Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Aynen canım kese yok hcg yüksek dediğin gibi varda diyemiyorlar yokta

Canım cikolata kisti gercekten cok büyük degilse, alınmıyor. Cunku kistin alınması, yumurtalık rezervini de düşüren bir şey. Doktorlar gerçekten şart değilse, asla çikolata kistine müdahaleyi önermezler. Seninki de küçükse asla elletme derim ben.
Bende de var, oradan biliyorum.
Cikolata kistinin tek tedavisi gebelik veya menopoz.

aynen cnm çikolata kisti olduğu için bende çok iyi biliorum maalesef

Evet aynen böyle oldu canım. Benim zaten rezervim az. Doğum kontrol hapıyla olan da yumurta çatlayamamış. Adetimle de gitti zaten. Kahverengi akıntı şeklindeydi. Çok doğru tespitler. tecrübe bçyle birşey sanırım
Ben de az önce hande hanımla muayenedeydim. Gerçekten öyle davranıyorlar canım. Herkese ayrı uygulama yaptıklarını sanmıyorum. İçini ferah tut. İnşallah hamilesindirDeğilsen de bir an önce feraha çıkarsın inşallahDualarım seninle.
Aynen canım kese yok hcg yüksek dediğin gibi varda diyemiyorlar yokta
Evet o yüzden birazcık daha sabret hayırlısı olcak hakkında inşallah
Evet canım zaten rezervim az. Büyük ihtimalle dokunmayacak. Ama bana sorarsa da böyle düşündüğümü söylerim. Çok teşekkür ederim

Bu arada az önce geldim doktordan. Yumurta toplamaya karar verdiler beklemek istemedi doktor. Pazartesi günü opu olacak. Dua edinhayırlısıyla toplanıp döllenir ve 5. Güne giderler inşallah

Kizlar estrofemi herkes kullandimi..
Onun yerine baska birseymi kullandinu acaba..
Ben dondurulmus transfer hazırlığına başladığımız günden beri kullanıyorum canım.
Bugun transferimin 8.günü, bakalım ne zaman bıraktıracaklar

Ben dondurulmus transfer hazırlığına başladığımız günden beri kullanıyorum canım.
Bugun transferimin 8.günü, bakalım ne zaman bıraktıracaklar
Bende baslicam ama yan etkileri benim moralimi bozdu ya.
Ohss den dolayi zaten skntilar yasadim keske kullanmasam valla

İnşallah canım benim

Kizlar estrofemi herkes kullandimi..
Onun yerine baska birseymi kullandinu acaba..
Ben de estrofem kullandım ama tedaviden önce. Yani baya oldu bırakalı. Tabi opu sonrası ne olur bilmiyorum. Çünkü daha iki kutu var elimde. Doktor aldırdığına göre tekrar kullan diyecek. Ben bir yan etkisini görmedim ama bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…