5 ağustosta transfer olmuştu 2 tane taze embriyo ve ilk denememdi bugün sonuç için gittim ve negatif dondurulmuş 4 tane daha var nasip dedim yapacak bişiy yok 7 8 ay kendimi dinlendiricemallah isteyen herkese versin
Insallah 2.denemede sunucunuz pozitif olur.. düşünün benim 3 negatiften sonra 4.denemem ve 2 tane embriyo oluşsa sukrediyoruz..en azindan sizi bekleyen dondurulmuslarınız var.. bu sureci defalarca tekrarlayan biri olarak tavsiyem eger yaşınız cok genc degilse arayi cok uzatmayin..5 ağustosta transfer olmuştu 2 tane taze embriyo ve ilk denememdi bugün sonuç için gittim ve negatif dondurulmuş 4 tane daha var nasip dedim yapacak bişiy yok 7 8 ay kendimi dinlendiricemallah isteyen herkese versin
Hayırlı olsun..ben de dün başladım tedaviye..benim de sonuç bekleme kısmı eylüle kaldı ama en azından transfer ve öncesi ağustosa denk geldi..Arkadaşlar ağustosta pozitif sonuçlar getirmeye başladılar, inşallah biz de eylülde devamını getireceğizİyi geceler herkese ben de adet olmayı bekliyorum bugün yarin başlayacağım tedaviye önceden yazmıştım pozitif sonuç alanları tebrik ederim.Ben Eylül’de sonuç alacağım sanırım birkaç güne tedavi başlarsa.
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin. Benim 6. Günüm transfer sonrası rabbim hepimize nasip etsin inşallahKızlar kan sonucum çıkmış çok şükür hamileyimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin3. Gün embriyosu 2 tane 9.günüm bugün ❤❤❤
Benimde canim 10 kan test gunumHayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin. Benim 6. Günüm transfer sonrası rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin. Benim 6. Günüm transfer sonrası rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Test günüm 22 benim de hepimize pozitifi görmeyi nasip etsinKafa gitdiyaa 20si :)
ALLAH RAZI OLSUN . YUMURTA TOPLANDI
Hadi inşallah her şey olumlu ilerler ve emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız..çünkü tüp bebek tedavisi her anlamda insanları çok zorlayan bir tedavi..bunu göze alıp bu tedaviyi gerçekleştiren, üstelik negatif sonuçlar alıp yılmayıp tedavi üstüne tedavi yapan bizlerin elbet er ya da geç mükafatımızı alacağımızı düşünüyorum..inşallah siz bu tedavinizde mükafatlandırılırsınızALLAH RAZI OLSUN . YUMURTA TOPLANDI
6. GÜNÜ BEKLİYORUZ
ULAŞAN OLURSA GENETİK OLARAK İNCELENECEK
İLK TEDAVİMDE SAĞLIKLI YOKTU BABAKLIM BUNDA NE OLACAK
YANLIZ İLKİ HAZİRANDA OLDU BU AĞUSTOS TA
BUNDA OLMAZSA KIŞA KADAR VUCUDUMU DİNLENMEYE ALMAK İSTİYORUM
MAHVETTİ O İĞNELER BENİ ŞİŞTİM
İLKİNDE ÇOK YUYYUS SU DERKEN KİLO ALMADIM BUNDA HALSİZLİKTEN YURUMEDİM BİRAZDA PSKOLOJİKMEN ÇÖKÜŞ EKLENDİ. VE 5 KİKLO ALMILIŞ
ŞİMDİ YURUYUSE BAŞLADIM
VERMEM LAZIMMMMMMMM
Çok çok güzel bir değer..Allah tamamına erdirsinKızlar bugün kan testi yaptım sonucum 200.1 çıkmış çok şükür Rabbime değerim artmış. Rabbim sizlerede nasip etsin. Bugun 10. Günüm
Allah razı olsun darısı sizlere olsun Rabbim bu duyguyu sizlere de tattırsın. Çok korkmuştum değerim Artmaz diye 50.70 den 200.1 e yükselmiş rüya gibiÇok çok güzel bir değer..Allah tamamına erdirsin
4 kat artmis ya ikizmi acaba :)Allah razı olsun darısı sizlere olsun Rabbim bu duyguyu sizlere de tattırsın. Çok korkmuştum değerim Artmaz diye 50.70 den 200.1 e yükselmiş rüya gibi
Ne yalan söyleyeyim benimde aklıma o geldi direk4 kat artmis ya ikizmi acaba :)
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah,ben de regl oldum yarin tedavi başlıyor bakalımNe yalan söyleyeyim benimde aklıma o geldi direkAllah tan gelen herşeye razıyım
Yaptınmı kuzum testini siz böyle tatlı tatlı paylaştıkça bende sabırsızlanıyorum daha yumurtalarım toplandı ama olsun ağır büyüyomuş yumurtalarKızlar bana dua edin birazdan test yapacağım 8. Günüm
Teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah,ben de regl oldum yarin tedavi başlıyor bakalım
Canim noldu?Kızlar bana dua edin birazdan test yapacağım 8. Günüm
Teşşekkür ederizhamilelerimiz tebrik ederim , inşallah sağlıkla kucaginiza alin. çok mutluyum sizin adınıza allah bize de nasip etsin inşallah dün transfer oldum dualarınızı bekliyorum