Tebrikler sağlıkla alın kucaginiza insallahKızlaaaaar benim kan sonucum pozitif. İnşallah isteyen herkese rabbim gönlünün muradını versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler sağlıkla alın kucaginiza insallahKızlaaaaar benim kan sonucum pozitif. İnşallah isteyen herkese rabbim gönlünün muradını versin
Hayırlı olsun transferiniz..inşallah her ikisi de tutar, böylece dondurulmuş embriyo kalmadığını düşünmezsiniz bile..güzel haberlerinizi bekliyoruz..Bugün transfer oldum iki embriyo yerleştirildi donduracak embriyom kalmadı ins 20 sinde iyi haber alirim
Hayırı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin Darısı bizlere olsun inşallah5.gün embriyosu 2tane transfer oldum 10.gün değerim de 37çıktı. İnş artarak devam eder KıZlar birbirimize dua edelim.
2 gun once sigarayı da bıraktım cok canım sıkılıyor
[/QUOTE
Bende sigara içiyordum ama bıraktım şimdi biraz sıkılıcaksın ama bebeğin gelince sıkılmaya sigara içmeye bile vaktin kalmayacak
Beeen yaptKurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Üye Yaş Merkez İşlem Durumu Transfer sonuç günü Sonuç @kar-emel 37 Zeynep kamil hastanesi adet bekliyor @Esnmstf 28 Erzurum Atatürk ünv. Transfer oldu 16 ağustos @aziz misafir 26 Kayseri Acıbadem seda1500 33 İzmir Medicalpark Transfer oldu 20 ağustos @Umudum- 31 Kayseri Acıbadem Transefer oldu 15 ağustos S shemsim 26 Baku Celaletdin Transfer bekliyor @Allah var gam yokkk 23 Ankara Başkent Transfer oldu 18 ağustos
Allah razı olsun amin inşallah rabbim isteyen herkeseHayırı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin Darısı bizlere olsun inşallah
Beeen yapt
Antalya ıvfBeeen yapt
amin Allah razı olsun katlanarak devam etsin inş darısı başınızaTebrik ederim..Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..gözünüz aydın
İnş Allah razı olsun rabbim size de gösterirsinTebrikler sağlıkla alın kucaginiza insallah
Amin Darısı başınızaHayırlı olsuuuun cok sevindim
İnşallah Rabbim isteyen herkesi sevindirsinBugün transfer oldum iki embriyo yerleştirildi donduracak embriyom kalmadı ins 20 sinde iyi haber alirim
Amin, Allah razı olsun çok teşekkür ederim. bugün tedaviye başladık doktorum yumurtalıklarının durumu kötüye gidiyor acilen bırakman gerekiyor sigarayı dedi çok korktum şu an içmemeye çalışıyorum bakalım ne kadar dayanabilirsem.. şu an öyle bir tavır içindeki doktorum sanki her olumsuz şey sigara yüzündenMerhaba mesajını görünce dayanamadım yazdım. Benim sağlıklı 3 çocuğum var 3 hamileliğimde de doğuma kadar gunde 1 paket sigara içmiştim. Ardından ikinci evliliğimi yaptım. İlk düştüğümden sonra sigarayı bıraktım ardından 4 dusuk daha yaptım.
Amh dusuklugu olduğunu öğrenince tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. Ancak çok sorunlu bir donemden ediyordum tekrar sigaraya başladım. Gunde 3 4 taneyi geçmemek kaydıyla. Yumurta büyütme aşamasında hiç içmedim. Toplamadan sonra yine gunde 3 4 tane içtim. Transfer oldu. 3 gün hiç içmedim ama sonra yine dayanamadım gunde yine 3 4 adeti geçmeyecek şekilde içiyorum.
Bunları sana sigarayı bırakmamanı desteklemek icin yazmıyorum. 3 sene içmedim yine de dusuklerim oldu. Elbette sigaranın etkisi yüksek yumurta kalitesinde ve hamilelik suresince. Ancak hiç içmesen de ayni sorunlarinyasayabiliyorsun. Allah ol dedi mi olur. Elinden geldiğince azalt. Mümkün olduğunca sigarayı düşünmemeye çalış. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
Ben de sigara içiyorum malesef. Benim doktorum bu süreçte sigaradan daha kötü bir şey varsa strest ve kafaya sürekli bir şey takıp mutsuz olman dedi. O nedenle bırakamıyorsan, azaltarak içmeye devam et dedi. Ben tedavi süresince günde 5 6 tane içtim. Yumurta toplamadan 1 gün önce hiç içmedim. Su anda yine içiyorum, dondurulmus olacak benim. Transfer eylulde. Transferden 1 hafta 10 gün önce tamamen bırakmayı hedefliyorumAmin, Allah razı olsun çok teşekkür ederim. bugün tedaviye başladık doktorum yumurtalıklarının durumu kötüye gidiyor acilen bırakman gerekiyor sigarayı dedi çok korktum şu an içmemeye çalışıyorum bakalım ne kadar dayanabilirsem.. şu an öyle bir tavır içindeki doktorum sanki her olumsuz şey sigara yüzünden
Ben yazdırmadım ama bir arkadaştan yazdırılabildiğini duyunca çok sinirlenmiştim, o zaman biz niye o kadar para verdik diye..Kızlar crinone jel i aile hekimi yazıyor mu yoksa illa kadın Doğum mu olması şart