Teşekkür ederim darısı olmayanları inşallah. Burdaki arkadaşlara isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun, tebrik ederim. Çizgi gayet net bugun
Cqnim tekrarki kan testin ne kadar cikti iyimisinAA çok üzüldüm. Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder. Şuan kanama kesildi hatta tekrar idrar testi yaptım koyulaşmış sabahkine göre. İnşallah devamını görürüm.rabbim tüm isteyenlerin yardımcısı olsun
Tekrardan tebrikler canim darisi basimiza :)Amin cümlemizin inşallah
canim beni hatirladinmi beraber asilama yaptirmistik bende eylulde tup bebek dusunuyorum daha fazla uzulmek istemiyorum ne imkan varsa denemek istiyorum aslinda bu ay cok istiyordum ama bayrama denk geldi adetimTekrardan tebrikler canim darisi basimiza :)
Evet ya cok zaman gecti umarim hayirli sonuclar aliriz :) artik beklememiz bitercanim beni hatirladinmi beraber asilama yaptirmistik bende eylulde tup bebek dusunuyorum daha fazla uzulmek istemiyorum ne imkan varsa denemek istiyorum aslinda bu ay cok istiyordum ama bayrama denk geldi adetim
Canım kanda bişey çıkmamış ultrason da baktı çok küçük oldugu için göremedi. İlaçlarına devam et dedi yerleşme kanaması olabilirmiş.hatta hastaneden geldim tekrar idrar testi yaptım sabahkine göre koyulaşmış. Şimdilik iyiyim kanama yok kesildi bi anda. Ağrım sızımda yok. İnşallah hersey yolundadır. İlgin için çok teşekkür ederim. Bugün sizleri yordum biraz haklarınızı helal edin lütfenCqnim tekrarki kan testin ne kadar cikti iyimisin
O ne demek burda birlikte olma amacimiz zaten etrafimizla paylasamwdiggimiz durumlarda yalniz kalmamak yalniz digilsin yanindayiz bende aynen sizi kendime cok yakin hiss ediyorum bende de agrilar azaldi acaba tutmadi diye moralim bozukuyo sonra daha bekle bes gunun var diye kendime teselli ediuorum :)Canım kanda bişey çıkmamış ultrason da baktı çok küçük oldugu için göremedi. İlaçlarına devam et dedi yerleşme kanaması olabilirmiş.hatta hastaneden geldim tekrar idrar testi yaptım sabahkine göre koyulaşmış. Şimdilik iyiyim kanama yok kesildi bi anda. Ağrım sızımda yok. İnşallah hersey yolundadır. İlgin için çok teşekkür ederim. Bugün sizleri yordum biraz haklarınızı helal edin lütfen
Allah razı olsun hepinizden. Bizi bizden başka kim anlar ki zaten. Hiç bozulmasın canım her insan aynı olmuyo ki. Benim ilk 5 gün hiç bir belirtim yoktu 6. Günde başladı göğüs ağrılarım bide adet olacakmışım gibi hissettim hep tutmadı diye üzülmüştüm hatta.beni teşvik eden tek şey gündüz uykusuydu çünkü ben gündüzleri uyumazdım son iki günde uykum geliyordu sürekli. Üzülme bence hiç her bünye aynı olacak diye bişey yok. Adetle aynı zaten ayırt etmek zor gerçekten o yüzden acele etme motive et kendini. Ben hep olacak gözüyle baktım pozitif oldum. Sadece bu kanama korkuttuO ne demek burda birlikte olma amacimiz zaten etrafimizla paylasamwdiggimiz durumlarda yalniz kalmamak yalniz digilsin yanindayiz bende aynen sizi kendime cok yakin hiss ediyorum bende de agrilar azaldi acaba tutmadi diye moralim bozukuyo sonra daha bekle bes gunun var diye kendime teselli ediuorum :)
İlk tüp bebek denememin içerisindeyim. Tabiki de heyecan, heves, stres var ama, bir o kadar da ruhsuzum. Kendimi hep kötüye de hazırlamaya calısıyorum olumsuz olma durumunda yıkılmamak için. Ama olumlu da düşünmeye calısıyorum kötü etkilenmemek için. Ne kadar ince bir çizgi, bazen delirmişim gibi hissediyorumKesinlikle bu tüp bebek tedavisi biyolojik olduğu kadar psikolojik bir süreç..evet bir sürü ilaçlar, kan tahlilleri, ultrosonlar var ama sağlam psikoloji yoksa tedavinin sonucu tehlikeye girebiliyor..stres bu sürecin en büyük düşmanı bence..ilk kez tedavi olduğumuzda başımıza tam olarak ne geleceğini bilmediğimizden, tedaviye başladık diye hemen çocuğumuz oluvereceğini zannettiğimizden işin psikolojik boyutunu atlamıştık..3 başarısız denemenin tecrübesine dayanarak inşallah yarın başlayacak olan 4.denememde kesinlikle elimden geldiğince akışına bırakacağım herşeyi, çünkü artık tüp bebek tedavisinin mucize olmadığını biliyorum..
