Tatlim sakin ol derin bi nefes al ve bebegine hos geldin soyle :) bu kadar okuyoruz siril siril kanamalarla ikiz doguranlari tabiiki kanama farkli lekelenme farkli egerki kahvemsi lekelenmeyse ve ya pembe bu cok normal kan kirmizisi taze lekelenmeyse acile git serum taksinlar progestoron falan yaptir doktorunla konus bi sekilde ve ya kan sonucunu ogren esini ara isden geri gelsin cocuktan ve senden onemli digil ya sakin stres yapma :)Doktorum izinde merkezde kapalı elim ayağım titriyor resmen
Hatta bi cesaret iki saat önce kan testi yaptırmıştım 50.70 hcg çıkmış. Şimdi ne oldu böyle. İnşallah benimledir gitmez bendenDoktorunuza ya da hemşirenize telefonla ulaşma şansınız yok mu?
Bu arada progestan iğne ya da hap kullanıyorsunuzdur, bu durumda kolay kolay adet gelmez diye düşünüyorum..bu çok büyük ihtimal bebişin yerleşme çabalarıdır..Ama yine de içinizin rahat etmesi için doktorunuza danışın..
Canım ilaçlarla adet olmazsın canım emin ol ben ebeyimİnşallah tutunmadır beni çok tedirgin etti yanımda kimsede yok napıcam bilmiyorum
Canım ne bilim ilk oldugu için ben panik oldum az önce kan sonucum çıkmış 50.70 çıkmış. Sonucu almadan lekeler geldi. Lekelerden önce progeston fitil kullandım. Sonra lekelenme oldu. Eşimi aradım gelecek hastaneye götürmek için. Benim için dua edin lütfenTatlim sakin ol derin bi nefes al ve bebegine hos geldin soyle :) bu kadar okuyoruz siril siril kanamalarla ikiz doguranlari tabiiki kanama farkli lekelenme farkli egerki kahvemsi lekelenmeyse ve ya pembe bu cok normal kan kirmizisi taze lekelenmeyse acile git serum taksinlar progestoron falan yaptir doktorunla konus bi sekilde ve ya kan sonucunu ogren esini ara isden geri gelsin cocuktan ve senden onemli digil ya sakin stres yapma :)
Gerçekten mi ayy nolur olmasın hevesim kursağımda kalmasın kan sonucum da çıktı 50.70 çıkmış hamileyim bu sonuca göre ama lekeler devam ediyorCanım ilaçlarla adet olmazsın canım emin ol ben ebeyim
Ne güzel işte kan sonucunuz da gayet güzel çıkmış gününe göre..lütfen stres yapıp kendinizi ve bebişi yormayın şimdiden..her lekelenme kötü birşey olduğuna işaret değildir elbette ki..kendi doktorunuza ulaşamıyorsanız en azından bugünlük özel bir hastaneye gidip bir danışsanız mı nasılsa yarın kendi doktorunuza ulaşırsınız..Hatta bi cesaret iki saat önce kan testi yaptırmıştım 50.70 hcg çıkmış. Şimdi ne oldu böyle. İnşallah benimledir gitmez benden
Bak değerinde çok güzel çıkmış sen içini ferah tutHatta bi cesaret iki saat önce kan testi yaptırmıştım 50.70 hcg çıkmış. Şimdi ne oldu böyle. İnşallah benimledir gitmez benden
İnşallah sıkı sıkı tutunur bana eşim gelip götürecek. Sadece peçeteye geliyo pembe tonlarında. Ağrım sızımda yok. Yarın kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum en azından iyi bir doktora gidicem böyle olmaz içim rahat etmezNe güzel işte kan sonucunuz da gayet güzel çıkmış gününe göre..lütfen stres yapıp kendinizi ve bebişi yormayın şimdiden..her lekelenme kötü birşey olduğuna işaret değildir elbette ki..kendi doktorunuza ulaşamıyorsanız en azından bugünlük özel bir hastaneye gidip bir danışsanız mı nasılsa yarın kendi doktorunuza ulaşırsınız..
