Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba emrl neredevyaptirmsyi dusunuyon sun
Ben bu seferki 4.denememi zeynep kamil devlet hastanesinde yaptıracağım..öncesinde raporumu da çıkarttım..daha öncekileri raporsuz bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırmıştık..Hiç bir aşama kaydedemedik..iki yıl boyunca dinlendik, çevremizde olan bitenleri takip ettik..aynı okulda görev yapan bir hoca arkadaş ilk seferde burda gidip tutturunca ben de denemek istedim..inşallah ümitler boşa çıkmaz..
Siz nerde yaptırıyorsunuz tedavinizi?

Bende yatmıyorum canım fakat bütün gün de ayakta durmuyorum yormuyırum kendimi.dr m yatma çok dedi kan dolaşımı için evin içinde ufak tefek hareket et. Ev işi yapma sakın süpürge filan kesinlikle yasak beline dikkat et ılık suyla ayakta duş al ama kısa sürsün dedi. Tabi herşey Allah ın elinde tutacağı varsa tutuyor zaten sıkma canını dua et.

transfer olurken canınız yanıyormu bende ilk kez olucam merak ediyorum
Canım yanmadı aslında hatta hiç yanmadı. Ama idrara sıkışık gidince alttan spekulum takılıyo artı kateter üsttende ultrason cihazıyla karına baskı oluyo o biraz zorluyor ama kesinlikle canın yanmıyor. Zaten 10 dakikalık bi işlem. Ben çok korkmuştum transferde bide ilk olunca. Umarım herşey gönlünüzce olur Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah ☺

Kızlar bende transferden bı kaç saat sonra tuvalatten cıkarken bı damla kan geldi acaba tutunamadan düştü mü bu belirtiyi yaşayan var mı aranızda

Kızlar bende transferden bı kaç saat sonra tuvalatten cıkarken bı damla kan geldi acaba tutunamadan düştü mü bu belirtiyi yaşayan var mı aranızda

Kızlar valla ben transferden sonra yatağa getirdiklerinden 5 dk sonra verdikleri şeye tuvaletimj yaptım .inş embriyolarda gitmemistir demi.çok sıkısıktim

İnşallah canım dua edelim birbirimize ❤

Merhaba kızlar ben de bu ay dondurulmuş embriyo transferi olacağım.. aslında geçen ay olacaktım ama progestan değeri yüksek çıktı doktor transferi yapmadı yumurtlama gerçekleşmiş dedi. bu ay onu baskılamak için lucrin iğne kullandım. şu an transferi beklerken sadece estrofem hap kullanıyorum. Bir de bağışıklık baskılayıcı bir serum tedavisi oluyorum. allah herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin kızlar.

Hayırlı olsun..inşallah transferiniz olumlu sonuçlanır..geçen ay olmayıp bu ay olmasında da vardır bir hayır..baksanıza ekstra tedaviler uygulanmış, Allahım boşa çıkarmaz inşallah. Karşılığını kucağınızı doldurarak verir..

Kızlar valla ben transferden sonra yatağa getirdiklerinden 5 dk sonra verdikleri şeye tuvaletimj yaptım .inş embriyolarda gitmemistir demi.çok sıkısıktim
Yok canım, idrar yolu başka, üreme yolu başka..içinizi ferah tutun, bişeycikler olmamıştır..bebişleriniz rahminize sıkıca tutunmakla meşgullerdir..

aminnn

sizce bu testte bir şey var mı kızlar adetim iki gün geçti ama ağrılarım var heran adet olacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…