Cok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun insllhÇok üzgünüm ama kısmet demekten başka bişey Yok
3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
Artık ilaçları bırakmamı söyledi doktorum nasip değilmişsizlere sorum ilaçları bırakıp adet görünce o ay transfer oluyor mu bilginiz var mı
Aslında bu olanlar gebelik belirtisi değilmiş yani bu kadar erken görülmezmis belirti kullandığımız ilaçların yan etkileriymis ne kadar doğru bilmiyorum ama bi kaç dr açıklamasında duymuştumEvet aynı oluyor bence göğüsteki ağrı ve şişlik de önemli, o ağrı ve şişlik gidince genelde negatif oluyor ama kişiden kişiye değişebilir, benim bir kızım var Allah bağışlarsa o da tüp bebek,onda transferden sonraki 5. gün uyurken şiddetli bir ağrıyla uyandım yaklaşık bir dakika falan sürdü adet ağrısının daha yoğunuydu mesela başka da belirtim olmadı ,inşallah belirtilerin tutunma belirtileridir
Allah kızına sağlık versinKızlar kan testim negatif transferim 7. Günü,demiştim ve hislerim doğru çıktı iki dondurulmusum var artık ne zaman güç bulup denersem...Bir kızım var şükür ne yapalım umarım bekleyen herkes pozitif alır
Sıfırlı bir rakam çıkmış canim 5 gun içinde artacağını sanmıyorum.Adet belirtilerim de başladı...Bana dondurulmus sürecini yazabilir mi biri acaba? Şimdi dondurulmuslarim da kaliteli mi diye düşünüyorum.Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün bir çocuğun da olsa İnan’ın çok zor...Allah kızına sağlık versinBence erken yaptın testi ama sen bilirsin canım hayırlısı hakkımızda
Günaydın canım. Ben dondurulmus transfer oldum.Sıfırlı bir rakam çıkmış canim 5 gun içinde artacağını sanmıyorum.Adet belirtilerim de başladı...Bana dondurulmus sürecini yazabilir mi biri acaba? Şimdi dondurulmuslarim da kaliteli mi diye düşünüyorum.Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün bir çocuğun da olsa İnan’ın çok zor...
Zor olmaz mı..herseyin hayırlısı..dondurulmuş transfer edildi bana canım.benm doktorum dondurulmuş sürecinde 2adet gecirtiyor önce ilk adetle doğum kontrol hapıyla başlatıyor sonra yumurtlama baskılayıcı lucrin iğne vuruluyor.adet olunca estrofem progestan süreçleri başlıyor tahmini adetin 15/16 günü de transfer oluyor tabi bisürü ilaç kullanıyorsunSıfırlı bir rakam çıkmış canim 5 gun içinde artacağını sanmıyorum.Adet belirtilerim de başladı...Bana dondurulmus sürecini yazabilir mi biri acaba? Şimdi dondurulmuslarim da kaliteli mi diye düşünüyorum.Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün bir çocuğun da olsa İnan’ın çok zor...
Kesinlikle birşeyle uğraşmak daha iyi,ben evde deliriyorum yarın test günüm su an saçımı başımı yolasım varGünaydın arkadaslar, 5.günümden herkese selamlar
Bugun işe geri döndüm, normal hayata dönüş. Umarım zaman daha hızlı geçer. Beklemek zormuş
Merhaba evet değerim yükseldi kese yi gördük çok şükür r kalp atışını duymak için bekliyoruz. Sizde ben gibi erken test yapmıssınız iki gün sonra tekrar baktırın inşallah yükselir kaçıncı gün embriyosuMerhaba degeriniz yükseldi mi bugün transfer dahil 7. Gün 8.23 çıktı acaba yükselir mi
Benm 12.gün canm,yarın test günüm ama galiba akşama vericem kan,aşırı asabiyim nolacaksa olsun moduna girdimGünaydın kıssçeler bugün test yapacak var mı.benim 10.günüm.7.günde ucuz teatlerden yapmıştım bişii çıkmamıştı.heyecanlıyım
evde hiç vakit geçmez gerçekten bende transferi bugün olduö bakalımGünaydın arkadaslar, 5.günümden herkese selamlar
Bugun işe geri döndüm, normal hayata dönüş. Umarım zaman daha hızlı geçer. Beklemek zormuş
İçime su serptiniz yaa 4.gün embriyosu dondurlmustu 2 eylül transfer tarihim hangi gün degerleriniz kaç çıktı acaba öğrenmem mümkün müMerhaba evet değerim yükseldi kese yi gördük çok şükür r kalp atışını duymak için bekliyoruz. Sizde ben gibi erken test yapmıssınız iki gün sonra tekrar baktırın inşallah yükselir kaçıncı gün embriyosu
Benim de dondurulmuş 5.gün embriyosuydu. 19 unda transfer yapıldıİçime su serptiniz yaa 4.gün embriyosu dondurlmustu 2 eylül transfer tarihim hangi gün degerleriniz kaç çıktı acaba öğrenmem mümkün mü
İnşallah böyle güzel ilerler çok teşekkür ederim ya evet psikoloji çok onemli fazla kendimi kaptırmamaya çalışıyorum bendeBenim de dondurulmuş 5.gün embriyosuydu. 19 unda transfer yapıldı
6. Gün 3.95-
8.gün 46-
10.gün 123-
14.gün 530 inşallah değeriniz yükselir sağlıkla devam eder, iyi düşünün çünkü psikoloji çok önemli
hayırlısı olsun cnm allah kızına uzun ömürler versin denersin yine pes etme dondurulmuş varmışKızlar kan testim negatif transferim 7. Günü,demiştim ve hislerim doğru çıktı iki dondurulmusum var artık ne zaman güç bulup denersem...Bir kızım var şükür ne yapalım umarım bekleyen herkes pozitif alır
İnşallah canım darısı başına sonraki testi yarın mı yaptracaksın hayırlı haberlerini beklıyoruzİnşallah böyle güzel ilerler çok teşekkür ederim ya evet psikoloji çok onemli fazla kendimi kaptırmamaya çalışıyorum bende
Benimde 10.gün ama test yapasım yok Perşembe’yi bekliyorum bugün biraz daha endişe sardı beniGünaydın kıssçeler bugün test yapacak var mı.benim 10.günüm.7.günde ucuz teatlerden yapmıştım bişii çıkmamıştı.heyecanlıyım