Hayırlı olsun inşallahBu arada çok şükür ben de tedaviye başladım bugün itibariyle çok şükür..birazdan ilaçlarımı alacağım eczaneden..herkesin hayırlı olsun tedavisi ve hepimizin kucakları dolsun inşallah..
Hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın inşallah. Allah kolaylık versin canım
Çok teşekkür ederim..bu ay başlayamacağım diye korkuyordum..çok şükür eylüle kalmadım..Allahım hepimizin yüzünü bu sefer güldürecek inşallah..Hayırlı olsun inşallahRabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Üye Yaş Merkez İşlem Durumu Transfer sonuç günü Sonuç @kar-emel 37 Zeynep kamil hastanesi Tedaviye
başladıEsnmstf 28 Erzurum Atatürk ünv. Transfer oldu 16 ağustos @aziz misafir 26 Kayseri Acıbadem @seda1500 33 İzmir Medicalpark Transfer oldu 20 ağustos @Umudum- 31 Kayseri Acıbadem Transefer oldu 15 ağustos @shemsim 26 Baku Celaletdin Transfer oldu @Allah var gam yokkk 23 Ankara Başkent Transfer oldu 18 ağustos @Dnzvrl 31 Tedaviye başladı C chloen 30 Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor@lidyator 31 Bursa soranus Opu oldu @Seven49 28 Genart Transfer oldu 19 ağustos @Aselhannn 26 Kayseri Acıbadem Tedaviye başladı @kelebekmkelebek 29 Eskişehir Acıbadem Transfer
(dondurulmuş)
bekliyorB Brcumt 29 Malatya Doğu Fertil Opu öncesi yumurta gelişimi @mirabebis 34 Bahçeci umut tüp bebek Transfer
bekliyorNazo1509 34 Başkent hastanesi Transfer oldu 18 ağustos
Ben de ayni hatayi yaptım..senin 1 saat gecikmis sorun olmaz diye düşünüyorum..ben tam 3 saat gecikmeli vurdumHepimiz güzle haberler verelim inşallah
Ben bi hata yaptım kızlar son 2 gündür sabahları cetrotide vuruyorum kendime doktor 8-10 arası bi saat belirle kendine vur demişti. Dün sabah 9.10geçe vurdum bu sabah uyanamamışım 10:20 geçe vurdum tüm süreç boşa gider diye korkuyorum
5 ağustosta transfer olmuştu 2 tane taze embriyo ve ilk denememdi bugün sonuç için gittim ve negatif dondurulmuş 4 tane daha var nasip dedim yapacak bişiy yok 7 8 ay kendimi dinlendiricemKurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Üye Yaş Merkez İşlem Durumu Transfer sonuç günü Sonuç @kar-emel 37 Zeynep kamil hastanesi Tedaviye
başladıEsnmstf 28 Erzurum Atatürk ünv. Transfer oldu 16 ağustos @aziz misafir 26 Kayseri Acıbadem @seda1500 33 İzmir Medicalpark Transfer oldu 20 ağustos @Umudum- 31 Kayseri Acıbadem Transefer oldu 15 ağustos @shemsim 26 Baku Celaletdin Transfer oldu @Allah var gam yokkk 23 Ankara Başkent Transfer oldu 18 ağustos @Dnzvrl 31 Tedaviye başladı C chloen 30 Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor@lidyator 31 Bursa soranus Opu oldu @Seven49 28 Genart Transfer oldu 19 ağustos @Aselhannn 26 Kayseri Acıbadem Tedaviye başladı @kelebekmkelebek 29 Eskişehir Acıbadem Transfer
(dondurulmuş)
bekliyorB Brcumt 29 Malatya Doğu Fertil Opu öncesi yumurta gelişimi @mirabebis 34 Bahçeci umut tüp bebek Transfer
bekliyorNazo1509 34 Başkent hastanesi Transfer oldu 18 ağustos
Ben ilaç saatlerini telefona alarm olarak kuruyorum, saatleri şaşmasın diye..ancak bir ya da iki kez saati şaşarsa çok büyük bir etkisinin olacağını sanmıyorum..Ben de ayni hatayi yaptım..senin 1 saat gecikmis sorun olmaz diye düşünüyorum..ben tam 3 saat gecikmeli vurdum
