Allah yolunu acik etsin canim umarim bu seferde pozitiv olur kardes gelir :)Merhaba herkese, bende bugün tek embriyoyla tüp bebek transferi oldum. Bu ikinci denemem ilki ; 2017 de pozitif sonuçlandı 21 aylık bir oğlum var Allah bana bağışlasın :) İkinci transferimde de inş pozitifi görürüm sizlerden de dua istiyorum. Bende bu yolda dilekleri olan herkesin dileğini kucağına alabilmesi için dua ediyorum.
Sizin adınıza çok sevindim..inşallah ikinci tedaviniz de ilki gibi başarılı olur ve evladınıza kardeş gelirMerhaba herkese, bende bugün tek embriyoyla tüp bebek transferi oldum. Bu ikinci denemem ilki ; 2017 de pozitif sonuçlandı 21 aylık bir oğlum var Allah bana bağışlasın :) İkinci transferimde de inş pozitifi görürüm sizlerden de dua istiyorum. Bende bu yolda dilekleri olan herkesin dileğini kucağına alabilmesi için dua ediyorum.
Adet oldum canımCanim bence direk kan ver teste bidaha baktim bende cogu zaman boyle cikoyodu tabiiki bu bana ozgu bisey ama sende daha once olmadiysa kesinlkle kan var ufak artis bile kanda bilinir
Adet oldum canım
Allah yolunu acik etsin canim umarim bu seferde pozitiv olur kardes gelir :)
Çok teşekkür ederim, allah sizlerde tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş. Bu gece uykudan uyanıp namaz kılıp dua etmek çok önemliymiş.Haberiniz olsun.Sizin adınıza çok sevindim..inşallah ikinci tedaviniz de ilki gibi başarılı olur ve evladınıza kardeş gelir
Msj olarak mı yazıcaz.En başa tablo ekledim ancak sadece iki kişiden bilgi geldi..
Tabloda yer almak isteyenler gereken bilgileri bana özelden mesaj atarsa tabloya eklerim ben de..Msj olarak mı yazıcaz.
Tebrik ederim..Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..gözünüz aydınKızlaaaaar benim kan sonucum pozitif. İnşallah isteyen herkese rabbim gönlünün muradını versin
Bizlere de bilgi olması açısından kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı günde ve değeriniz kaç çıktı, paylaşır mısınız?Kızlaaaaar benim kan sonucum pozitif. İnşallah isteyen herkese rabbim gönlünün muradını versin
5.gün embriyosu 2tane transfer oldum 10.gün değerim de 37çıktı. İnş artarak devam eder KıZlar birbirimize dua edelim.Bizlere de bilgi olması açısından kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı günde ve değeriniz kaç çıktı, paylaşır mısınız?
Tebrikler canim ilk pozitivimiz geldi kizlarrrrrrKızlaaaaar benim kan sonucum pozitif. İnşallah isteyen herkese rabbim gönlünün muradını versin
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. TebriklerKızlaaaaar benim kan sonucum pozitif. İnşallah isteyen herkese rabbim gönlünün muradını versin
Hayırlı olsuuuunKızlaaaaar benim kan sonucum pozitif. İnşallah isteyen herkese rabbim gönlünün muradını versin
Merhaba mesajını görünce dayanamadım yazdım. Benim sağlıklı 3 çocuğum var 3 hamileliğimde de doğuma kadar gunde 1 paket sigara içmiştim. Ardından ikinci evliliğimi yaptım. İlk düştüğümden sonra sigarayı bıraktım ardından 4 dusuk daha yaptım.Canım çok teşekkür ederim çok kibarsındoktor her fırsatta sigarayı bırak dediği için kendimi suçladım. Hatta beni sık sık arayıp bıraktın mı diyor ben normalde hiçbir hastamı aramam diyor kendimi kötü hissediyorum bu durumda. Eşim de içmiyor çok üzülüyor içtiğimi gördükçe.