Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Aaa niye öyle oldu ki..bana kalkma hemen 10 dakika uzan biz kaldırcaz dediler. Sonra bez bağlandı ardıbdandan sedye ye yavaşça geçtim ayağım 2 saat boyunca yere değmedi. İnşallah bu denemende daha özenli olurlar. Bu arada devlet mi özel mi ☺
Bu özel canım diğeri devlet idi

Hayırlı olsun transferiniz bende transfer oldum bugün 2 sinide ayrı ayrı gördünüz mü ultrasonda ben bir tane gördüm sadece kafama takıldı
Canım valla bende tam olarak görmedim fakat birini çok net gördüm. Sizinde transferiniz hayırlı uğurlu olsun 😊

Aynen canım benimde üniversteydi..Ama zerre ilgi yoktu nasip diyorum artık çekeceğim varmış
Doğru haklısın nasipten öte köy var mı. Rabbim ol diyecek olacak. İnşallah bu sefer nasip olur canım. Beslenme nasıldı peki ilkinde neler yedin içtin dikkat ettin mi mesela özellikle yediğin şeyler oldu mu

Kızlar cidden transferde n sonra neler yenip iciliyor. ?benim ilk transfer bu bilmiyorum. Bu arada ben ultrason da goremedim sadece hemşire fotoları ni verdi.siz nasıl gördünüz

Arkadaşlar iğnelerimin 2. Günü 11 aylık yiğenim var.
Ve bana çok düşkün kucağimdan inmez.
Bide birtek ben yıkadım bu güne kadar. Bir müddet gitmesem mi. Ama özlerim 'de .

Kızlar cidden transferde n sonra neler yenip iciliyor. ?benim ilk transfer bu bilmiyorum. Bu arada ben ultrason da goremedim sadece hemşire fotoları ni verdi.siz nasıl gördünüz
Ben gördüm canım tüm ayrıntıları bana gösterdiler. Aslında göstermeleri lazım sonuçta her zaman yatmıyoruz ki o masaya. Ben kabak çekirdeği ceviz balık protein ağırlıklı besleniyorum Dr um bu şekilde söyledi.bide yatma sürekli dedi haraket et ama yorma kendını beline çok dikkat et dedi.banyo yapmıcam ben sonuca kadar. He bide bir dilim ananas yiyorum bugünden itibaren bi kaç gün yer bırakırım,tutunmaya yardımcı oluyormuş 😊

Yavas yavas transfer haberleri geliyo kizlar cok heyecanli bi o kadar da telasli ve gergin gunler yaklasiyo umarim pozitiv olup bize de umut olursunuz ilk sayfada arkadaslar transfer gunu kac embrio ve kacinci gun koyuldugunu test gunu degerler falan koyulursa guzel olur :KK66:
İlk sayfaya bir tablo oluşturma fikrini daha önce bir arkadaş daha söyledi, böyle bir tablo oluşturabilirim ancak kim nerde hangi aşamada elimde yeterli bilgi yok..tabloda yer almak isteyenler -merkez-yaş-kaçıncı deneme-hangi aşamada olduğu-transfer sonrası sonucu- ...gibi gerekli bilgileri özelden bana atarsa hızlıca ben de işlevsel bir tablo oluşturabilirim..ordan takip ve güncelleme yapılabilir..

Allah razı olsun darısı sizlere diyeyim artık 😊 bana iki küçük şişe su içmemi söylediler. Tabi hazırlık yapılana kadar ben çatlayacak duruma geldim tam iki kere lavaboya gittim transferden önce çünkü Dr un yanında tutamamaktan korktum. Zaten alttan spekulum takılıyor karakter yerleştiriliyor ve karından ultrason cihazıyla bakılıyor haliyle baskı oluyo çok zor dayandım 😄 sonra o minikleri bana transfer ettiler ve onları görünce herşeyi unuttum gözlerim dolu dolu oldu 😢 inşallah tutunur. Herşey çok güzel ilerledi dedi Dr ve hemşireler. Hemen oksopara başlattı Dr yanlız çok canımı yakıyor bu iğne 💉 eğer olacaksa bütün acılara katlanırım. Nasıl bir duygu tarifi yok içimdeler ve ben bunu biliyorum en güzel duygu. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sabrımızın sonunu selamete çevirsin. Uzun oldu biraz hakkınızı edin lütfen duygularımı paylaşmak istedim 🙏🙏
transfer olurken canınız yanıyormu bende ilk kez olucam merak ediyorum

Doğru haklısın nasipten öte köy var mı. Rabbim ol diyecek olacak. İnşallah bu sefer nasip olur canım. Beslenme nasıldı peki ilkinde neler yedin içtin dikkat ettin mi mesela özellikle yediğin şeyler oldu mu
Aminn canım onda o kadar tecrübesizdim ki hiç öyle dikkat ettiğim birşey yoktu sadece yatmamıştım doktorum yatmakla tutmasının alakası yok demişti ama bu defa ona çok dikkat etmeyi düşünüyorum yatıcam biraz inşallah hayırlısı olsun hepimiz için...

X