Gonlunuzce olsun insallah..Kızlar 3. Gün 8 hücreli grad2 embriyo 2 tane transfer edildi bu gün zorlu 12 günlük bekleyiş başladı.
Rabbim hayırlı doktorları vesile eylesin canım inşallah bende kemal beyi çok duydum onu istemiştik ama biz hastane ye ilk gittiğimizde murat beye yönlendirdiler bizde değiştirmedik sıkıntı da çekmedim şükür memnundum☺Ali acarı ben de duymuştum. Hayırlısıyla sonuçlansın inşallahmurat bey de meşhur baya. Ben de ikisi arasında kalmıştım kemal beyle, çok sevdiğim bir hocam kemal beyi tanıyormuş o vesile oldu. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.
Hadi hayırlı sonuçların olsun canımKızlar 3. Gün 8 hücreli grad2 embriyo 2 tane transfer edildi bu gün zorlu 12 günlük bekleyiş başladı.
canım konyada ahmet başaran çok iyi gidersen kadın doğumcuAynen canım aynen amiiinn amiiinn kendi doktoruma gidemiyorum burda kaç tane doktora gittim hepsi bi farklı bizi neyin beklediğini bilmeden öylece beklemek transferden sonra sonuç beklemekten daha zormuşrabbim kaldıramayacağımızı vermesin tez vakitte hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah canım
İnşallahHadi hayırlı sonuçların olsun canım
Aynen nasip kısmet işte bu da bebişler gibiRabbim hayırlı doktorları vesile eylesin canım inşallah bende kemal beyi çok duydum onu istemiştik ama biz hastane ye ilk gittiğimizde murat beye yönlendirdiler bizde değiştirmedik sıkıntı da çekmedim şükür memnundum☺
hayırlı olsun cnm benimde 3. gün 8 hücreli iki tane transfer edildiKızlar 3. Gün 8 hücreli grad2 embriyo 2 tane transfer edildi bu gün zorlu 12 günlük bekleyiş başladı.
Hayırlı olsun inşallahKızlar 3. Gün 8 hücreli grad2 embriyo 2 tane transfer edildi bu gün zorlu 12 günlük bekleyiş başladı.
Canım transferin benden önce oldu,bende yarın haber bekliyorum,hadi hakkında hayırlısıKızlar 3. Gün 8 hücreli grad2 embriyo 2 tane transfer edildi bu gün zorlu 12 günlük bekleyiş başladı.
Maşallah değerin çok güzel ama bence artık test gününde yap ve iki katı yükselişi o zaman takip et çünkü test gününden önce çıkış kafanı karıştırabilirKızlar 7.gün sonucum 72.1 çıktı❤
Sizce, bir sonraki testi 2 gün sonra mı vermeliyim, yoksa test günüm, yani 12.günde mi?
Ayyy canımmm çok sevindimmm. Maşşalllah katlanarak gider inşKızlar 7.gün sonucum 72.1 çıktı
Sizce, bir sonraki testi 2 gün sonra mı vermeliyim, yoksa test günüm, yani 12.günde mi?
Kızlar 7.gün sonucum 72.1 çıktı❤
hayırlı olsun cnm bence test gününde yapKızlar 7.gün sonucum 72.1 çıktı❤
Hayırlısı bakalımhayırlı olsun cnm benimde 3. gün 8 hücreli iki tane transfer edildi
Hadi insallah canim hayirli olsunKızlar tesekkur ederim, hepinize alıntı yapmadım tek tek ❤ İnsallah bu baslıkta bir çok olumlu sonuc okuyacagız.
Ben de sürekli kan testi ver, 2 günde bir takip et stresine girmek istemiyorum açıkcası. Zaten çok fazla stres yaşadık bu süreçte. Direk 12.günde, olması gereken test günümde vereyim o zaman.
Çok sevindim senin adına inşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir ve sağlıklı bebişlerin olur senin ikiz diye geçiyor içimden de:) ben de kan verdim beş gb sonuç biraz önce çıktı koca bir 0Kızlar 7.gün sonucum 72.1 çıktı❤