Baya var canim hayirli olsun kac gunluk embriondu? Kan test gunun ne zamanKızlar 9.günüm bugün sizce var mi hafif pembe çıktı
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al inşallah darısı başımıza Rabbim bize de nasip eder inşallahKızlar kan sonucum çıkmış çok şükür hamileyimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin3. Gün embriyosu 2 tane 9.günüm bugün
Kızlar kan sonucum çıkmış çok şükür hamileyimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin3. Gün embriyosu 2 tane 9.günüm bugün ❤❤❤
Çok teşekkür ederim..işte şimdi "ağustos ayı" benim için yeni başladı..hepimizden güzel haberler gelsin ve en baştan beri dediğim gibi bu ağustos bize uğurlu gelsinBen de ilk 3 tedavimde cetrotide yi koldan yaptım ama son tedavide bana da göbekten yaptırmıştı doktor um . Bu arada tedavin hayırlı olsunkar-emel . Sizin ve diğer arkadaşlarımızın da güzel sonuçlarını bekliyoruz heyecanla .
İlk tedavim benim daha öncesinde 2 negatif aşılamam varBen bişiy sorucam yada yeni başlık mı açsaydım bilemedimGebeliği gerçekleşmiş olan arkadaşlar kaçıncı transferinizde gerçekleşti acaba?
Ayyy süpeerrrrKızlar kan sonucum çıkmış çok şükür hamileyimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin3. Gün embriyosu 2 tane 9.günüm bugün ❤❤❤
Benim 4. Tüp bebek denemem. Ama ilk denememde de tutmuştu 3,5 aylıkken düştüBen bişiy sorucam yada yeni başlık mı açsaydım bilemedimGebeliği gerçekleşmiş olan arkadaşlar kaçıncı transferinizde gerçekleşti acaba?
TebrikleeeerKızlar kan sonucum çıkmış çok şükür hamileyimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin3. Gün embriyosu 2 tane 9.günüm bugün ❤❤❤
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrikleeeer❤ Hayırlı olsun, cok sevindim
Belirti adet ağrısı gibi karnım ağrıyordu göğüslerim ağrıdı başka birşey yaşamadım çok fazla yatmadım Normal hayatıma devam ettimTebrikler canim belirtin varmiydi? Bende hicbi belirti yok gogus disinda
Tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar kan sonucum çıkmış çok şükür hamileyimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin3. Gün embriyosu 2 tane 9.günüm bugün ❤❤❤
Basarilar canim umarim pozitiv sonuc alrsin bu donem pek bi seylere takilma kafani rahat tut diycem ama en zoru gercekten transfer sonrasi beklemek :)İyi geceler herkese ben de adet olmayı bekliyorum bugün yarin başlayacağım tedaviye önceden yazmıştım pozitif sonuç alanları tebrik ederim.Ben Eylül’de sonuç alacağım sanırım birkaç güne tedavi başlarsa.
Amin teşekkür ederim sizde evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallahTebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Amin inşallah devamını da görmeyi nasip eder RabbimAmin teşekkür ederim sizde evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim ilk tedavim değil bir kızım var ilk denemeden ikinci icin uğraşıyoruz.İkinci denemede dusuk yaptım bakalım bu da olmazsa tek çocukla devam edeceğiz.Tedavi sureci beni yoruyor açıkça ruhenBasarilar canim umarim pozitiv sonuc alrsin bu donem pek bi seylere takilma kafani rahat tut diycem ama en zoru gercekten transfer sonrasi beklemek :)