Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Rahimde polip varken ,onu almadan nasıl sana transfer yaptı doktorun?hiç söylemedi mi polip var diye?
İşte canım hiç denmedi öyle birşey şoka girdim resmen o kadar ultrasona girdim hiç demediler ben anlamadım valla sonradan oluşabilen birşey mi acaba onu soracaktım unutmuşum

İşte canım hiç denmedi öyle birşey şoka girdim resmen o kadar ultrasona girdim hiç demediler ben anlamadım valla sonradan oluşabilen birşey mi acaba onu soracaktım unutmuşum
Öle iki üç günde çat diye oluşmaz,benm başıma iki defa geldi ikincisi tedavi zamanı fark edildi ve alındı tedaviden önce ,rahimde nerede oldugu önemli üst taraflarda biyerdeyse tutunmayı olumsuz etkileyebiliyor .bilemedim doktoruna bir sor ama bana ihmal gibi geldi .ben asla güvenmem bir doktorla kalmam cünkü başıma cok sey geldi bu yolda

polip bende oluşmuştu tedavide kullandığımız yumurta geliştiren iğneler olan polipi büyütüyor demişti doktorum ve o ay tedaviyi kesip ertesi ay histeroskopiyle polipleri temizlemişti üç dört ay sonra tedaviye tekrar başlamıştık bazen polip önemsemiyor ve polipe rağmen tedaviye devam ediliyor ama gebeliğin düşükle sonuçlanmasına bile sebep oluyor demişti doktorum sizin profun diğer söyledikleri olur inşallah bebek tutunmuştur ve sağlıklı bir gebelik olur

Eğer gerçekten öyle bir şeyse ihmalse önemsiz görüldüyse rabbime havale ediyorum onları o kadar emek var maddi manevi yıpranıyoruz

Doktor aradığında söylicem ama artık ne önemi varkikabul mü edicek sanki yoruldum çok yıprandım on gündür kaç dr gezdim

Sanırım şu an birşey söylemek için erken senin durumunda. Yani ne keseyi görebiliyorlar ne de gebelik yok diyebiliyorlar hcg den dolayı. İnşallah en kısa zamanda güzel haber gelir. Polip nasıl birşey bilmiyorum ama bende de çikolata kisti varmış şu an çok küçükmüş yumurta toplamada müdahale edebiliriz gerekirse dedi doktor. Aynı yerde tedavi görüyoruz ya ondan yazmak istedim. Bence daha önce olsaydı birşey mutlaka söylerlerdi. Mesela kist varken tedaviye başlamadık bile biz. Önce kist için doğum kontrol hapı kullandık. Yani doktora bağlı değil diye düşünüyorum çünkü her kontrolümü kemal bey yapmıyor. Bir bayan doktor başlatmıştı beni doğum kontrol hapına. Bence olsa söylerlerdi canım. Kalbini ferah tut. İnşallah hakkında hayırlısı olur

Bir de kızlar tüp bebekte dış gebelik olma ihtimali var mı? Dış gebelik tüplerde olmuyor mu? Çok zor bir ihtimal sanki?

Prolutex iğneyi kaçıncı haftada bıraktın canım

Mesela size de söyle bir bilgi vermek isterim,çikolata kisti ellenmez;alınırsa oradaki yumurtalar da zarar görür rezerviniz azalır ,malesef cok bilgili ve tecrübeliyim bu konularda. Hamile kalmaya çalışan kadınlarda varsa çikolata kisti ellenmez ..doğum kontrol hapıyla müdahale edilen kistiniz de yumurtalık kistidir yani büyüyüp çatlayamayan yumurtanız kiste dönüşmüştür hormonal dengeyi bozacagından o ay tedaviye başlanmaz.

Canım hakkında hayırlısı Olsun nasıl böyle bi durum olabilmiş anlamadım canını sıkma inşallah Rabbim ferahlığa çıkartsın

Kızlar bana da kimyasal denilmişti ilaçlarımı bıraktım iki gün sonra kanamam başladı şehir dışında bnm doktorum yola çıktım geldim bugün muayene oldum dondurulmuş 4 tane daha embriyom var 31 yumurtadan 20 tane döllenmişti 8 tanesi donrulmuştu kalan 4 tanesinin de kalite sıkıntısı mı var acaba düşüncesi sardı şimdi doktorum beni tekrar transfere hazırlıyo bi adet daha görcem embriyoları da genetiğe göndereceğini söyledi çok stresliyim şu bi buçuk aylık süreç nasıl geçecek bilmiyorum

Aminn canım benim inan şaşkınım beklemekten başka elden birşey gelmiyo
Ali Acar’a mı gittin canm bende istanbuldan geliyorum tedaviye Konya’ya ailem burda yaşıyo bana bakarlar falan diye burayı tercih etmiştim Ali Acar’la görüşmeye gitmiştik ben hastanenin uzaklığından dolayı novafetl tercih ettim ama Ali Acar mükemmel bi doktor

Orda hande hanım var onunla konuştuk şimdi oda biz bu konuda titiz davranıyoruz öyle birşey olsa transfer yapmayız dedi öyle hayırlısı artık rabbim şaşırtmasın kime inanacağımı şaşırmış durumdayım

Malesef ali acara randevu alamadım canım hüseyin görkemli diye bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…