Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar tek tek alıntı yapmadım ama olumsuz düşünen bütün arkadaşlarıma sesleniyorum ☺ Ben iki tüp bebek tedavimde de 5. Ya da 6. Gün ağladığımı biliyorum tutmadı kesin diye ama ikisinde de tutunmuş minik yavrucum 🤗 ilaçlar hormonlarımızı alt üst ediyor belki de inşallah hamilelik size bu duygu değişikliklerini yaşatıyor 😍 lütfen pozitif olun ve bol bol dua edin kendinizi de bebişinizi de yıpratmayın ☺ Bu arada benim de transferden bikaç gün sonra bütün belirtilerim kaybolmuştu ama insanız yani sürekli göğüslerimiz acısa hareket edemeyiz öyle düşünün 😄 sonra tekrar geliyor o belirtiler
Cok saolasın vallahi moral oldu❣️

Kızlar tek tek alıntı yapmadım ama olumsuz düşünen bütün arkadaşlarıma sesleniyorum ☺ Ben iki tüp bebek tedavimde de 5. Ya da 6. Gün ağladığımı biliyorum tutmadı kesin diye ama ikisinde de tutunmuş minik yavrucum 🤗 ilaçlar hormonlarımızı alt üst ediyor belki de inşallah hamilelik size bu duygu değişikliklerini yaşatıyor 😍 lütfen pozitif olun ve bol bol dua edin kendinizi de bebişinizi de yıpratmayın ☺ Bu arada benim de transferden bikaç gün sonra bütün belirtilerim kaybolmuştu ama insanız yani sürekli göğüslerimiz acısa hareket edemeyiz öyle düşünün 😄 sonra tekrar geliyor o belirtiler
Canim haklısın ama sonuçta elimizde negatif olan bir idrar testi var ve pozitif çıkabilecek günlerde yaptım ben kimseye olumsuz enerji yollamak istemiyorum ama ben kendi adıma bu negatiften sonra kendimi bıraktım bugün mecburen kan vereceğim ilaçlar icin,bana bakmayın test yapmayın gününüzü bekleyin :)

Canim haklısın ama sonuçta elimizde negatif olan bir idrar testi var ve pozitif çıkabilecek günlerde yaptım ben kimseye olumsuz enerji yollamak istemiyorum ama ben kendi adıma bu negatiften sonra kendimi bıraktım bugün mecburen kan vereceğim ilaçlar icin,bana bakmayın test yapmayın gününüzü bekleyin :)
Kan sonucunu bize de bildir, umarım guzel sonuclar cıkar 🙏

Çok üzgünüm ama kısmet demekten başka bişey Yok
3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
Artık ilaçları bırakmamı söyledi doktorum nasip değilmiş 😔 sizlere sorum ilaçları bırakıp adet görünce o ay transfer oluyor mu bilginiz var mı

3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
Artık ilaçları bırakmamı söyledi doktorum nasip değilmiş 😔 sizlere sorum ilaçları bırakıp adet görünce o ay transfer oluyor mu bilginiz var mı
Çok üzüldüm canim hayırlısı bugün güze haber yol bize,benim de kimyasal gebelik 10. Gun 30 du sonradan iki katı yükseldiği halde ilerlemedi gebeliğim...Bence biraz ara ver insallah tez zamanda kavuşursun

3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
😞 hakkınızda hayırlısı olsun. Nasip değilmiş..

3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
Canınız sağolsun size birşey olmasın🙏🏽Bence biraz ara verip vücudunuzu da ruhunuzu da dinlendirin,herseyin hayırlı olanını nasip etsin rabbim🤲🏻

Çok üzüldüm canim hayırlısı bugün güze haber yol bize,benim de kimyasal gebelik 10. Gun 30 du sonradan iki katı yükseldiği halde ilerlemedi gebeliğim...Bence biraz ara ver insallah tez zamanda kavuşursun
Sağol cnm doktorumla farklı şehirlerdeyiz adet olunca gel dedi o moral bozukluğu ile bişey soramadım bu adetle tekrar transfere mi hazırlamayı düşündü bilmiyorum

3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
Canım benim lütfen üzülme,ben de aynısını yaşadım biliyormusun ,test günümden önce yaptığım testle 25 çıkınca tuttu sanmıştım,umutlanmıştım,halbu ki tüp bebekte biraz deneyimli sayılırım,bu tedavim sanırım 7., sanırım diyorum çünkü iptallerim oldu,en son tedavimde kendime söz verdim üzülmedim ve neler yapmam gerektiğini araştırdım ve 7-8 ay boyunca kendi çapımda hazırlandım,bu tedavide doktorum önceki tedavimden daha iyi olduğunu söyledi..yani sonuç benim için ne olur bilmiyorum ama üzülmek yerine biran önce toparlanıp sağlığın ve tedavin için neler yapman gerekiyorsa onu yapmaya başla..inşallah sonuç hepimiz için hayırlı olur ve inşallah hayırlı bir şekilde en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın canım benim..dua ile

X