Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bu sitenin neden uygulaması yok ?var da ben mi bilemedim kızlar tarayıcıdan takip etmek cok zor birsürü mesaj kaçırıyorum her dakika girmek lazım o da mümkün değil
Canim benim bugün 6.Günüm sabah test yapacaktım vazgeçtim 4. Gun negatifi görünce idrarda tüm hevesim kaçmıştı.Ben de 9 ya da 10. Gun yapacağım.Normal hayatıma döndüm canim ben sadece ağır kaldırmıyorum bulaşık makinesine de yerleştiriyorum 😂

Canim benim bugün 6.Günüm sabah test yapacaktım vazgeçtim 4. Gun negatifi görünce idrarda tüm hevesim kaçmıştı.Ben de 9 ya da 10. Gun yapacağım.Normal hayatıma döndüm canim ben sadece ağır kaldırmıyorum bulaşık makinesine de yerleştiriyorum 😂
İdrar testi yapma bak o testler moral bozma garantili 🤓pozitif cıkıp kanda negatif olan da var .nolur sabırla kan testimizi bekleyelim sizden görüp ben de dayanamıyorum sonra bak yapmayın😂valla temizliğe girşmemek için zor duruyorum domestos gözüme bakıyor cifin boynu bükük🤣

Valla aslinda en iyisini yapiyorsun az calissinlar :)) ama hareketsiz de olma anlaminda dedim 😅
Yok canm düzenli yürüyüşümü yapıyorum sabah akşam,crinone jelden sonra 20dk yürüyyeceksin dedi doktorum yoksa güzel emilmiyormuş jel kullananların da aklında olsun en azından evde biraz yürüyün jeli koyunca

Yok canm düzenli yürüyüşümü yapıyorum sabah akşam,crinone jelden sonra 20dk yürüyyeceksin dedi doktorum yoksa güzel emilmiyormuş jel kullananların da aklında olsun en azından evde biraz yürüyün jeli koyunca
Himm anladimm :):) tsk ederiz aklimizda bulunsun.
bu arada ismim degidti brcstegul ben cizelgede degistirirsek olabilii acaba

Arkadaşlar son ultrason muayenesinde hangi boylarda kaç yumurta göründü opuda kaç yumurta toplandı?yazarsanız çok sevinirim

İdrar testi yapma bak o testler moral bozma garantili 🤓pozitif cıkıp kanda negatif olan da var .nolur sabırla kan testimizi bekleyelim sizden görüp ben de dayanamıyorum sonra bak yapmayın😂valla temizliğe girşmemek için zor duruyorum domestos gözüme bakıyor cifin boynu bükük🤣
😂😂😂😂😂😂😂

Bir çizelge varsa benim adım da yok orda 🤷🏻‍♀️
İlk mesaja tablo istedi arkadaşlar yaptım ben de ancak pozitif sonuç alanları ekleyemedim doğru dürüst çünkü değerler çıkıp inebiliyor, kese görme kalp sesi duyma derken garanti olmadan oraya pozitif yazmak bana da pek doğru gelmiyor bir kere düşük yaşamış biri olarak anlayabiliyorum..
Ancak bilgilerinizi yazarsanız sizi de tabloya eklerim..

3.gün birşey olmaz allahın izniyle,48saat kritik olan ,yatarak gidin ama arada mola verip kalkıp biraz adım atın .inşallah bebeğinizle eve dönmüş olursunuz🤲🏻
İnşallah canım ama yatamam birde 4 yaşında kızım var uzun yolda yorar beni diye korkuyorum sırtına yastık koyup ayaklarım uzatırim kısmet olur insallah

İlk mesaja tablo istedi arkadaşlar yaptım ben de ancak pozitif sonuç alanları ekleyemedim doğru dürüst çünkü değerler çıkıp inebiliyor, kese görme kalp sesi duyma derken garanti olmadan oraya pozitif yazmak bana da pek doğru gelmiyor bir kere düşük yaşamış biri olarak anlayabiliyorum..
Ancak bilgilerinizi yazarsanız sizi de tabloya eklerim..
Yoo hiç dert değil tablo:) bırdan güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah gerisi mühim değil😊🤲🏻

X