Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bugün transfer oldum iki embriyo yerleştirildi donduracak embriyom kalmadı ins 20 sinde iyi haber alirim
Hayırlı olsun transferiniz..inşallah her ikisi de tutar, böylece dondurulmuş embriyo kalmadığını düşünmezsiniz bile..güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Beeen yapt

Amin, Allah razı olsun çok teşekkür ederim. bugün tedaviye başladık doktorum yumurtalıklarının durumu kötüye gidiyor acilen bırakman gerekiyor sigarayı dedi çok korktum şu an içmemeye çalışıyorum bakalım ne kadar dayanabilirsem.. şu an öyle bir tavır içindeki doktorum sanki her olumsuz şey sigara yüzünden

Ben de sigara içiyorum malesef. Benim doktorum bu süreçte sigaradan daha kötü bir şey varsa strest ve kafaya sürekli bir şey takıp mutsuz olman dedi. O nedenle bırakamıyorsan, azaltarak içmeye devam et dedi. Ben tedavi süresince günde 5 6 tane içtim. Yumurta toplamadan 1 gün önce hiç içmedim. Su anda yine içiyorum, dondurulmus olacak benim. Transfer eylulde. Transferden 1 hafta 10 gün önce tamamen bırakmayı hedefliyorum

İns amin Allah insanı çocuğuyla terbiye etmesin çocuk çok başka birşey günlerdir göğüs agrisi çekiyorum sanki bebeğim sütten kesilmiş gibi

Kızlar crinone jel i aile hekimi yazıyor mu yoksa illa kadın Doğum mu olması şart

allahım keşke gelse sağlıkla onun icin bıraktım zaten simdiden saglikla gelissin yumurtalarım diye bnm de yarin kontrol bakalım duruma.gore haber veririm beni de tabloya eklersiniz o tablo hep güzel sonuclarimizla dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…