- 20 Şubat 2017
- 101
- 103
- 38
Çarşambaya kadar ruhumu teslim etmezsem bekliycem kan testimiBen buldum.bizim gibi yaramazlık hapıp üzülen ve sonucunda hamile çıkan bi dolu varmışbeklemeye devam
Allahım bu kadar olamaz ayyyynneeeennKızlar bir de normal hayata ne zaman döneceğiz?benm 9.gün bulaşık makinesini hala kocam boşaltıyor kepçe bi yerde bardaklar karmakarışık
Canim benim bugün 6.Günüm sabah test yapacaktım vazgeçtim 4. Gun negatifi görünce idrarda tüm hevesim kaçmıştı.Ben de 9 ya da 10. Gun yapacağım.Normal hayatıma döndüm canim ben sadece ağır kaldırmıyorum bulaşık makinesine de yerleştiriyorumBu sitenin neden uygulaması yok ?var da ben mi bilemedim kızlar tarayıcıdan takip etmek cok zor birsürü mesaj kaçırıyorum her dakika girmek lazım o da mümkün değil
Bende degilim burdaki kadin dogumcuyla paslasip yapiyoruz bircok seyi :)) kontrollerimi burda olup hazir olunca gidicem vendeBen tedavi gördüğüm yerle aynı şehirde değilim..biraz daha bekliyeyim diyorum..inşallah daha fazla gecikmez..
İdrar testi yapma bak o testler moral bozma garantiliCanim benim bugün 6.Günüm sabah test yapacaktım vazgeçtim 4. Gun negatifi görünce idrarda tüm hevesim kaçmıştı.Ben de 9 ya da 10. Gun yapacağım.Normal hayatıma döndüm canim ben sadece ağır kaldırmıyorum bulaşık makinesine de yerleştiriyorum
:))) artik 9.gun olmus ya olan olmustur.. yavastan yapin islerinizi olcakkiKızlar bir de normal hayata ne zaman döneceğiz?benm 9.gün bulaşık makinesini hala kocam boşaltıyor kepçe bi yerde bardaklar karmakarışık
Biraz da işime geldi böyle galiba:))) artik 9.gun olmus ya olan olmustur.. yavastan yapin islerinizi olcakki
Valla aslinda en iyisini yapiyorsun az calissinlar :)) ama hareketsiz de olma anlaminda dedimBiraz da işime geldi böyle galiba
Yok canm düzenli yürüyüşümü yapıyorum sabah akşam,crinone jelden sonra 20dk yürüyyeceksin dedi doktorum yoksa güzel emilmiyormuş jel kullananların da aklında olsun en azından evde biraz yürüyün jeli koyuncaValla aslinda en iyisini yapiyorsun az calissinlar :)) ama hareketsiz de olma anlaminda dedim
Himm anladimm :):) tsk ederiz aklimizda bulunsun.Yok canm düzenli yürüyüşümü yapıyorum sabah akşam,crinone jelden sonra 20dk yürüyyeceksin dedi doktorum yoksa güzel emilmiyormuş jel kullananların da aklında olsun en azından evde biraz yürüyün jeli koyunca
Bir çizelge varsa benim adım da yok ordaHimm anladimm :):) tsk ederiz aklimizda bulunsun.
bu arada ismim degidti brcstegul ben cizelgede degistirirsek olabilii acaba
Benim ikiz olacak inşallah Allah nasip ederseKizlar aramizda ikiz bekleyen varmi
İdrar testi yapma bak o testler moral bozma garantilipozitif cıkıp kanda negatif olan da var .nolur sabırla kan testimizi bekleyelim sizden görüp ben de dayanamıyorum sonra bak yapmayın valla temizliğe girşmemek için zor duruyorum domestos gözüme bakıyor cifin boynu bükük
İdrar testi yapma bak o testler moral bozma garantilipozitif cıkıp kanda negatif olan da var .nolur sabırla kan testimizi bekleyelim sizden görüp ben de dayanamıyorum sonra bak yapmayın valla temizliğe girşmemek için zor duruyorum domestos gözüme bakıyor cifin boynu bükük
Tamam değiştiriyorum🖒Himm anladimm :):) tsk ederiz aklimizda bulunsun.
bu arada ismim degidti brcstegul ben cizelgede degistirirsek olabilii acaba
İlk mesaja tablo istedi arkadaşlar yaptım ben de ancak pozitif sonuç alanları ekleyemedim doğru dürüst çünkü değerler çıkıp inebiliyor, kese görme kalp sesi duyma derken garanti olmadan oraya pozitif yazmak bana da pek doğru gelmiyor bir kere düşük yaşamış biri olarak anlayabiliyorum..Bir çizelge varsa benim adım da yok orda
İnşallah canım ama yatamam birde 4 yaşında kızım var uzun yolda yorar beni diye korkuyorum sırtına yastık koyup ayaklarım uzatırim kısmet olur insallah3.gün birşey olmaz allahın izniyle,48saat kritik olan ,yatarak gidin ama arada mola verip kalkıp biraz adım atın .inşallah bebeğinizle eve dönmüş olursunuz
Yoo hiç dert değil tablo:) bırdan güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah gerisi mühim değilİlk mesaja tablo istedi arkadaşlar yaptım ben de ancak pozitif sonuç alanları ekleyemedim doğru dürüst çünkü değerler çıkıp inebiliyor, kese görme kalp sesi duyma derken garanti olmadan oraya pozitif yazmak bana da pek doğru gelmiyor bir kere düşük yaşamış biri olarak anlayabiliyorum..
Ancak bilgilerinizi yazarsanız sizi de tabloya eklerim..