Aynn insallqh guzel haberler gelsin de..Yoo hiç dert değil tablo:) bırdan güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah gerisi mühim değil
Tedavin hayirli olsun canim. Insallah sorunsuz skntısiz ilerlesin. Agri sizi tuzu biberi bu işin artik hormonlarla dandin oyananiyor normal hale gelir agrisi sizisi.. insallah guzel sonuclarin olur..Selam kızlar henüz tedaviye yeni başladığım için uzaktan takibi bırakıp haber vermek istedim. Dün akşam iğnelere başladım. Salı günü kontrolüm var. Dua edin yumurtalarım çoğalsın büyüsünbu kez ilk defa klomen kullanıyorum. İnanılmaz şekilde mahvetti beni. Kafamı kaldıramıyorum. Dönüyo ağrıyo üzerimde bir ağırlık var sanki. Başka gruptan sordum klomen yapabiliyormuş. En azından psikolojik değil hamişlerimiz var hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım inşallah Darısı bize olsun inşallah.
Teşekkür ederim canımTedavin hayirli olsun canim. Insallah sorunsuz skntısiz ilerlesin. Agri sizi tuzu biberi bu işin artik hormonlarla dandin oyananiyor normal hale gelir agrisi sizisi.. insallah guzel sonuclarin olur..
Ya insan o surecte bir an once hersey olsun bitsin istiyor ister istemez..Teşekkür ederim canımevet malesef öyle ama ağrı sızı da değil baya hiçbir şey yapmak istemiyorum. Bunalımda gibiyim. Ben o yüzden bahsetmek istedim. Klomen kullanan varsa diye. Bu kadar şeye sabrediyoruz. İnşallah allah sonunda selametimizi nasip etsin
Klomene çarşamba başladım. Gonalf ve menapura da dün başladım. Salı günü de kontrol var. Zaten iğneler duygusal olarak sarsıyor. Klomen de psikolojik olarak sarstı. Yarın bitecek klomen ama çok şükürYa insan o surecte bir an once hersey olsun bitsin istiyor ister istemez..
anladim sizi.. sadece klomenmi kullaniyorsun..
Himm anladim.. Allah yardimcin olsun..Klomene çarşamba başladım. Gonalf ve menapura da dün başladım. Salı günü de kontrol var. Zaten iğneler duygusal olarak sarsıyor. Klomen de psikolojik olarak sarstı. Yarın bitecek klomen ama çok şükürsen ne aşamadasın?
Aa süper sizin de dondurulmuş transferi mi o zaman. Benim de öyle olacak. Tabi döllenme olur 5. Güne giderlerse. Hemen transfer olmayacak. Sizin de normal süreç bu şekilde mi? Yoksa direkt dondurulmuş vardı onun mu trnsferi olacak? 2. Adetiniz ya ondan soruyorum. Acaba ben transfere ne kadar bekleyeceğim diye.Himm anladim.. Allah yardimcin olsun..
Bende hastaliğimi bekliyorum 2nci hastaligim olacak.. şu siralar olmam lazn transfer hazirligim baslicak..
Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun..bol bol sağlıklı döllenen yumurtalarınız olsun inşallah..ve o sağlıklı embriyolarınız da rahminize sıkıca tutunup sağlıklı nur topu gibi evlatlar olsun inşallah..İşte o zaman bu çektiklerimiz uçaaarr gideeerrr..Selam kızlar henüz tedaviye yeni başladığım için uzaktan takibi bırakıp haber vermek istedim. Dün akşam iğnelere başladım. Salı günü kontrolüm var. Dua edin yumurtalarım çoğalsın büyüsünbu kez ilk defa klomen kullanıyorum. İnanılmaz şekilde mahvetti beni. Kafamı kaldıramıyorum. Dönüyo ağrıyo üzerimde bir ağırlık var sanki. Başka gruptan sordum klomen yapabiliyormuş. En azından psikolojik değil hamişlerimiz var hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım inşallah Darısı bize olsun inşallah.
Amin inşallahTedaviniz hayırlı uğurlu olsun..bol bol sağlıklı döllenen yumurtalarınız olsun inşallah..ve o sağlıklı embriyolarınız da rahminize sıkıca tutunup sağlıklı nur topu gibi evlatlar olsun inşallah..İşte o zaman bu çektiklerimiz uçaaarr gideeerrr..
Benim cok yumurtam oldu canim ohss riskim oldu o yuzden dinlenmeye gectik.. durumuna gore degisir elbette bi gelismeler olsun sekillenir ona gore doktorun bilir.Aa süper sizin de dondurulmuş transferi mi o zaman. Benim de öyle olacak. Tabi döllenme olur 5. Güne giderlerse. Hemen transfer olmayacak. Sizin de normal süreç bu şekilde mi? Yoksa direkt dondurulmuş vardı onun mu trnsferi olacak? 2. Adetiniz ya ondan soruyorum. Acaba ben transfere ne kadar bekleyeceğim diye.
Evet farklıymış. Benim bu kez çok yavaş ilerliyor. 2 aydır yumurta az dedik bekledik. Kist var dedik bekledik. Çok şükür hepsi düzeldi şimdi başlamaya karar verdik. Benim ilaçlar da kısa sürecek gerçi ama sürecin yavaş ilerlemesinden memnunum. Paldır küldür transfere gidiyorduk öncekilerde. Hopp transfer gerçekleşip bekleme süreci bunalıyordum. Böyle daha uygunmuş bana. Bakalım tabi yumurtalar nasıl tepki verecek bu duruma. Hayırlısı hepimiz için.Benim cok yumurtam oldu canim ohss riskim oldu o yuzden dinlenmeye gectik.. durumuna gore degisir elbette bi gelismeler olsun sekillenir ona gore doktorun bilir.
