Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Allah yolunu acik etsin canim umarim bu seferde pozitiv olur kardes gelir :)

Sizin adınıza çok sevindim..inşallah ikinci tedaviniz de ilki gibi başarılı olur ve evladınıza kardeş gelir

günaydınlar kızlar herkesin cocuk ozleminin bir an once dinmesi ve kucagimizin dolmasi dileğiyle yumurta büyütme iğnelerim devam.cumartesi kontrol var (11 gün olacak) allah nasip ederse önümüzdeki hafta yumurtalar toplanır inşallah bir an önce saglikli döllenir yerleştirilir ve tutar=) is yerinden izin almak cok sıkıntılı oluyor bayramla beraber izin dönemine giriyorum. şu bebek konusunda yaptığım.planlar ne ur bu sefer tutsun=(

Allah yolunu acik etsin canim umarim bu seferde pozitiv olur kardes gelir :)
Sizin adınıza çok sevindim..inşallah ikinci tedaviniz de ilki gibi başarılı olur ve evladınıza kardeş gelir
Çok teşekkür ederim, allah sizlerde tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş. Bu gece uykudan uyanıp namaz kılıp dua etmek çok önemliymiş.Haberiniz olsun.

Merhaba mesajını görünce dayanamadım yazdım. Benim sağlıklı 3 çocuğum var 3 hamileliğimde de doğuma kadar gunde 1 paket sigara içmiştim. Ardından ikinci evliliğimi yaptım. İlk düştüğümden sonra sigarayı bıraktım ardından 4 dusuk daha yaptım.
Amh dusuklugu olduğunu öğrenince tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. Ancak çok sorunlu bir donemden ediyordum tekrar sigaraya başladım. Gunde 3 4 taneyi geçmemek kaydıyla. Yumurta büyütme aşamasında hiç içmedim. Toplamadan sonra yine gunde 3 4 tane içtim. Transfer oldu. 3 gün hiç içmedim ama sonra yine dayanamadım gunde yine 3 4 adeti geçmeyecek şekilde içiyorum.

Bunları sana sigarayı bırakmamanı desteklemek icin yazmıyorum. 3 sene içmedim yine de dusuklerim oldu. Elbette sigaranın etkisi yüksek yumurta kalitesinde ve hamilelik suresince. Ancak hiç içmesen de ayni sorunlarinyasayabiliyorsun. Allah ol dedi mi olur. Elinden geldiğince azalt. Mümkün olduğunca sigarayı düşünmemeye çalış. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…