Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba benimde aynı durum yaşım 34 transferimin 6.günü hiç belirtim yok sizde durum nedir?
Bende de aynı benim de hiç belirtim yok bazen umutsuzluğa düşüyorum kaçıncı denemeniz hangi merkezde yaptırdınız. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize

tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza insallah

Ne yaptın canım doktor ne dedi
Gittim Dr A yeni geldim karından baktı bişey göremedi değer küçük oldugu icin ilaçlarına devam et dedi yolladı. Kanamam da durmuş şuan gelen giden yok şimdilik. Çok korkuyorum bişey olursa diye

tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza insallah
Tesekkur ederim canim inşallah darısı sizlere olsun.biraz lekeleme yaşadım ama iki gün sonra kanı tekrarlıcam bakalım

Bende de aynı benim de hiç belirtim yok bazen umutsuzluğa düşüyorum kaçıncı denemeniz hangi merkezde yaptırdınız. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize
Benim ilk denemem Yüzyıl hastanesinde yaptırdım doktorum Serap Simavlı uzman başarısı yüksek bende güvendim doktoruma umarım hepimiz için olumlu olurRabbim nasip etsin.2 embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu sizin?

Gittim Dr A yeni geldim karından baktı bişey göremedi değer küçük oldugu icin ilaçlarına devam et dedi yolladı. Kanamam da durmuş şuan gelen giden yok şimdilik. Çok korkuyorum bişey olursa diye
Birşey olmaz sen içini ferah tut değer 3000 olunca anca görünür sen kötüyü düşünme daha çok güzel haberler alacaksın kalp atışı duyacaksın

Benim 3. Denemem 5. Gün embiryosu 2 embiryo transfer edildi inş. Güzel sonuçlar alırız

Merhaba kızlar , ben de bugun sonuç aldım çok şükür pozitif ancak çok kapılamıyorum, hayırlısı inşallah sağlıkla devam eder .isteyen bekleyen herkesin sağlıkla kucağı dolsun inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah

Birşey olmaz sen içini ferah tut değer 3000 olunca anca görünür sen kötüyü düşünme daha çok güzel haberler alacaksın kalp atışı duyacaksın
Biliyorum bugun sizlerin kafalarınızı çok şişirdim bunun için özür dilerim hepinizden. Şimdi idrar testi yaptım içim rahat etsin diye koyulaşma var aksine sabahkine göre içim rahatladı ohh Bee

Eklentiler

• _20190814_163056.JPG
    40 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba kızlar , ben de bugun sonuç aldım çok şükür pozitif ancak çok kapılamıyorum, hayırlısı inşallah sağlıkla devam eder .isteyen bekleyen herkesin sağlıkla kucağı dolsun inşallah
Çok tebrik ederim..hayırlı olsun..pozitif haberlerimiz çoğalıyor
İnşallah sağlıcakla kucağınıza aldığınız haberlerini de alırız..

Ah bilmez miyim o korkuyu . İlk tüp bebek denemem de tutmuştu 13+5 de yaşadım bende kanama ve kaybettim bebeğimi . İnşallah birşey olmaz dua edelim .
AA çok üzüldüm. Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder. Şuan kanama kesildi hatta tekrar idrar testi yaptım koyulaşmış sabahkine göre. İnşallah devamını görürüm.rabbim tüm isteyenlerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…