Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba arkadaşlar benimde 3. Denemem dondurulmuş embiryo transferi yapıldı bugün 5. Gün inşallah 18inde güzel haberler alırım. Dua edin lütfen. Rabbim hepimizin kucaklarını doldurursun
Merhabalar..Allahım güzel haberlerinizi almayı da nasip etsin..inşallah en güzel şekilde sonuçlanır, sağlıcakla evlat sahibi oluruz hepimiz..

Selam kızlar :) benim 2.tüp bebek denemem olacak ilki taze transfer olmuştu çok şükür tutunmuştu da bebişim ama gelişmedi maalesef 8. Hafta kürtaj oldum. Şimdi ikinciyi dondurulmuş embriyo transferi ile deneyeceğim inşallah da size sorum şu dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlarım adetten sonra kaçıncı gün oldu transferiniz ? Acaba ne zaman olacak diye merak ediyorum da :)

Merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım süreç hakkında pek bilgim yok. 15ine randevu verdi doktorum iğnelerim bitiyor o güne. O gün ne olacak sadece kontrol mü yoksa benden yumurta toplanacak eşimden de sperm mi alınacak? Kusura bakmayın çok fazla araştırıp çok fazla takıntı yaptığım ve moralimi bozduğum için önceleri artık pek araştırmıyorum sadece temel şeyleri öğreniyorum

A selam benimde dondurulmuş embiryo idi transferim 17 gün yapıldı. Doktorlar genellikle rahim kalınlığının göre karar veriyorlar. İnsan çok merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…