Evet bunları hiç söylemediler ilk kontrolüm zaten bilemedim pat diye yumurta toplamaya alırlar diye çok korktum çok sağolunİlk iğneleri vurulmaya başladığınız günden sonraki ilk randevunuzsa bu 15 indeki o zaman sadece yumurtalarının gelişimini takip içindir, dozu ayarlamak için..eğer ilk tedaviye başlamadan 10-12 gün geçmişse yumurta gelişimi tamamlanmışsa o zaman yumurta toplama işlemi yapılır..eşinizden sperm örneği alınır ki perhizli gelmesi gerekir onun için..size gerekli bilgileri önceden vermeleri gerekirdi..anladığım kadarıyla ilk kontrole gidiyorsunuz..yumurtalarınız yeterince büyümüşler mi ona bakacaklardır..
Canim seni o ksdar anlyorumki ilk denememde cok pozitivdim ne ola bilirkk hazir bebegi koyucaklar oda tutucak diye :) kontroller kan tahlili hersey yolundaydi bayada yumurta toplandi amaan bes yillik embriom kaldi dondur ac transfer parasi veririm tutmazsa diye :) bide ne olsa iyi hic bi embriom olmadi daha dogrusu oldu ama kalite 0 zaten hicbiri kalmiyordu sona kadar.. yikildjm resmen tum hayyallerim hersey bitdi artik hic anne olmaiycam diyip haftalarca agladim... sonra ikinci denenemde daha dikkatli herseye hazir olducumu zann ederek basladim hemde kisa sure sonra... aammaaan doktor yalnis yapmistir labaratuarda sorun olmustur diye fakat sonuc ayni oldu o kadarda uzulmedim boylesi bi hayir vardir belkide kendi hucremden olusucak cocukta fiziken ruhsal problemler olucakti diyerej donoro basladim... bu surec daha kolay gecti hicbisey kafama tkmadim sonucta donor ve embrion olusmamasi gibi bi risk yok en fazla hormonal sorun olur dedim ve oldu :) kist falan cokar ertelenir dedim iyi ki de oyle bisey olmadi hormonlarda duzene girdikden sonra transfer oldu ... simdi oturup da dusunuyorum Allahim diyorum sen hayirlisi neyse onu eyle... benim ve esimin bu kadar istemesine ragmen (gozle gorulur sorun olmadigini dusunuyorduk) vermediysen bi bildiyin vardir diyordum simdi iyikide bu yontfemle deniyoruz daha saglikli hayirli evlat olur diyorum... tutmazsa uzulurmiyum evet cok uzulurum geride uc dondurulmusum olmasi bi nebze beni rahatlatiyo fakst onlarida tutmama sorununu cozenedek transfer ettirmem harelde.. dua ederken hep soyle diyorum ben maddi manevi fiziken ve ruhsal her sinagindan gectim Allahim yapmam dedigim her seyi yaptim guzel iyi bir ailem olsun diye... gerisi senin takdirindir... zaten bugune kadsr olmadi diye uzulduyum o kadar seye iyi ki de olmamis derten rabbim simdi de hayirlisini nasip etsin kizlar...Kesinlikle bu tüp bebek tedavisi biyolojik olduğu kadar psikolojik bir süreç..evet bir sürü ilaçlar, kan tahlilleri, ultrosonlar var ama sağlam psikoloji yoksa tedavinin sonucu tehlikeye girebiliyor..stres bu sürecin en büyük düşmanı bence..ilk kez tedavi olduğumuzda başımıza tam olarak ne geleceğini bilmediğimizden, tedaviye başladık diye hemen çocuğumuz oluvereceğini zannettiğimizden işin psikolojik boyutunu atlamıştık..3 başarısız denemenin tecrübesine dayanarak inşallah yarın başlayacak olan 4.denememde kesinlikle elimden geldiğince akışına bırakacağım herşeyi, çünkü artık tüp bebek tedavisinin mucize olmadığını biliyorum..
