Tek embriyo koymuşlardı canım, ikiz olmaz herhalde. Değer yüksek mi ki sence? İyi dileklerin için tesekkur ederimÇok sevindim senin adına inşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir ve sağlıklı bebişlerin olur senin ikiz diye geçiyor içimden de:) ben de kan verdim beş gb sonuç biraz önce çıktı koca bir 0
Hangi hastane canımcanım konyada ahmet başaran çok iyi gidersen kadın doğumcu
özel muaynanesi var cnm ben konyalıyım da istda yaşıorum ama arklarım çok memnun iki kardeş ahmet- mustafa başaran ikiside kadın doğumcuHangi hastane canım
Maalesef dondurulmuş yok 8. Gündü zaten sanırım bir yıl falan düşünmüyorum tedavi süreci çok yıprattı beniTek embriyo koymuşlardı canım, ikiz olmaz herhalde. Değer yüksek mi ki sence? İyi dileklerin için tesekkur ederim❤
Yaakacıncı gundu bugun? Dondurulmusun var mı?
birde ali acar var çok iyi ama çok yoğun oluyor randevu ondan biraz zor oluyorHangi hastane canım
Tmm canım çok sağolözel muaynanesi var cnm ben konyalıyım da istda yaşıorum ama arklarım çok memnun iki kardeş ahmet- mustafa başaran ikiside kadın doğumcu
Ah canımMaalesef dondurulmuş yok 8. Gündü zaten sanırım bir yıl falan düşünmüyorum tedavi süreci çok yıprattı beni
Aynen canım çok yoğunbirde ali acar var çok iyi ama çok yoğun oluyor randevu ondan biraz zor oluyor
Zamanla hepsi geçiyo canım tevekkülle duaya devam rabbim en güzelini bilir mutlaka var bi hayırMaalesef dondurulmuş yok 8. Gündü zaten sanırım bir yıl falan düşünmüyorum tedavi süreci çok yıprattı beni
İkiz değil canim benim bir arkadaşın da bu değerlerde çıkmıştı hemen tutunduğu icin yüksek çıkıyor hayırlı olsun canim sağlıkla dogur insallah ben de regl oldum.Tek embriyo koymuşlardı canım, ikiz olmaz herhalde. Değer yüksek mi ki sence? İyi dileklerin için tesekkur ederim❤
Yaakacıncı gundu bugun? Dondurulmusun var mı?
Benim test günüm cumartesi ama bugün regl oldum ilaçları bıraktım ondan bence...Nasılsınız kızlar?herseyler yolundadır umarım,gebelik haberi alanları gönülden kutluyorumAllah tamamını erdirsin saglıkla.ben kurbanlık koyun gibi adet olmayı bekliyorum,tutmayınca ne zaman adet görülüyor bu acı tecrübeyi yaşayan var mı?cok enteresan 2gündür şeffaf temiz akıntım var yogun
Bende 2gündür bıraktım 11.gün negatif olunc ama gelen giden yokBenim test günüm cumartesi ama bugün regl oldum ilaçları bıraktım ondan bence...
Aynen öyle ilk anda bi yıkılma yaşıyor insan sonra bi rahatlama geliyor tevekkül bu sanırım bir yıl kadar kendimi dinlendirip yine devam ederim diyorum şimdilik sizin hakkınızda da hayırlısı olsun güzel haberler alın inşaallahAynen canım çok yoğun
Zamanla hepsi geçiyo canım tevekkülle duaya devam rabbim en güzelini bilir mutlaka var bi hayır
Amiiinn canım amiiinnAynen öyle ilk anda bi yıkılma yaşıyor insan sonra bi rahatlama geliyor tevekkül bu sanırım bir yıl kadar kendimi dinlendirip yine devam ederim diyorum şimdilik sizin hakkınızda da hayırlısı olsun güzel haberler alın inşaallah
Haydi inşallah güzelce tıtunsunlar ve gelsinlet artıkhayırlı olsun cnm benimde 3. gün 8 hücreli iki tane transfer edildi
Günaydın canım bence de 3. Gün embriyosu için erken o yüzden moralini bozma, benim 5. Gün embriyosuydu 8. Gün çıktı testteBugün transfer sonrası 7. Günüm. Evde test yaptım dayanamadımtabiki tek çizgi çıktı. 3. Gün embriyosuydu, erken davrandım sanırım
Sanki hayali bir çizgi mi var yoksa gözüm mü yanılıyor. Çokta net çıkmamış ama fotoğraftaBugün transfer sonrası 7. Günüm. Evde test yaptım dayanamadımtabiki tek çizgi çıktı. 3. Gün embriyosuydu, erken davrandım sanırım
18 eylül test günüm o zamana kadar umutla bekleyeceğim inşallahh. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Tüp bebek çok değişik bir imtihan ve sabır gerçekten. Cuma günü dualarımız kabul olsun, isteyen herkesin kucağı sağlıklı çocuklarla dolsunGünaydın canım bence de 3. Gün embriyosu için erken o yüzden moralini bozma, benim 5. Gün embriyosuydu 8. Gün çıktı testteSabırla beklemeye devam et hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsın inşallah
günaydın 7.gün erken ama sanki hafif çizgi var gibi benimde 3.gün embryosu 3.gün bakalım bekliyoruzBugün transfer sonrası 7. Günüm. Evde test yaptım dayanamadımtabiki tek çizgi çıktı. 3. Gün embriyosuydu, erken davrandım sanırım