Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Çok sevindim senin adına inşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir ve sağlıklı bebişlerin olur senin ikiz diye geçiyor içimden de:) ben de kan verdim beş gb sonuç biraz önce çıktı koca bir 0
Tek embriyo koymuşlardı canım, ikiz olmaz herhalde. Değer yüksek mi ki sence? İyi dileklerin için tesekkur ederim 🙏❤️

Yaa 😞 kacıncı gundu bugun? Dondurulmusun var mı?

Tek embriyo koymuşlardı canım, ikiz olmaz herhalde. Değer yüksek mi ki sence? İyi dileklerin için tesekkur ederim 🙏

Maalesef dondurulmuş yok 8. Gündü zaten sanırım bir yıl falan düşünmüyorum tedavi süreci çok yıprattı beni

Maalesef dondurulmuş yok 8. Gündü zaten sanırım bir yıl falan düşünmüyorum tedavi süreci çok yıprattı beni
Ah canım 😞 hakkında hayırlısı olsun.
Malesef manevi boyutu ayrı, maddi boyutu zaten apayrı, çok yıpratıcı bir süreç. Vardır bunda da bir hayır diyeceğiz.
Belki bu bekleme süresinde kendiliginden hamile kalırsın, çok duyuyoruz başarısız tüp bebek denemesinden sonra doğal yolla gebe kalanı.

birde ali acar var çok iyi ama çok yoğun oluyor randevu ondan biraz zor oluyor
Aynen canım çok yoğun
Zamanla hepsi geçiyo canım tevekkülle duaya devam rabbim en güzelini bilir mutlaka var bi hayır 💕

Tek embriyo koymuşlardı canım, ikiz olmaz herhalde. Değer yüksek mi ki sence? İyi dileklerin için tesekkur ederim 🙏

İkiz değil canim benim bir arkadaşın da bu değerlerde çıkmıştı hemen tutunduğu icin yüksek çıkıyor hayırlı olsun canim sağlıkla dogur insallah ben de regl oldum.

Nasılsınız kızlar?herseyler yolundadır umarım,gebelik haberi alanları gönülden kutluyorum🙏🏽Allah tamamını erdirsin saglıkla.ben kurbanlık koyun gibi adet olmayı bekliyorum,tutmayınca ne zaman adet görülüyor bu acı tecrübeyi yaşayan var mı?cok enteresan 2gündür şeffaf temiz akıntım var yogun🤷🏻‍♀️

• Beğen
Reactions: H M
Nasılsınız kızlar?herseyler yolundadır umarım,gebelik haberi alanları gönülden kutluyorum🙏🏽Allah tamamını erdirsin saglıkla.ben kurbanlık koyun gibi adet olmayı bekliyorum,tutmayınca ne zaman adet görülüyor bu acı tecrübeyi yaşayan var mı?cok enteresan 2gündür şeffaf temiz akıntım var yogun🤷🏻‍♀️
Benim test günüm cumartesi ama bugün regl oldum ilaçları bıraktım ondan bence...

Aynen canım çok yoğun

Zamanla hepsi geçiyo canım tevekkülle duaya devam rabbim en güzelini bilir mutlaka var bi hayır 💕
Aynen öyle ilk anda bi yıkılma yaşıyor insan sonra bi rahatlama geliyor tevekkül bu sanırım bir yıl kadar kendimi dinlendirip yine devam ederim diyorum şimdilik sizin hakkınızda da hayırlısı olsun güzel haberler alın inşaallah🙂

Aynen öyle ilk anda bi yıkılma yaşıyor insan sonra bi rahatlama geliyor tevekkül bu sanırım bir yıl kadar kendimi dinlendirip yine devam ederim diyorum şimdilik sizin hakkınızda da hayırlısı olsun güzel haberler alın inşaallah🙂
Amiiinn canım amiiinn 💕

Bugün transfer sonrası 7. Günüm. Evde test yaptım dayanamadım :KK43: tabiki tek çizgi çıktı. 3. Gün embriyosuydu, erken davrandım sanırım :KK43:
Günaydın canım bence de 3. Gün embriyosu için erken o yüzden moralini bozma, benim 5. Gün embriyosuydu 8. Gün çıktı testte ☺️ Sabırla beklemeye devam et hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsın inşallah 🤗

Bugün transfer sonrası 7. Günüm. Evde test yaptım dayanamadım :KK43: tabiki tek çizgi çıktı. 3. Gün embriyosuydu, erken davrandım sanırım :KK43:
Sanki hayali bir çizgi mi var yoksa gözüm mü yanılıyor. Çokta net çıkmamış ama fotoğrafta

Eklentiler

• IMG_5608.JPG
    IMG_5608.JPG
    43 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_5609.JPG
    IMG_5609.JPG
    43,2 KB · Görüntüleme: 68
Günaydın canım bence de 3. Gün embriyosu için erken o yüzden moralini bozma, benim 5. Gün embriyosuydu 8. Gün çıktı testte ☺️ Sabırla beklemeye devam et hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsın inşallah 🤗
18 eylül test günüm o zamana kadar umutla bekleyeceğim inşallahh. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Tüp bebek çok değişik bir imtihan ve sabır gerçekten. Cuma günü dualarımız kabul olsun, isteyen herkesin kucağı sağlıklı çocuklarla dolsun

X