Malesef negatif çıktıYaptınmı kuzum testini siz böyle tatlı tatlı paylaştıkça bende sabırsızlanıyorum daha yumurtalarım toplandı ama olsun ağır büyüyomuş yumurtalar
Canim 3 gun embriosu ise normalNegatif çıktı
Yok canım 5. Gün embiryosu idi hiç silik birşey bile çıkmadıCanim 3 gun embriosu ise normalbekle derim hemde ilk idrarla yapilmasi gerek daha cok erken
Bekle yineYok canım 5. Gün embiryosu idi hiç silik birşey bile çıkmadı
Yıkıldım umudum kalmadı bu son denememdiBekle yine
Transferinin kaçıncı günü bugün canımYıkıldım umudum kalmadı bu son denememdi
Birde bişey dicaam bekle birqz daha benim bir arkadaşım normal hamile kaldı kaldı ama daha 5 haftalıkken çıktı kandaYok canım 5. Gün embiryosu idi hiç silik birşey bile çıkmadı
8. Gün idi 5. Gün embiryosuTransferinin kaçıncı günü bugün canım
Bence beklee azıcık daha bir kaç gün sonra tekrar ver8. Gün idi 5. Gün embiryosu
Hayırlı olsun çok şükür kucağınıza almayı nasip etsin AllahımKızlar bugün kan testi yaptım sonucum 200.1 çıkmış çok şükür Rabbime değerim artmış. Rabbim sizlerede nasip etsin. Bugun 10. Günüm
Zaten test gününe 2 gün kalmıştı inşallah siz güzel sonuçlar alırsınızBence beklee azıcık daha bir kaç gün sonra tekrar verSenin için dua edicam haftaya bende böyle gün sayıyor ve tahlil yapıyor olucağım allahım bebek nasip etsin bize
Allah razı olsun darısı olmayanlara ve tüm isteyenlere olsun inşallahHayırlı olsun çok şükür kucağınıza almayı nasip etsin Allahım
Amiiinnn hepimize inşallaah benimdde yumurta rezervim düşük bakalım neler olucakZaten test gününe 2 gün kalmıştı inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız
bence idrar testine güvenme kesinlikle git kanda baktır yarin daha 8.gün ve idrarda çıkmayabilir. bak benim doktorum keisnlikle idrar testi yapmayacaksın ve 14. gün kan testi için buraya geleceksin diyor daha öncesinde test yaptırmıyorZaten test gününe 2 gün kalmıştı inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız
Canım neden hemen umutsuzluğa kapıluyosun. Daha erken bence üzülmek için. Lütfen üzme kendini gün doğmadan neler doğar. 12. Güne kadar hala umut vardır.Negatif çıktı
Csnim kacnci gunde kac cikmisti ve kacnci gun embrionuyduKızlar bugün kan testi yaptım sonucum 200.1 çıkmış çok şükür Rabbime değerim artmış. Rabbim sizlerede nasip etsin. Bugun 10. Günüm
Teste sonra tekrar baktığımda böyle olmuş kafam karıştı ama 1-1.5 saat geçmiştirCanım neden hemen umutsuzluğa kapıluyosun. Daha erken bence üzülmek için. Lütfen üzme kendini gün doğmadan neler doğar. 12. Güne kadar hala umut vardır.
Teste sonra tekrar baktığımda böyle olmuş kafam karıştı ama 1-1.5 saat geçmiştir
Kiz seni oldururum bak baya pozitiv bu. Bizide kendinide uzuyosun git bi kan ver sende kirtul bizde :) sende de hicbi belirti yokdu dimi benim gibi?Teste sonra tekrar baktığımda böyle olmuş kafam karıştı ama 1-1.5 saat geçmiştir
Yaaaaaaa kalpten gidicam şimdiiiiiiTeste sonra tekrar baktığımda böyle olmuş kafam karıştı ama 1-1.5 saat geçmiştir