan dolayi son 2 yildir rezerv ve kalite sorunu yasiyorum malesefHamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizlere inşallah. Yarın opu olacağım kontrolde üç yumurta görünüyordu
L lidyator transferiniz hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alacaksınız ve bizle de müjdeleyerek paylaşacaksınız..
Nazo1509 önce negatif paylaşımlarınızı gördüm, üzüldüm ancak sonradan da çıkmış olsa testinizi görünce baya baya pozitif bence, çok sevindim..inşallah günbegün gittikçe artacak, güzel haberlerinizi alacağız..
İgnenin kaçıncı günündesin cnm. İlk tedavinmi. Dondurup tekrar yumurta toplayacak sanırımŞindi doktordan geliyorum bir tane yumurtam büyümüş çok üzüldüm yaaa onu donduralımm dedi diğerleri çok gelişmemiş anlamadığım iğnelere devammı edicam