Ne kadar güzel yazmışsın canım Rabbim bizi bizden daha iyi düşünendir vardır bi bildiği biz elimizden Geleni yapıyoruzCanim seni o ksdar anlyorumki ilk denememde cok pozitivdim ne ola bilirkk hazir bebegi koyucaklar oda tutucak diye :) kontroller kan tahlili hersey yolundaydi bayada yumurta toplandi amaan bes yillik embriom kaldi dondur ac transfer parasi veririm tutmazsa diye :) bide ne olsa iyi hic bi embriom olmadi daha dogrusu oldu ama kalite 0 zaten hicbiri kalmiyordu sona kadar.. yikildjm resmen tum hayyallerim hersey bitdi artik hic anne olmaiycam diyip haftalarca agladim... sonra ikinci denenemde daha dikkatli herseye hazir olducumu zann ederek basladim hemde kisa sure sonra... aammaaan doktor yalnis yapmistir labaratuarda sorun olmustur diye fakat sonuc ayni oldu o kadarda uzulmedim boylesi bi hayir vardir belkide kendi hucremden olusucak cocukta fiziken ruhsal problemler olucakti diyerej donoro basladim... bu surec daha kolay gecti hicbisey kafama tkmadim sonucta donor ve embrion olusmamasi gibi bi risk yok en fazla hormonal sorun olur dedim ve oldu :) kist falan cokar ertelenir dedim iyi ki de oyle bisey olmadi hormonlarda duzene girdikden sonra transfer oldu ... simdi oturup da dusunuyorum Allahim diyorum sen hayirlisi neyse onu eyle... benim ve esimin bu kadar istemesine ragmen (gozle gorulur sorun olmadigini dusunuyorduk) vermediysen bi bildiyin vardir diyordum simdi iyikide bu yontfemle deniyoruz daha saglikli hayirli evlat olur diyorum... tutmazsa uzulurmiyum evet cok uzulurum geride uc dondurulmusum olmasi bi nebze beni rahatlatiyo fakst onlarida tutmama sorununu cozenedek transfer ettirmem harelde.. dua ederken hep soyle diyorum ben maddi manevi fiziken ve ruhsal her sinagindan gectim Allahim yapmam dedigim her seyi yaptim guzel iyi bir ailem olsun diye... gerisi senin takdirindir... zaten bugune kadsr olmadi diye uzulduyum o kadar seye iyi ki de olmamis derten rabbim simdi de hayirlisini nasip etsin kizlar...
Basarilar canim bebisini Al gel :)Günaydın bugün 12 'de transfer arkadaşlar.
2 tane devam etmiş. 3.gün emriyoları
Hadi hayırlısı inşallah Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olana gönlümüze razı eylesinGünaydın bugün 12 'de transfer arkadaşlar.
Hayırlı olsun, güzel sonuclar alırsın insallahGünaydın bugün 12 'de transfer arkadaşlar.
Transferiniz hayırlı olsun..embriyolarınız sıkıca tutunurlar inşallahGünaydın bugün 12 'de transfer arkadaşlar.
Hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın inşallah. Allah kolaylık versin canımBu arada çok şükür ben de tedaviye başladım bugün itibariyle çok şükür..birazdan ilaçlarımı alacağım eczaneden..herkesin hayırlı olsun tedavisi ve hepimizin kucakları dolsun inşallah..