Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Evet canim ilkiyle baya bi fark var bence kan yaptir zaten artis izlemek icin bi kac kez tekrarliyolar kan testini
Eşim göreve gitti evde yanlız kaldığım için tek çıkamıyorum malesef. Bi yolunu bulup kanda görmek istiyorum çok. İnşallah devamını görürüm

Eşim göreve gitti evde yanlız kaldığım için tek çıkamıyorum malesef. Bi yolunu bulup kanda görmek istiyorum çok. İnşallah devamını görürüm
Tebrinler canim ben nedense bugun negativim tutmadi gibi hiss var icimde hic bi belrti kalmadi gogus hassasiyeti disinda bazen agri oluyo bazen yok hemde unutuyorum bazen yuuyorum somra hislimi yurudum kesin dusdu diye kendime kiziyorum egilib biseyler topluyorum sonra neden boyle bisey yaptin diye kiziyorum oturur kalkarken dikkatli olmaya calisiyorm ama qaliba kendimi cok kasiyorum allahim ne yapicagmi bilmiyorum ya siz de unutuyordunuzmu?

Kızlar ya az önce lekeler geldi benden bu neyin nesi böyle canım çok sıkıldı

Kızlar benide ekleyin 34 yaşındayım Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum transfer bekliyorum

Bu listeye ekleme yapıyormusunuz

Kızlar ya az önce lekeler geldi benden bu neyin nesi böyle canım çok sıkıldı
Bence de yerleşme kanaması olabilir, bebiş tutunmaya çalışıyor olabilir, hayra yorun lütfen ve hemen merkeze haber verin..çünkü bariz pozitif bugünkü testiniz..

Bence de yerleşme kanaması olabilir, bebiş tutunmaya çalışıyor olabilir, hayra yorun lütfen ve hemen merkeze haber verin..çünkü bariz pozitif bugünkü testiniz..
Öyle tabi ki de niye böyle oldu küçük pıhtı düştü benden ağrım sızım yok ama tedirgin etti beni çok. Merkez kapalı bugun bayram nedeniyle canım çok sıkıldı

Öyle tabi ki de niye böyle oldu küçük pıhtı düştü benden ağrım sızım yok ama tedirgin etti beni çok. Merkez kapalı bugun bayram nedeniyle canım çok sıkıldı
Doktorunuza ya da hemşirenize telefonla ulaşma şansınız yok mu?
Bu arada progestan iğne ya da hap kullanıyorsunuzdur, bu durumda kolay kolay adet gelmez diye düşünüyorum..bu çok büyük ihtimal bebişin yerleşme çabalarıdır..Ama yine de içinizin rahat etmesi için doktorunuza danışın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…