İnşallah dondurulmuşlardan yüzünüz güler..Maalesef negatif sonuç almak bu zor tedavinin en kötü yüzü..ne diyim..Allahtan yedekte dondurulmuşlarınız var, sıfırdan başlamayacaksınız benim gibi..Allahım inşallah birdahakine yüzünüzü güldürsün, kucağınızı doldursun5 ağustosta transfer olmuştu 2 tane taze embriyo ve ilk denememdi bugün sonuç için gittim ve negatif dondurulmuş 4 tane daha var nasip dedim yapacak bişiy yok 7 8 ay kendimi dinlendiricemallah isteyen herkese versin
Teşekkür ederim darısı başınıza olsun insallah. İğnelere başladığım günden itibaren kabak çekirdeği (çiğ) ceviz ve kefir tükettim. Hergün protein ağırlıklı beslendim folik asitimi aksatmadım hiç. Yumurta toplandığı günden itibaren hergün bir dilim ananas yedim transferin 3. Gününe kadar sonra bıraktım. Transferin ilk üç günü evde yattım küçük yürüyüşler yaptım evde. Daha sonra artık sıkıldım evde kalktım dışarı çıktım alışveriş yaptım arkadaşlarımla buluştum. Maksat bebeği düşünmemekti.he bide hiç duş almadım transferden sonra hâlâ da pis pis dolanıyorum
Bana da önce gonal f verdi doktor, son günler hem gonalf hem menopur olduYalnız bu sefer iki yıl önceki bahçeci umuttaki tedavimde kullandığım ilaçlardan farklı ilaçlar kullanacağım..mesela gonal f yerine menopur yazmış doktor..bacaktan vurunan cetrotide yi ise ilk kez kullanacağım..neyse farklılık iyidir, eski tedavinin hayrını görmemiştim zaten
Darısı başımıza canımTeşekkür ederim darısı başınıza olsun insallah. İğnelere başladığım günden itibaren kabak çekirdeği (çiğ) ceviz ve kefir tükettim. Hergün protein ağırlıklı beslendim folik asitimi aksatmadım hiç. Yumurta toplandığı günden itibaren hergün bir dilim ananas yedim transferin 3. Gününe kadar sonra bıraktım. Transferin ilk üç günü evde yattım küçük yürüyüşler yaptım evde. Daha sonra artık sıkıldım evde kalktım dışarı çıktım alışveriş yaptım arkadaşlarımla buluştum. Maksat bebeği düşünmemekti.he bide hiç duş almadım transferden sonra hâlâ da pis pis dolanıyorumDr gerekmedikçe duş almak özellikle ılık su olması gerektiğini tekrarladı.belime çok dikkat ettim hiç bi iş yapmadım bulaşık dahi yıkamadım. Hâlâ da bi iş yapmıyorum. Yaptıklarım bunlar. Merak ettiğin başka bişey olursa sorabilirsin inşallah hayırlı evlatlarınız olur
Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah. Çok zorlu bir süreç.duygularım o kadar karışıktı ki tarifi yoktu. Umut etsem olmuyo negatif olsam olmuyo. Herşeyiyle çok zor psikolojik olarak çok zorluyor. Bizlerin sınavı da bu Allah tan gelen herşeye razıyız. Yeter ki Rabbim hayırlısını versin cümlemize. İnşallah transfer zamanınıda burda vereceğiniz müjdelerede şahit oluruzDarısı başımıza canım ❤ Bakalım ben ne zaman göreceğim transfer zamanlarını..
Sanki var gibi canım bende sabırsızlanıyorum ama eşim izin vermiyorum inşallah kanda da çıkarKızlar 9.günüm bugün sizce var mi hafif pembe çıktı
Kanda verdim yarın çıkıcak inşallah pozitiftirSanki var gibi canım bende sabırsızlanıyorum ama eşim izin vermiyorum inşallah kanda da çıkar
İnşallah canım neden o kadar geç çıkıyor kiKanda verdim yarın çıkıcak inşallah pozitiftir
Hayırlı olsun bir daha gerek kalmasın inşallahBu arada çok şükür ben de tedaviye başladım bugün itibariyle çok şükür..birazdan ilaçlarımı alacağım eczaneden..herkesin hayırlı olsun tedavisi ve hepimizin kucakları dolsun inşallah..