Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpeerrr..Günaydın kızlar. Transferimin 8. Günü idrar testi yaptım bugün daha belirgin olmuş
Evet canim ilkiyle baya bi fark var bence kan yaptir zaten artis izlemek icin bi kac kez tekrarliyolar kan testiniGünaydın kızlar. Transferimin 8. Günü idrar testi yaptım bugün daha belirgin olmuş
Hala inanamıyorum pozitif olduguna ilk tüp denemem ve ilk gebeliğim çoooook mutluyum Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyuSüpeerrr..
İlk pozitifimiz belli oldu o zamaninşallah hep böyle devam eder...
Eşim göreve gitti evde yanlız kaldığım için tek çıkamıyorum malesef. Bi yolunu bulup kanda görmek istiyorum çok. İnşallah devamını görürümEvet canim ilkiyle baya bi fark var bence kan yaptir zaten artis izlemek icin bi kac kez tekrarliyolar kan testini
Tebrinler canim ben nedense bugun negativim tutmadi gibi hiss var icimde hic bi belrti kalmadi gogus hassasiyeti disinda bazen agri oluyo bazen yok hemde unutuyorum bazen yuuyorum somra hislimi yurudum kesin dusdu diye kendime kiziyorum egilib biseyler topluyorum sonra neden boyle bisey yaptin diye kiziyorum oturur kalkarken dikkatli olmaya calisiyorm ama qaliba kendimi cok kasiyorum allahim ne yapicagmi bilmiyorum ya siz de unutuyordunuzmu?Eşim göreve gitti evde yanlız kaldığım için tek çıkamıyorum malesef. Bi yolunu bulup kanda görmek istiyorum çok. İnşallah devamını görürüm
Kızlar benide ekleyin 34 yaşındayım Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum transfer bekliyorumKurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Üye Yaş Merkez İşlem Durumu Transfer sonuç günü Sonuç @kar-emel 37 Zeynep kamil hastanesi 15 ağustosta tedaviye başlıyor Esnmstf 28 Erzurum Atatürk ünv. Transfer oldu 16 ağustos @aziz misafir 26 Kayseri Acıbadem @seda1500 33 İzmir Medicalpark Transfer oldu 20 ağustos @Umudum- 31 Kayseri Acıbadem Transefer oldu 15 ağustos S shemsim 26 Baku Celaletdin Transfer oldu @Allah var gam yokkk 23 Ankara Başkent Transfer oldu 18 ağustos @Dnzvrl 31 Tedaviye başladı @chloen 30 Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor@lidyator 31 Bursa soranus Opu oldu @Seven49 28 Genart Transfer oldu 19 ağustos @Aselhannn 26 Kayseri Acıbadem Tedaviye başladı @kelebekmkelebek 29 Eskişehir Acıbadem Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor@Brcnumt 29 Malatya Doğu Fertil Opu öncesi yumurta gelişimi
Canim sıkma canını yerleşme lekesidir korkma tebriklerKızlar ya az önce lekeler geldi benden bu neyin nesi böyle canım çok sıkıldı
Bu listeye ekleme yapıyormusunuzKurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Üye Yaş Merkez İşlem Durumu Transfer sonuç günü Sonuç @kar-emel 37 Zeynep kamil hastanesi 15 ağustosta tedaviye başlıyor Esnmstf 28 Erzurum Atatürk ünv. Transfer oldu 16 ağustos @aziz misafir 26 Kayseri Acıbadem @seda1500 33 İzmir Medicalpark Transfer oldu 20 ağustos @Umudum- 31 Kayseri Acıbadem Transefer oldu 15 ağustos S shemsim 26 Baku Celaletdin Transfer oldu @Allah var gam yokkk 23 Ankara Başkent Transfer oldu 18 ağustos @Dnzvrl 31 Tedaviye başladı @chloen 30 Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor@lidyator 31 Bursa soranus Opu oldu @Seven49 28 Genart Transfer oldu 19 ağustos @Aselhannn 26 Kayseri Acıbadem Tedaviye başladı @kelebekmkelebek 29 Eskişehir Acıbadem Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor@Brcnumt 29 Malatya Doğu Fertil Opu öncesi yumurta gelişimi M mirabebis Bahçeci umut tüp bebek Transfer
bekliyor
Bence de yerleşme kanaması olabilir, bebiş tutunmaya çalışıyor olabilir, hayra yorun lütfen ve hemen merkeze haber verin..çünkü bariz pozitif bugünkü testiniz..Kızlar ya az önce lekeler geldi benden bu neyin nesi böyle canım çok sıkıldı
Lekelenme ise hiç kafana takma canım bazen kanama bile önemli olmayabiliyor içini ferah tut canımKızlar ya az önce lekeler geldi benden bu neyin nesi böyle canım çok sıkıldı
Evet..bilgilerinizi söyleyin hemen sizi de ekliyim..🖒Bu listeye ekleme yapıyormusunuz
Yaşın 34 başkent hastanesi transfer sonuç tarihi 18 ağustosEvet..bilgilerinizi söyleyin hemen sizi de ekliyim..🖒
Ama biraz önce küçük bir pıhtı geldi çok korkuyorum bu kadar erken başlar mı adetCanim sıkma canını yerleşme lekesidir korkma tebrikler
Öyle tabi ki de niye böyle oldu küçük pıhtı düştü benden ağrım sızım yok ama tedirgin etti beni çok. Merkez kapalı bugun bayram nedeniyle canım çok sıkıldıBence de yerleşme kanaması olabilir, bebiş tutunmaya çalışıyor olabilir, hayra yorun lütfen ve hemen merkeze haber verin..çünkü bariz pozitif bugünkü testiniz..
Yerlesme ola bilir canim korkma doktorunu ara hemenKızlar ya az önce lekeler geldi benden bu neyin nesi böyle canım çok sıkıldı
İnşallah tutunmadır beni çok tedirgin etti yanımda kimsede yok napıcam bilmiyorumLekelenme ise hiç kafana takma canım bazen kanama bile önemli olmayabiliyor içini ferah tut canım
Doktorum izinde merkezde kapalı elim ayağım titriyor resmenYerlesme ola bilir canim korkma doktorunu ara hemen
Doktorunuza ya da hemşirenize telefonla ulaşma şansınız yok mu?Öyle tabi ki de niye böyle oldu küçük pıhtı düştü benden ağrım sızım yok ama tedirgin etti beni çok. Merkez kapalı bugun bayram nedeniyle canım çok sıkıldı