Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ben gonal f haricinde başka iğnede vuruldum biri sağ göbek diğeri sol göbek şeklinde dün transferi oldum endişelenmeyin stres yapınca zaman ilerlemiyor

merhabalar yas 38 hic hamile kalmadim ilk tüp bebek denemem 13 yumurta toplandi 12 si dollendi sanırım .2 birinci kalite 5 gun blastokist donduruldu temmuzda yumurta toplamadan sonra adet oldum bitti transfer hazirligim basladi. 7 ağustos ta transferim oldu 2 tane 5 gun bebesi geriye dondurulmus kalmadi tedirginim korkuyorum 19 ağustosta kan istediler. hepimizin tedavisi hayirli olsun insallah guzel haberler veririz birbirimize. bu aarada benim tedavim sisli bahcecide oldu.

kar-emel aile hekimi yazdı ancak eczane vermedi uzman doktor yazmalı diye . Bende bir özel hastahanede yazdırdım . Jel in bir kutusunu ne kadar a alıyorsunuz ? Bana bir eczane 137,5 demişti ancak bugun 22,5 verdim şaşırdım . Tekrar tekrar yanlışlık yok değil mi diye de sordum . Merak ediyorum jel in bir kutu fiyatı nedir ? Sizler ne kadara alıyorsunuz ? Bir de oksapar için rapor çıkarttır dedi eczane , özel hastahanede de veriyorlar mı acaba rapor ?

olsun keşke bebeğim onun için çikolatamdan bile vazgeçerim =) ama alıştım biraz sigara olayına yemekten sonra baya vuruyor ama.

Valla ben en son iki yıl önce kutusu 108 lira diye hatırlıyorum..hatta elimde hiç açılmamış bir kutusu var hala..benim öndeki tedavilerde hep parayla aldım, raporum yoktu..şimdiki tedaviyi zaten devlette rapor çıkartarak yapacağım..bir arkadaş geçen ay aynı yerde yaptı..vitaminler gibi esktra ilaçlar hariç raporlu olmasına rağmen 1500 tuttu dedi..demek ki ilaçlar çok pahalanmış..özel hastanenin rapor çıkartıp çıkartmadığını bilmiyorum..ancak devlette rapor çıkartmak sanıldığı kadar zor değilmiş aslında..

Kizlar bugun son kontrol yarn transfer transfer oncesi son serum yiyorum :). 3 gun 3 adet iyi kalite koyulcak :) tahminen 19,20test gunumdur
canım nerde tüp bebek yaptırıyorsun 3 adet koyacaklar normalde iki adet bile koymuyorlar bu ay bayram girdi araya bende eylülde tüp bebek yaptırcam bugun adetliyim ama yaptıramadım

Evet devlette rapor çıkartmak zor değil . Benim daha önceki 3 denemem devlette idi . O zamanlar raporlu iken 3 kutuya 60 vermiştim . Ben anlamadım bu fiyatlar neden bu kadar çok farklı .

arkadaşlar. Pazertesi ganol f 300 başladım.
Bugün 5. Gün .
pazartesi opu.
1. Tedavim'de 10 gün iğne kullanmıştım.
Benim gibi olan varmı çok endiseliyim.

arkadaşlar. Pazertesi ganol f 300 başladım.
Bugün 5. Gün .
pazartesi opu.
1. Tedavim'de 10 gün iğne kullanmıştım.
Benim gibi olan varmı çok endiseliyim.
Genelde yumurta büyütme işlemi 10-12 gün sürer ama sizinki ilaçlara çabuk cevap verdi herhalde..doktor nasıl bir açıklama yaptı?

Genelde yumurta büyütme işlemi 10-12 gün sürer ama sizinki ilaçlara çabuk cevap verdi herhalde..doktor nasıl bir açıklama yaptı?
Bende çok endişeliyim. Daha onceki 10 gün surdu.
Bu daha 5 gunde bitti benim gibi olan varmı.
Kaç yumurta var dedim. Yumurta havuzun var dedi.
Benim gibi olan hiç varmı acaba

Arkdslar bu kayseri acıbademde tüp bebek yapanlar süreci anlatablr mi bende yarn baslyrm gökalp hoca ile. Doktoru ilk defa görcem uzun yoldan gelcem ilgililer mi acaba işlerini iyi yapyolar mı başarı oranları nasl bilgi verr msnz Umudum B Bigarip yolcu

Öncelikle hayırlı olsun inşallah herşey güzel olur sizin için, ben Mayıs ayında başladım tedaviye embriyolar oluştu donduruldu, rahim dinlendirme yapıldı, transfere hazırlanırken daha önce düşüklerim olduğu için histereskopi yapmaya karar verildi, onuda oldum bu ay transfer hazırlığına tekrar başladık.normalde devlet hastanesinde başlamıştım tedaviye ama ordaki ilgisizlik karışıklık yıprattı iptal edip acıbademde devam ettik

Stresli olmamı çok önemsemiyor doktorum takmış sigaraya ben de baya azalttım bakalım, bugün iğnelerimin ikinci günü

Cok teşekkürler umarm sizinde Hayırlı bi şekilde sonuçlanır. Infertilite sebebi neydi sizin. Benmde 1tüp bebek başarısızlgm olduğu için herşeye temkinli yaklasyrm. Gökalp hocayı takip edydm maşallah hergün gebelik haberleri ben zaten adana acıbademde başlicaktm ama son anda birden gökalp hoca olsun istedim umarm hayrlsı olur

Beni de ekleyin listeye ya. Yarn baslyrm kayseri acıbademde

Aminn teşekkürler cnm.benim bu 3 denemem eşim şiddetli oligoazosperm bende pkoluyum.bizde şehir dışından git gel yapıyoruz doktorumuz Özge hanım,vardır herşeyde bir hayır Gökalp bey vesile olucak belki sizede,sizin sorununuz nedir? umarım hepimiz için herşey güzel olur

Beni de ekler misiniz
Yaş 29 opu oldum transfer için dondurulmuş var onları bekliyorum Eskişehir Acıbadem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…