- 2 Eylül 2019
- 349
- 355
Banada öyle geliyor hafif bir çizgi var. Yarın sanah tekrarlarım ben bu merakla :) dinlenin sizde kendinizi yormayın tutunsun bebeğiniz sımsıkı :)günaydın 7.gün erken ama sanki hafif çizgi var gibi benimde 3.gün embryosu 3.gün bakalım bekliyoruz
evet yrn daha netleşir inşallah güzel haberler veririzBanada öyle geliyor hafif bir çizgi var. Yarın sanah tekrarlarım ben bu merakla :) dinlenin sizde kendinizi yormayın tutunsun bebeğiniz sımsıkı :)
Sanki hayali bir çizgi mi var yoksa gözüm mü yanılıyor. Çokta net çıkmamış ama fotoğrafta
İnşallah vardır, fotoğrafta tam çıkmamış :) Allah herkesin gönlüne göre versin tez zamanda sizinde hepimizinde :)Ben de var gibi görüyorum inşallah vardır
Canım var burda çizgi, ben de gördüm. Hayırlı olsunSanki hayali bir çizgi mi var yoksa gözüm mü yanılıyor. Çokta net çıkmamış ama fotoğrafta
Teşekkür ederim. Görünce gözlerime inanamadım. Yarın sabah tekrarlayacağım testi :) normal yollardan denerken her ay test yapıp tek çizgi görmeye o kadar alışmışım ki, beynim beni yanıltıyor sandım.Canım var burda çizgi, ben de gördüm. Hayırlı olsun
Bir kaç güne netleşir çizgi
Yumurtalar hızlı büyürse bu sefer de çatlamasın diye iğne yapacaksın canım herşeyin çaresi var şükürler olsunkiKızlar kontrolden geldim yumurtalar çok hızlı büyümüş. Akşamüstü tekrar çağırdı doktor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç? Ne yapıyorlar hızlı büyüyünce bilen var mı? Bir de bu yumurtalar kaç cm olunca toplanıyordu hiç fikri olan var mı? Telaşlandım tedavi iptal olursa o kadar ilaç kullandım ne yapacaklar çok merak ediyorum.
Teşekkür ederimYumurtalar hızlı büyürse bu sefer de çatlamasın diye iğne yapacaksın canım herşeyin çaresi var şükürler olsunki
Hepsi aynı zamanda 18 mm olsun istiyoruz canım ne kadar çok olgun yumurta o kadar çok şansTeşekkür ederimNeden peki çatlamasın diye bekliyoruz? Yani büyümüşse hemen toplansa olmuyor mu? Ya da arkadan gelenleri mi bekliyoruz acaba? şöyle üç tanesi 14-16 mm geri kalanlar 7-10 mm. Ama biz zaten 3 tane bekliyorduk. Doktor da buna karar verecek sanırım zaten ama panik oldum işte kaç mm olması gerekiyordu toplanması için?
Çok teşekkür ederimHepsi aynı zamanda 18 mm olsun istiyoruz canım ne kadar çok olgun yumurta o kadar çok şansbenim de öyle olmuştu bi kaç tane 12 mm vardı diğerleri 17 mm olmuştu 17 lik çatlamasın ama 12 likler büyüsün istediğimiz için her zamanki iğnelere ek olarak bi de sabah akşam çatlamasın diye bi iğnee yapmıştık
Aynen canım bol şansÇok teşekkür ederimAllah razı olsun içimi rahatlattın inşallah diğerleri de yetişir arkadan Doğru ne kadar çok o kadar iyi
Aynen buyuyunce de catlamama ilaci var.. yoksa kontrol disi gelisirdi hersey..Çok teşekkür ederimAllah razı olsun içimi rahatlattın inşallah diğerleri de yetişir arkadan Doğru ne kadar çok o kadar iyi
Aynen bilmiyordum ben de hiç. Çok şükür. İptal olur diye de korktumAynen buyuyunce de catlamama ilaci var.. yoksa kontrol disi gelisirdi hersey..
Cok sukur caresi var hakkaten :) insallah sonuclar guzel sekilde..
Rica ederiz canim.. insallah hepimizinkiii oyle olur..Aynen bilmiyordum ben de hiç. Çok şükür. İptal olur diye de korktumteşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız. İnşallah güzel sonuçlanır
Rahimde polip varken ,onu almadan nasıl sana transfer yaptı doktorun?hiç söylemedi mi polip var diye?Slm kizlar Bugün ki sonucum 741 profa .gittim o bile şaşkın yani rahimde polip var dedi muhtemel o yüzden tutmamıştır dedi sonra dış gebelik olabilir yada geç döllenmiş olabilir yada iki tane olup biri düşmüş biri kalmış olabilir dedi artık kafam almıyo yani salı netleşir dedi profesör bile net birşey söylemiyosa ben daha napcam bilmiyom