Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar bugün histereskopi oldum dondurulmuş yumurtam var bi önceki aydan estrofem verdi 2tane günde vajinal yoldan bide cyclo prognynova verd.i. Adetin 2-3.günü gel sonrasında 14-15 gün sonra transfer dedi bu ilaçlar ne işe yarıyor tam olarak Rahmi hazırlayacağız dedi ama genel konuştu yani

Bayadır giremedim önceki arkadaşlardan kimler pozitifi gördü şimdi bu ay biraz mutlu olayım sizin sevincinizle

Benim de en büyük sorunum yumurta toplama sonrası adet olamadım..bugün 11.günüm..5.-6. günlerde baya baya lekelenmeler oldu ancak adet şeklinde değildi..şimdi lekelenme de kesildi..eski yumurta toplatmalarımda en geç 10.gün adet olmuştum..Şimdi bekliyorum da bir an evvel gelsin, bir sonraki adetle transfer işlemlerine başlıyacağız çünkü..

Peki doktora gittinmi.. ya benim de gelsin diye bekliyorum.. bu adetimle baslicaz insallah şuan tam adet zamanindayim ama grip oldum ictigim ilaclar insallah geciktirmez

Herkes test yapınca tutamadım kendmi sabah idrar testi yaptım negatif cıktı 9.gün bugun .insanın kendine ettiğini kimse edemez hesabı moralimi bozdum durduk yere

Herkes test yapınca tutamadım kendmi sabah idrar testi yaptım negatif cıktı 9.gün bugun .insanın kendine ettiğini kimse edemez hesabı moralimi bozdum durduk yere
Canim bozma moralini burda birini daha gordum negatifti uzuldu gitti kan verdi 10 cikti degeri hamileymis yani degerin daha dusuk olabilir

Canim bozma moralini burda birini daha gordum negatifti uzuldu gitti kan verdi 10 cikti degeri hamileymis yani degerin daha dusuk olabilir
Ben erken test yapmaya karşıydım hormonlara mı yenildim test yapanların mı gazına geldim bilmembir de predictor early yaptım su güya 6güne kadar erken cıkaran,netten baktımmsonra acayip şikayet var testle ilgili tam da bulmuşum yani

Peki doktora gittinmi.. ya benim de gelsin diye bekliyorum.. bu adetimle baslicaz insallah şuan tam adet zamanindayim ama grip oldum ictigim ilaclar insallah geciktirmez
Ben tedavi gördüğüm yerle aynı şehirde değilim..biraz daha bekliyeyim diyorum..inşallah daha fazla gecikmez..

Reactions: H M
Oyy kuzum benim.bende dün yaptım o işi.sonrada bütün gün topiklerde aradım negatif idrar testi kanda pozitif çıkarmı diye

Hiç bozmayın moralizi, sıkmayın tatlı canınızı..siz de biliyorsunuz ki daha erken..test günü ve sonrasında negatifse o zaman üzülürsünüz, ancak şimdi üzülme zamanı değil çünkü miniğiniz size tutunmaya çalışıyor..ona bol bol pozitif enerjinizi yollayın ki daha sıkı tutunsun..sabırla beklemeye devam..

Kızlar transfer sonrası 3. Gün 12 saatlik yol gideceğim kendi arabamizla sizce bişey olur mu korkuyorum

Ben ki kan testinde bile hatalı test görmüşüm koskoca acıbadem hastanesi bana 365hcg sonucuyla hamilesin demişti sonuc 0 oldugu halde ,ve 6000hcg ile hatalı idrar testi de yaşadım ama işte hormonlara yenildim bu sabahCok saolun güzel dilekleriniz içinAllah hayırlısını versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…