Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bu arada çok şükür ben de tedaviye başladım bugün itibariyle çok şükür..birazdan ilaçlarımı alacağım eczaneden..herkesin hayırlı olsun tedavisi ve hepimizin kucakları dolsun inşallah..
Hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin

Hepimiz güzle haberler verelim inşallah
Ben bi hata yaptım kızlar son 2 gündür sabahları cetrotide vuruyorum kendime doktor 8-10 arası bi saat belirle kendine vur demişti. Dün sabah 9.10geçe vurdum bu sabah uyanamamışım 10:20 geçe vurdum tüm süreç boşa gider diye korkuyorum

Yalnız bu sefer iki yıl önceki bahçeci umuttaki tedavimde kullandığım ilaçlardan farklı ilaçlar kullanacağım..mesela gonal f yerine menopur yazmış doktor..bacaktan vurunan cetrotide yi ise ilk kez kullanacağım..neyse farklılık iyidir, eski tedavinin hayrını görmemiştim zaten

Ben de ayni hatayi yaptım..senin 1 saat gecikmis sorun olmaz diye düşünüyorum..ben tam 3 saat gecikmeli vurdum

5 ağustosta transfer olmuştu 2 tane taze embriyo ve ilk denememdi bugün sonuç için gittim ve negatif dondurulmuş 4 tane daha var nasip dedim yapacak bişiy yok 7 8 ay kendimi dinlendiricem allah isteyen herkese versin

5 ağustosta transfer olmuştu 2 tane taze embriyo ve ilk denememdi bugün sonuç için gittim ve negatif dondurulmuş 4 tane daha var nasip dedim yapacak bişiy yok 7 8 ay kendimi dinlendiricem allah isteyen herkese versin
İnşallah dondurulmuşlardan yüzünüz güler..Maalesef negatif sonuç almak bu zor tedavinin en kötü yüzü..ne diyim..Allahtan yedekte dondurulmuşlarınız var, sıfırdan başlamayacaksınız benim gibi..Allahım inşallah birdahakine yüzünüzü güldürsün, kucağınızı doldursun

Esnmstf canım.
Tebrikler.
Transfer sonrası neler yaptın bizimle paylaşır mısın?
Teşekkür ederim darısı başınıza olsun insallah. İğnelere başladığım günden itibaren kabak çekirdeği (çiğ) ceviz ve kefir tükettim. Hergün protein ağırlıklı beslendim folik asitimi aksatmadım hiç. Yumurta toplandığı günden itibaren hergün bir dilim ananas yedim transferin 3. Gününe kadar sonra bıraktım. Transferin ilk üç günü evde yattım küçük yürüyüşler yaptım evde. Daha sonra artık sıkıldım evde kalktım dışarı çıktım alışveriş yaptım arkadaşlarımla buluştum. Maksat bebeği düşünmemekti.he bide hiç duş almadım transferden sonra hâlâ da pis pis dolanıyorum Dr gerekmedikçe duş almak özellikle ılık su olması gerektiğini tekrarladı.belime çok dikkat ettim hiç bi iş yapmadım bulaşık dahi yıkamadım. Hâlâ da bi iş yapmıyorum. Yaptıklarım bunlar. Merak ettiğin başka bişey olursa sorabilirsin inşallah hayırlı evlatlarınız olur

Bana da önce gonal f verdi doktor, son günler hem gonalf hem menopur oldu ay bir de ben cetrotideyi bacaktan vurulmadım hiç, hep göbekten yaptım. Öyle demişlerdi

Darısı başımıza canım Bakalım ben ne zaman göreceğim transfer zamanlarını..

Ben de ilk 3 tedavimde cetrotide yi koldan yaptım ama son tedavide bana da göbekten yaptırmıştı doktor um . Bu arada tedavin hayırlı olsun kar-emel . Sizin ve diğer arkadaşlarımızın da güzel sonuçlarını bekliyoruz heyecanla .

Darısı başımıza canım ❤ Bakalım ben ne zaman göreceğim transfer zamanlarını..
Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah. Çok zorlu bir süreç.duygularım o kadar karışıktı ki tarifi yoktu. Umut etsem olmuyo negatif olsam olmuyo. Herşeyiyle çok zor psikolojik olarak çok zorluyor. Bizlerin sınavı da bu Allah tan gelen herşeye razıyız. Yeter ki Rabbim hayırlısını versin cümlemize. İnşallah transfer zamanınıda burda vereceğiniz müjdelerede şahit oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…