Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar bende transferden bı kaç saat sonra tuvalatten cıkarken bı damla kan geldi acaba tutunamadan düştü mü bu belirtiyi yaşayan var mı aranızda
Ayy yok artık canım. İnşallah öyle bişey olmamıştır ama sanmam ben. Sonuçta rahim işlem görüyor lekeleme olması normal bence. Strese girme boş yere

Çok teşekkür ederim canım 2 gün gecikti adetim olsa daha net çıkardı sanki 5 yıldır zaten hiç görmedim çift çizgi :KK43:
Bende böyle silik çizgyle kimyasal gebelik yaşadım canım değer az az arttı sonra kanama başladı, bi döllenme oluyor sperm yada yumurta kaliteli olmadığı için devam etmiyor, dediğin gibi sağlıklı bi döllenme olsa çok net çıkardı.

Bende böyle silik çizgyle kimyasal gebelik yaşadım canım değer az az arttı sonra kanama başladı, bi döllenme oluyor sperm yada yumurta kaliteli olmadığı için devam etmiyor, dediğin gibi sağlıklı bi döllenme olsa çok net çıkardı.
Adet oldum canım zaten ben neyime test yapıyorsam 5 yılda yaptığım belki de 3-4 test oldu eşim istedi diye yaptım :KK43:

Adet oldum canım zaten ben neyime test yapıyorsam 5 yılda yaptığım belki de 3-4 test oldu eşim istedi diye yaptım :KK43:
Olsun, inşallah tez zamanda bariz çift çizginin çıktığı pozitif testleri görürsünüz..bunlarda anı olarak kalır..
Dip not: ben de adet öncesi kendine hakim olmayıp ufacık bir şüphenin peşinden gidip idrar testi yapanlardanım..negatif gördükçe üzülmeyi çoktan bıraktım...

Olsun, inşallah tez zamanda bariz çift çizginin çıktığı pozitif testleri görürsünüz..bunlarda anı olarak kalır..
Dip not: ben de adet öncesi kendine hakim olmayıp ufacık bir şüphenin peşinden gidip idrar testi yapanlardanım..negatif gördükçe üzülmeyi çoktan bıraktım...
Ben test yapmam da canım işte eşim yaptırdı adet olunca üzülmemeyi öğrenmiştim ben

Teşekkür ederim inşallah. Kürtaj oldum patolojiye gitti ama bişey çıkmadı bir de o süreçte sigarayı bırakamadım kendimi suçluyorum biraz

Selam, ben kendimi tutup stres yapmamak için aslında siteye hiç girmeyecektim ama senin yorumunu görünce dayanamadım canım :) ben de ocak ayında ilk tüp bebek tedavimde pozitif sonuç aldım ve yumurta toplamadan sonra sigarayı bırakmıştım ama nasip kısmet embriyo gelişmedi 6 hafta 3 günlük olarak kalmış 8. Haftamda kürtaj oldum. O yüzden kendini suçlama ben sigarayı bıraktım o süreçte ama Rabbim nasip etmediyse ne yaparsan yap olmuyor. Herşeyin hayırlı bir zamanı vardır inşallah biz de annelik duygusunu yaşarız Rabbimin izniyle

Selam, ben kendimi tutup stres yapmamak için aslında siteye hiç girmeyecektim ama senin yorumunu görünce dayanamadım canım :) ben de ocak ayında ilk tüp bebek tedavimde pozitif sonuç aldım ve yumurta toplamadan sonra sigarayı bırakmıştım ama nasip kısmet embriyo gelişmedi 6 hafta 3 günlük olarak kalmış 8. Haftamda kürtaj oldum. O yüzden kendini suçlama ben sigarayı bıraktım o süreçte ama Rabbim nasip etmediyse ne yaparsan yap olmuyor. Herşeyin hayırlı bir zamanı vardır inşallah biz de annelik duygusunu yaşarız Rabbimin izniyle
Canım çok teşekkür ederim çok kibarsın 😊 doktor her fırsatta sigarayı bırak dediği için kendimi suçladım. Hatta beni sık sık arayıp bıraktın mı diyor ben normalde hiçbir hastamı aramam diyor kendimi kötü hissediyorum bu durumda. Eşim de içmiyor çok üzülüyor içtiğimi gördükçe.

Çok teşekkür ederim canım 2 gün gecikti adetim olsa daha net çıkardı sanki 5 yıldır zaten hiç görmedim çift çizgi :KK43:
Canim toplama sonrasi adet gecikiyo sen haziranda toplatmisdin dimi? Toplama oldugu icin diger adet 5,10 gun erken geliyo sonraki adetse 3,5 gun geciyo bende

Hayırlı olsun..inşallah transferiniz olumlu sonuçlanır..geçen ay olmayıp bu ay olmasında da vardır bir hayır..baksanıza ekstra tedaviler uygulanmış, Allahım boşa çıkarmaz inşallah. Karşılığını kucağınızı doldurarak verir..
Amin canım inş.. Bu serumu kullanan var mı acaba aranızda geçen ay da 1 doz almıştım baş dönmesi ve mide bulantısı yaptı bende aşırı

Merhaba herkese, bende bugün tek embriyoyla tüp bebek transferi oldum. Bu ikinci denemem ilki ; 2017 de pozitif sonuçlandı 21 aylık bir oğlum var Allah bana bağışlasın :) İkinci transferimde de inş pozitifi görürüm sizlerden de dua istiyorum. Bende bu yolda dilekleri olan herkesin dileğini kucağına alabilmesi için dua ediyorum.

X