Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bir sonraki adette olabilir diye biliyorum ama bence bi kaç ay bekle vücudun dinlensin bir de değerin sıfırlansın,

Amin canım inşallah umut ediyoruz bekliyoruz ama rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur belki de en hayırlı zamanda nasip edecektir insan aynı acıları yaşadığı insanları daha iyi anlıyo rabbim beterinden korusun bunu unutturacak acılar vermesin inşallah duam inşallah senin için sonuç en hayırlısı ve en güzeli nasip olsun

hayırlısı olsun cnm önemli olan senin sağlığın herşeyin zamanı var doktorun adetten sonra yeniden tedaviye başlayalım diyebilir sen kendi durumuna göre karar ver psikolojin önemli

Kızlar çok korkuyorum. İyice belirginleşti adet sancılarım. Bacaklarım, belim, karnım... Negatife alıştırayım artık kendimi. Yarın adet olurum bu gidişle.

Kızlar çok korkuyorum. İyice belirginleşti adet sancılarım. Bacaklarım, belim, karnım... Negatife alıştırayım artık kendimi. Yarın adet olurum bu gidişle.
İyi de adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı derler..sizin adete yorduklarınız belki bebeğinizin tutunma çabalarıdır..o yüzden sabırla ve umutla test gününüzü bekleyin lütfen..inşallah güzel haberlerinizi alırız

Evet katılıyorum adet belirtisi ve gebelik belirtisi aynı oluyormuş
Evet aynı oluyor bence göğüsteki ağrı ve şişlik de önemli, o ağrı ve şişlik gidince genelde negatif oluyor ama kişiden kişiye değişebilir, benim bir kızım var Allah bağışlarsa o da tüp bebek,onda transferden sonraki 5. gün uyurken şiddetli bir ağrıyla uyandım yaklaşık bir dakika falan sürdü adet ağrısının daha yoğunuydu mesela başka da belirtim olmadı ,inşallah belirtilerin tutunma belirtileridir

Kasıklarım içerden yanıyor sanki.yana yana ağrı.yapıyor.belimse ayrı bi sorun.transfer öncesi başladı hala geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…