Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

5 ağustosta transfer olmuştu 2 tane taze embriyo ve ilk denememdi bugün sonuç için gittim ve negatif dondurulmuş 4 tane daha var nasip dedim yapacak bişiy yok 7 8 ay kendimi dinlendiricem 😔 allah isteyen herkese versin 😔
5 ağustosta transfer olmuştu 2 tane taze embriyo ve ilk denememdi bugün sonuç için gittim ve negatif dondurulmuş 4 tane daha var nasip dedim yapacak bişiy yok 7 8 ay kendimi dinlendiricem 😔 allah isteyen herkese versin 😔
Insallah 2.denemede sunucunuz pozitif olur.. düşünün benim 3 negatiften sonra 4.denemem ve 2 tane embriyo oluşsa sukrediyoruz..en azindan sizi bekleyen dondurulmuslarınız var.. bu sureci defalarca tekrarlayan biri olarak tavsiyem eger yaşınız cok genc degilse arayi cok uzatmayin..

İyi geceler herkese ben de adet olmayı bekliyorum bugün yarin başlayacağım tedaviye önceden yazmıştım pozitif sonuç alanları tebrik ederim.Ben Eylül’de sonuç alacağım sanırım birkaç güne tedavi başlarsa.
Hayırlı olsun..ben de dün başladım tedaviye..benim de sonuç bekleme kısmı eylüle kaldı ama en azından transfer ve öncesi ağustosa denk geldi..Arkadaşlar ağustosta pozitif sonuçlar getirmeye başladılar, inşallah biz de eylülde devamını getireceğiz🙏

Esnmstf Esnmstf ve melez4453 melez4453 hakkınızda hayırlısı olsun..inşallah tedavileriniz güzel geçer ve olumlu sonuçlar alırsınız..hepimiz için Rabbim " ol " der ve olur..
ALLAH RAZI OLSUN . YUMURTA TOPLANDI
6. GÜNÜ BEKLİYORUZ
ULAŞAN OLURSA GENETİK OLARAK İNCELENECEK
İLK TEDAVİMDE SAĞLIKLI YOKTU BABAKLIM BUNDA NE OLACAK

YANLIZ İLKİ HAZİRANDA OLDU BU AĞUSTOS TA
BUNDA OLMAZSA KIŞA KADAR VUCUDUMU DİNLENMEYE ALMAK İSTİYORUM
MAHVETTİ O İĞNELER BENİ ŞİŞTİM
İLKİNDE ÇOK YUYYUS SU DERKEN KİLO ALMADIM BUNDA HALSİZLİKTEN YURUMEDİM BİRAZDA PSKOLOJİKMEN ÇÖKÜŞ EKLENDİ. VE 5 KİKLO ALMILIŞ

ŞİMDİ YURUYUSE BAŞLADIM
VERMEM LAZIMMMMMMMM

ALLAH RAZI OLSUN . YUMURTA TOPLANDI
6. GÜNÜ BEKLİYORUZ
ULAŞAN OLURSA GENETİK OLARAK İNCELENECEK
İLK TEDAVİMDE SAĞLIKLI YOKTU BABAKLIM BUNDA NE OLACAK

YANLIZ İLKİ HAZİRANDA OLDU BU AĞUSTOS TA
BUNDA OLMAZSA KIŞA KADAR VUCUDUMU DİNLENMEYE ALMAK İSTİYORUM
MAHVETTİ O İĞNELER BENİ ŞİŞTİM
İLKİNDE ÇOK YUYYUS SU DERKEN KİLO ALMADIM BUNDA HALSİZLİKTEN YURUMEDİM BİRAZDA PSKOLOJİKMEN ÇÖKÜŞ EKLENDİ. VE 5 KİKLO ALMILIŞ

ŞİMDİ YURUYUSE BAŞLADIM
VERMEM LAZIMMMMMMMM
Hadi inşallah her şey olumlu ilerler ve emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız..çünkü tüp bebek tedavisi her anlamda insanları çok zorlayan bir tedavi..bunu göze alıp bu tedaviyi gerçekleştiren, üstelik negatif sonuçlar alıp yılmayıp tedavi üstüne tedavi yapan bizlerin elbet er ya da geç mükafatımızı alacağımızı düşünüyorum..inşallah siz bu tedavinizde mükafatlandırılırsınız🙏

hamilelerimiz tebrik ederim , inşallah sağlıkla kucaginiza alin. çok mutluyum sizin adınıza allah bize de nasip etsin inşallah dün transfer oldum dualarınızı bekliyorum
Teşşekkür ederiz😊 transferiniz hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanır. Rabbim sonunu güzel ve hayırlı etsin inşallah. Tüm bekleyenlere dualarım sizlerle 😊🙏🙏

X