Tebrikler canim hayirli olsun :)Canım ne bilim ilk oldugu için ben panik oldum az önce kan sonucum çıkmış 50.70 çıkmış. Sonucu almadan lekeler geldi. Lekelerden önce progeston fitil kullandım. Sonra lekelenme oldu. Eşimi aradım gelecek hastaneye götürmek için. Benim için dua edin lütfen
Çok teşekkür ederim ama lekeler ve o pıhtı beni endişelendirdi ne yalan söyleyeyimTebrikler canim hayirli olsun :)
Kızlar yardımcı olur musunuz ?Merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım süreç hakkında pek bilgim yok. 15ine randevu verdi doktorum iğnelerim bitiyor o güne. O gün ne olacak sadece kontrol mü yoksa benden yumurta toplanacak eşimden de sperm mi alınacak? Kusura bakmayın çok fazla araştırıp çok fazla takıntı yaptığım ve moralimi bozduğum için önceleri artık pek araştırmıyorum sadece temel şeyleri öğreniyorum☺
İlk iğneleri vurulmaya başladığınız günden sonraki ilk randevunuzsa bu 15 indeki o zaman sadece yumurtalarının gelişimini takip içindir, dozu ayarlamak için..eğer ilk tedaviye başlamadan 10-12 gün geçmişse yumurta gelişimi tamamlanmışsa o zaman yumurta toplama işlemi yapılır..eşinizden sperm örneği alınır ki perhizli gelmesi gerekir onun için..size gerekli bilgileri önceden vermeleri gerekirdi..anladığım kadarıyla ilk kontrole gidiyorsunuz..yumurtalarınız yeterince büyümüşler mi ona bakacaklardır..Kızlar yardımcı olur musunuz ?
Bence tedirgin olmayın tadını çıkarın benim ikinci denemem tutmuştu onda da 3 gün boyunca kahverengi leke geldi sürekli yerleşme lekesiymişHatta bi cesaret iki saat önce kan testi yaptırmıştım 50.70 hcg çıkmış. Şimdi ne oldu böyle. İnşallah benimledir gitmez benden
Öyle ama küçük bir pıhtı geldi benden sonra lekelenme oldu sonra kesildi lekeler. Ama ben yinede acile geldim tekrar kan ve idrar aldılar sonuç bekliyorum bakalım ne dicek Dr inşallah yerleşmedirBence tedirgin olmayın tadını çıkarın benim ikinci denemem tutmuştu onda da 3 gün boyunca kahverengi leke geldi sürekli yerleşme lekesiymiş
Güzel haberler verin inşallah..dualarımız sizinleÖyle ama küçük bir pıhtı geldi benden sonra lekelenme oldu sonra kesildi lekeler. Ama ben yinede acile geldim tekrar kan ve idrar aldılar sonuç bekliyorum bakalım ne dicek Dr inşallah yerleşmedir
Güzel haberler alırsın canım inşallah yerleşmedir içini rahat tutÖyle ama küçük bir pıhtı geldi benden sonra lekelenme oldu sonra kesildi lekeler. Ama ben yinede acile geldim tekrar kan ve idrar aldılar sonuç bekliyorum bakalım ne dicek Dr inşallah yerleşmedir
Transferiniz hayırlı uğurlu olsun..inşallah olumlu sonuçlanır, sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz..Merhaba bende Transfer yaptırdım sonuç bekliyorum hiç belirti yok bekirti olmaması normal rahatımUmarım isteyen herkesin gönlüne göre olur. 6.gün transferimin benim gibi olanlar var mı zamanınız nasıl geçiyor belirti var mı birde tüp bebek yaptıranlar fiyat yazar mı ben 9500 tl biraz pahalı
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için evet Allah herkese sabır ve güç versin tanımadığın insanlardan güzel dilekler ve sözler duymak çok güzelTransferiniz hayırlı uğurlu olsun..inşallah olumlu sonuçlanır, sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz..
Bu tüp bebek süreci manevi olarak zor olduğu kadar maddi olarak da yıpratıcı maalesef..Allahım emeklerinizin karşılığını boşa çıkarmaz inşallah
Merhaba benimde aynı durum yaşım 34 transferimin 6.günü hiç belirtim yok sizde durum nedir?Yaşın 34 başkent hastanesi transfer sonuç tarihi 18 ağustos