bak üzülmene değdi mi ne guzel haber tebrik ederim neden 5 etmiyorlar sorsanaAradılar beni. 3 yumurtadan 2 si döllenmiş.
Perşembe 3 . Gün emriyosu ile transfer dediler bakalım.
Ne güzel işte..sayıya takılmayın diye demiştik zaten..hayırlısıyla transferiniz de güzel geçer ve her şey olumlu ilerler inşallahAradılar beni. 3 yumurtadan 2 si döllenmiş.
Kötüyse de arıyorlar tabi ki öyle düşünmeyin her türlü haber vermek durumundalar. İyi düşünün iyi olsunaynı durumdayım kötü diye mi aramıyorlar dedim merkesi arattim esime herkes transferlerde demişler
Hayırlı olsun cnm , sonu güzel olsunSeneye bu yazdıklarımızı okuyup gülümseriz inşallah. O minicik hücreler yanımızda olurlarAradılar beni. 3 yumurtadan 2 si döllenmiş.
Hayirli olsun canimkızlar aradılar perşembe günü transfere çağırıyorlar
Hadi hayırlı olsun..inşallah transferiniz güzel geçer ve embriyolarınız sıkıca tutunurlarkızlar aradılar perşembe günü transfere çağırıyorlar
amin inşallah hepimizin tutunsunHadi hayırlı olsun..inşallah transferiniz güzel geçer ve embriyolarınız sıkıca tutunurlar
çok teşekkür ederim insallahHayirli olsun canim
Şimdiden hayırlı olsunÇok net değil ama çıplak gözle görülüyor net olarak
Allah razı olsun darısı sizlereŞimdiden hayırlı olsun
Merhabalar..Allahım güzel haberlerinizi almayı da nasip etsin..inşallah en güzel şekilde sonuçlanır, sağlıcakla evlat sahibi oluruz hepimiz..Merhaba arkadaşlar benimde 3. Denemem dondurulmuş embiryo transferi yapıldı bugün 5. Gün inşallah 18inde güzel haberler alırım. Dua edin lütfen. Rabbim hepimizin kucaklarını doldurursun
Amin inşallahMerhabalar..Allahım güzel haberlerinizi almayı da nasip etsin..inşallah en güzel şekilde sonuçlanır, sağlıcakla evlat sahibi oluruz hepimiz..
A selam benimde dondurulmuş embiryo idi transferim 17 gün yapıldı. Doktorlar genellikle rahim kalınlığının göre karar veriyorlar. İnsan çok merak ediyorSelam kızlar :) benim 2.tüp bebek denemem olacak ilki taze transfer olmuştu çok şükür tutunmuştu da bebişim ama gelişmedi maalesef 8. Hafta kürtaj oldum. Şimdi ikinciyi dondurulmuş embriyo transferi ile deneyeceğim inşallah da size sorum şu dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlarım adetten sonra kaçıncı gün oldu transferiniz ? Acaba ne zaman olacak diye merak ediyorum da :)