- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
Bir sonraki adette olabilir diye biliyorum ama bence bi kaç ay bekle vücudun dinlensin bir de değerin sıfırlansın,Çok üzgünüm ama kısmet demekten başka bişey Yok
3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
Artık ilaçları bırakmamı söyledi doktorum nasip değilmişsizlere sorum ilaçları bırakıp adet görünce o ay transfer oluyor mu bilginiz var mı
Amin canım inşallah umut ediyoruz bekliyoruz ama rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur belki de en hayırlı zamanda nasip edecektir insan aynı acıları yaşadığı insanları daha iyi anlıyo rabbim beterinden korusun bunu unutturacak acılar vermesin inşallah duam inşallah senin için sonuç en hayırlısı ve en güzeli nasip olsunCanım benim lütfen üzülme,ben de aynısını yaşadım biliyormusun ,test günümden önce yaptığım testle 25 çıkınca tuttu sanmıştım,umutlanmıştım,halbu ki tüp bebekte biraz deneyimli sayılırım,bu tedavim sanırım 7., sanırım diyorum çünkü iptallerim oldu,en son tedavimde kendime söz verdim üzülmedim ve neler yapmam gerektiğini araştırdım ve 7-8 ay boyunca kendi çapımda hazırlandım,bu tedavide doktorum önceki tedavimden daha iyi olduğunu söyledi..yani sonuç benim için ne olur bilmiyorum ama üzülmek yerine biran önce toparlanıp sağlığın ve tedavin için neler yapman gerekiyorsa onu yapmaya başla..inşallah sonuç hepimiz için hayırlı olur ve inşallah hayırlı bir şekilde en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın canım benim..dua ile
Hayırlı olsun canımm inşş sımsıkı tutunur miniğin :)Bugün transfer oldum bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun
hayırlısı olsun cnm önemli olan senin sağlığın herşeyin zamanı var doktorun adetten sonra yeniden tedaviye başlayalım diyebilir sen kendi durumuna göre karar ver psikolojin önemliÇok üzgünüm ama kısmet demekten başka bişey Yok
3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
Artık ilaçları bırakmamı söyledi doktorum nasip değilmişsizlere sorum ilaçları bırakıp adet görünce o ay transfer oluyor mu bilginiz var mı
Hayırlısı olsun bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallahAmin canım cümlemiz için inşallah, çok teşekkürler
Canım ben henüz tedavideyim yarın opum varHayırlısı olsun bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah
Değer yüksek olunca ikiz olabilir diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorumDegerle alakasi varmi acaba benim 11.gunde 618 bnde 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi
Merhaba degeriniz yükseldi mi bugün transfer dahil 7. Gün 8.23 çıktı acaba yükselir mikızlar 19 ağustos transfer tarihim. transfer dahil 6. Gün beta 3.95 çıkmıştı bugun yani transfer dahil 8. Gün beta Hcg 46 çıktı iyi mi sizce sonraki testi ne zaman yaptırayım
Belki de şaka bi yana ben bu gün opu oldum bebekler olursa Arkalı önlü doğacak :)Canım ben henüz tedavideyim yarın opum varAllah mı söyletti aceba
İnşallah canım benimBelki de şaka bi yana ben bu gün opu oldum bebekler olursa Arkalı önlü doğacak :)
Transfer günü sayılmıyor yani bugün 6. Gün,çok erken yapmışsınız testi ama bence gününe göre güzel bir değer yükselir inşallahMerhaba degeriniz yükseldi mi bugün transfer dahil 7. Gün 8.23 çıktı acaba yükselir mi
Evet ya hiç belirtim yok tutmadı diye yaptım artık daha fazla umutlanmam en azından diye ama sonuç böyle çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedimTransfer günü sayılmıyor yani bugün 6. Gün,çok erken yapmışsınız testi ama bence gününe göre güzel bir değer yükselir inşallah
İyi de adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı derler..sizin adete yorduklarınız belki bebeğinizin tutunma çabalarıdır..o yüzden sabırla ve umutla test gününüzü bekleyin lütfen..inşallah güzel haberlerinizi alırızKızlar çok korkuyorum. İyice belirginleşti adet sancılarım. Bacaklarım, belim, karnım... Negatife alıştırayım artık kendimi. Yarın adet olurum bu gidişle.
Evet katılıyorum adet belirtisi ve gebelik belirtisi aynı oluyormuşİyi de adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı derler..sizin adete yorduklarınız belki bebeğinizin tutunma çabalarıdır..o yüzden sabırla ve umutla test gününüzü bekleyin lütfen..inşallah güzel haberlerinizi alırız
Sizinle aynı gün transfer olmuştuk aynı bende öyleyimKızlar çok korkuyorum. İyice belirginleşti adet sancılarım. Bacaklarım, belim, karnım... Negatife alıştırayım artık kendimi. Yarın adet olurum bu gidişle.
Evet aynı oluyor bence göğüsteki ağrı ve şişlik de önemli, o ağrı ve şişlik gidince genelde negatif oluyor ama kişiden kişiye değişebilir, benim bir kızım var Allah bağışlarsa o da tüp bebek,onda transferden sonraki 5. gün uyurken şiddetli bir ağrıyla uyandım yaklaşık bir dakika falan sürdü adet ağrısının daha yoğunuydu mesela başka da belirtim olmadı ,inşallah belirtilerin tutunma belirtileridirEvet katılıyorum adet belirtisi ve gebelik belirtisi aynı oluyormuş