Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Çok teşekkür ederim..işte şimdi "ağustos ayı" benim için yeni başladı..hepimizden güzel haberler gelsin ve en baştan beri dediğim gibi bu ağustos bize uğurlu gelsin

Ben bişiy sorucam yada yeni başlık mı açsaydım bilemedim Gebeliği gerçekleşmiş olan arkadaşlar kaçıncı transferinizde gerçekleşti acaba?

Kızlar kan sonucum çıkmış çok şükür hamileyimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin 3. Gün embriyosu 2 tane 9.günüm bugün ❤❤❤
Ayyy süpeerrrr
Bu 3.pozitifimiz oldu..inşallah katlana katlana devam eder..kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz..yürekten tebrik ederim..

Bu arada şuana kadar pozitifi gören ve inşallah bundan sonra da görecek olan tabloda yer alan arkadaşların tabloda sonuç kısımlarına "hamile" yazabilmek için onaylarınıza ihtiyaç duyuyorum..siz artık yazabilirsin demeden o kısmı boş bırakacağım..

Tebrikler canim belirtin varmiydi? Bende hicbi belirti yok gogus disinda

İyi geceler herkese ben de adet olmayı bekliyorum bugün yarin başlayacağım tedaviye önceden yazmıştım pozitif sonuç alanları tebrik ederim.Ben Eylül’de sonuç alacağım sanırım birkaç güne tedavi başlarsa.

Basarilar canim umarim pozitiv sonuc alrsin bu donem pek bi seylere takilma kafani rahat tut diycem ama en zoru gercekten transfer sonrasi beklemek :)

Basarilar canim umarim pozitiv sonuc alrsin bu donem pek bi seylere takilma kafani rahat tut diycem ama en zoru gercekten transfer sonrasi beklemek :)
Benim ilk tedavim değil bir kızım var ilk denemeden ikinci icin uğraşıyoruz.İkinci denemede dusuk yaptım bakalım bu da olmazsa tek çocukla devam edeceğiz.Tedavi sureci beni yoruyor açıkça ruhen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…