Benim dinlenmeue ihtiyacim vardi zaten skntilarim oldu bedenen ohss den dolayi iyi oldu boyle. Hayirlisi olsun insallah
Herkesin sureci farkli ilerliyor ben gonalf kullandim 9 gun sora 3 adet cetro soda catlatma ignesi sora opu embriyo topla derken 15 gunu buldu iste.
Diyorum ya her hastanin durumu farkli.. uygun ve kisiye göre elverisli olan yapilmali zaten hadi insallah hayirli olur sonuclarin..Evet farklıymış. Benim bu kez çok yavaş ilerliyor. 2 aydır yumurta az dedik bekledik. Kist var dedik bekledik. Çok şükür hepsi düzeldi şimdi başlamaya karar verdik. Benim ilaçlar da kısa sürecek gerçi ama sürecin yavaş ilerlemesinden memnunum. Paldır küldür transfere gidiyorduk öncekilerde. Hopp transfer gerçekleşip bekleme süreci bunalıyordum. Böyle daha uygunmuş bana. Bakalım tabi yumurtalar nasıl tepki verecek bu duruma. Hayırlısı hepimiz için.
Kaç yumurtan oldu canım ohss belirtilerin nelerdi de seni dinlenmeye aldı doktorun.benimde 26 yumurtam vardı sonrasında çok şikayetlerin oldu ama direk transferi yaptılar 5.gün acaba bu yaşadığım sıkıntılar ondan mı bekleseler daha mı iyi olur du nasip kısmet artıkBenim cok yumurtam oldu canim ohss riskim oldu o yuzden dinlenmeye gectik.. durumuna gore degisir elbette bi gelismeler olsun sekillenir ona gore doktorun bilir.
Benim dinlenmeue ihtiyacim vardi zaten skntilarim oldu bedenen ohss den dolayi iyi oldu boyle. Hayirlisi olsun insallah
Herkesin sureci farkli ilerliyor ben gonalf kullandim 9 gun sora 3 adet cetro soda catlatma ignesi sora opu embriyo topla derken 15 gunu buldu iste.
Ben de klomen kullandım beni de iğnere de mahvetti benim yarın yumurta toplama günüm 5-6 tane var dedi Dr ama bakalım embriyolar nasıl çıkacak çok heyecanlı bir süreç Allah hakkımızda hayırlısını versin .Selam kızlar henüz tedaviye yeni başladığım için uzaktan takibi bırakıp haber vermek istedim. Dün akşam iğnelere başladım. Salı günü kontrolüm var. Dua edin yumurtalarım çoğalsın büyüsünbu kez ilk defa klomen kullanıyorum. İnanılmaz şekilde mahvetti beni. Kafamı kaldıramıyorum. Dönüyo ağrıyo üzerimde bir ağırlık var sanki. Başka gruptan sordum klomen yapabiliyormuş. En azından psikolojik değil hamişlerimiz var hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım inşallah Darısı bize olsun inşallah.
Senin de cok olmus yumurtan.. benim 29 yumurta toplandi icimde de vardi gene bikactane 26 si olgundu 17 tanesindollendiKaç yumurtan oldu canım ohss belirtilerin nelerdi de seni dinlenmeye aldı doktorun.benimde 26 yumurtam vardı sonrasında çok şikayetlerin oldu ama direk transferi yaptılar 5.gün acaba bu yaşadığım sıkıntılar ondan mı bekleseler daha mı iyi olur du nasip kısmet artık
Kaç gün oldu ilaçlar? Klomen zaten bitene kadar herhalde ama. Benim 3-4 tane ancak olur yumurtam muhtemelen. 5-6 olsun diye beklemiştik ama zor. Aynen hayırlısı hakkımızda. İnşallah embriyolarınız kaliteli olurBen de klomen kullandım beni de iğnere de mahvetti benim yarın yumurta toplama günüm 5-6 tane var dedi Dr ama bakalım embriyolar nasıl çıkacak çok heyecanlı bir süreç Allah hakkımızda hayırlısını versin .
Cok stres yapma ya o tutunmak isterse Allahin izniyke her turlu tutunurSelam kızlar, yine crinone jel ile sorun yaşıyorumHem çok zor girmeye başladı artık hem de iki gündür neredeyse yarım saat bir saat sonra jelin yarısı geri geliyor kalan yarısı da daha sonra açık pembe olarak geliyor. Çok korkuyorum kanama falan olabilir mi diye hemşireye yazdım cevap bekliyorum. İnşallah önemli bişey değildir jeli pembe gelen var mı benim gibi ?
ayyy sorma benimki de girerken zorlanıyor artık ilk girerken çizilyor gibi canımı acıtmaya başladı pembelikte bir kaç gün önce gelmişti şimdi her lavoya girdiğimde bakıyorum var kı yokmu diye hemşireye de sordum pembelik olabilirmis ama kırmıya dönerse kan durumu olursa sıkıntı dediler buradaki arkadaşlarda öyle yazmıştı kuzum için rahat olsun birşey olmaz inş Allah’ın izniyleSelam kızlar, yine crinone jel ile sorun yaşıyorumHem çok zor girmeye başladı artık hem de iki gündür neredeyse yarım saat bir saat sonra jelin yarısı geri geliyor kalan yarısı da daha sonra açık pembe olarak geliyor. Çok korkuyorum kanama falan olabilir mi diye hemşireye yazdım cevap bekliyorum. İnşallah önemli bişey değildir jeli pembe gelen var mı benim gibi ?