Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Günaydın kızlar. Transferimin 8. Günü idrar testi yaptım bugün daha belirgin olmuş 😊

Eklentiler

• _20190814_082727.JPG
    _20190814_082727.JPG
    76,8 KB · Görüntüleme: 91
Evet canim ilkiyle baya bi fark var bence kan yaptir zaten artis izlemek icin bi kac kez tekrarliyolar kan testini
Eşim göreve gitti evde yanlız kaldığım için tek çıkamıyorum malesef. Bi yolunu bulup kanda görmek istiyorum çok. İnşallah devamını görürüm 😍😍

Eşim göreve gitti evde yanlız kaldığım için tek çıkamıyorum malesef. Bi yolunu bulup kanda görmek istiyorum çok. İnşallah devamını görürüm 😍😍
Tebrinler canim ben nedense bugun negativim tutmadi gibi hiss var icimde hic bi belrti kalmadi gogus hassasiyeti disinda bazen agri oluyo bazen yok hemde unutuyorum bazen yuuyorum somra hislimi yurudum kesin dusdu diye kendime kiziyorum egilib biseyler topluyorum sonra neden boyle bisey yaptin diye kiziyorum oturur kalkarken dikkatli olmaya calisiyorm ama qaliba kendimi cok kasiyorum allahim ne yapicagmi bilmiyorum ya siz de unutuyordunuzmu? :KK43:

Kızlar ya az önce lekeler geldi benden bu neyin nesi böyle canım çok sıkıldı 😢😢

Kurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?

ÜyeYaşMerkezİşlem DurumuTransfer sonuç günüSonuç
@kar-emel37Zeynep kamil hastanesi15 ağustosta tedaviye başlıyor
Esnmstf Esnmstf 28Erzurum Atatürk ünv.Transfer oldu16 ağustos
@aziz misafir 26Kayseri Acıbadem
@seda150033İzmir MedicalparkTransfer oldu20 ağustos
@Umudum-31Kayseri AcıbademTransefer oldu15 ağustos
S shemsim 26Baku CelaletdinTransfer oldu
@Allah var gam yokkk23Ankara BaşkentTransfer oldu18 ağustos
@Dnzvrl31Tedaviye başladı
@chloen30Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor
@lidyator31Bursa soranusOpu oldu
@Seven4928GenartTransfer oldu19 ağustos
@Aselhannn26Kayseri AcıbademTedaviye başladı
@kelebekmkelebek29Eskişehir AcıbademTransfer
(dondurulmuş)
bekliyor
@Brcnumt29Malatya Doğu FertilOpu öncesi yumurta gelişimi
Kızlar benide ekleyin 34 yaşındayım Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum transfer bekliyorum

Kurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?

ÜyeYaşMerkezİşlem DurumuTransfer sonuç günüSonuç
@kar-emel37Zeynep kamil hastanesi15 ağustosta tedaviye başlıyor
Esnmstf Esnmstf 28Erzurum Atatürk ünv.Transfer oldu16 ağustos
@aziz misafir 26Kayseri Acıbadem
@seda150033İzmir MedicalparkTransfer oldu20 ağustos
@Umudum-31Kayseri AcıbademTransefer oldu15 ağustos
S shemsim 26Baku CelaletdinTransfer oldu
@Allah var gam yokkk23Ankara BaşkentTransfer oldu18 ağustos
@Dnzvrl31Tedaviye başladı
@chloen30Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor
@lidyator31Bursa soranusOpu oldu
@Seven4928GenartTransfer oldu19 ağustos
@Aselhannn26Kayseri AcıbademTedaviye başladı
@kelebekmkelebek29Eskişehir AcıbademTransfer
(dondurulmuş)
bekliyor
@Brcnumt29Malatya Doğu FertilOpu öncesi yumurta gelişimi
M mirabebis Bahçeci umut tüp bebekTransfer
bekliyor
Bu listeye ekleme yapıyormusunuz

Kızlar ya az önce lekeler geldi benden bu neyin nesi böyle canım çok sıkıldı 😢😢
Bence de yerleşme kanaması olabilir, bebiş tutunmaya çalışıyor olabilir, hayra yorun lütfen ve hemen merkeze haber verin..çünkü bariz pozitif bugünkü testiniz..

Bence de yerleşme kanaması olabilir, bebiş tutunmaya çalışıyor olabilir, hayra yorun lütfen ve hemen merkeze haber verin..çünkü bariz pozitif bugünkü testiniz..
Öyle tabi ki de niye böyle oldu küçük pıhtı düştü benden ağrım sızım yok ama tedirgin etti beni çok. Merkez kapalı bugun bayram nedeniyle canım çok sıkıldı 😔

Öyle tabi ki de niye böyle oldu küçük pıhtı düştü benden ağrım sızım yok ama tedirgin etti beni çok. Merkez kapalı bugun bayram nedeniyle canım çok sıkıldı 😔
Doktorunuza ya da hemşirenize telefonla ulaşma şansınız yok mu?
Bu arada progestan iğne ya da hap kullanıyorsunuzdur, bu durumda kolay kolay adet gelmez diye düşünüyorum..bu çok büyük ihtimal bebişin yerleşme çabalarıdır..Ama yine de içinizin rahat etmesi için doktorunuza danışın..

X