Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Rabbim hayırlı doktorları vesile eylesin canım inşallah bende kemal beyi çok duydum onu istemiştik ama biz hastane ye ilk gittiğimizde murat beye yönlendirdiler bizde değiştirmedik sıkıntı da çekmedim şükür memnundum☺

canım konyada ahmet başaran çok iyi gidersen kadın doğumcu

Kızlar 7.gün sonucum 72.1 çıktı
Sizce, bir sonraki testi 2 gün sonra mı vermeliyim, yoksa test günüm, yani 12.günde mi?
Maşallah değerin çok güzel ama bence artık test gününde yap ve iki katı yükselişi o zaman takip et çünkü test gününden önce çıkış kafanı karıştırabilir Hakkında hayırlısı çok mutlu oldum

Sizce, bir sonraki testi 2 gün sonra mı vermeliyim, yoksa test günüm, yani 12.günde mi?

hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah Bence test gününde ver ikinciyi çünkü iki günde bir kan vermek de stresli yorucu bi süreç şimdiden o strese sokma kendini

Kızlar tesekkur ederim, hepinize alıntı yapmadım tek tek İnsallah bu baslıkta bir çok olumlu sonuc okuyacagız.
Ben de sürekli kan testi ver, 2 günde bir takip et stresine girmek istemiyorum açıkcası. Zaten çok fazla stres yaşadık bu süreçte. Direk 12.günde, olması gereken test günümde vereyim o zaman.

Hadi insallah canim hayirli olsun

Çok sevindim senin adına inşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir ve sağlıklı bebişlerin olur senin ikiz diye geçiyor içimden de:) ben de kan verdim beş gb sonuç biraz önce çıktı koca bir 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…