Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ben cok yumurta olmasindan ziyade az olsun kaliteli olsun diye famera kullandim bide catlatna ignesi. Okadar..
Anladım teşekkürler ben femarayı çatlatmasız kuşlanmıştım 2 sefer 1 yumurta oluştu her iki seferde hamile kaldım ama şimdi etki etmiyor artık

Benim de 5.gun embriyosu ustelik 2 tane transfer edildi 6.gun idrar testi yaptm silik cizgi bile yoktu moralim ilkonce bozuldu sonra hayrlsi dedim 11.gun aksam idar testi yaptm ikinci cizgi hemen cikti kan testi verdim 618 yani hamileyim.oyuzden morelnizi bozmyn ve dua edin Allah yetrki ol desin hayrli olani nasip etsin

Ne güzel umut oldun bana bi bilsen insallah benimki de öyledir ve burda bekleyen herkesinki

Ben de çok sabırsızlananlardanım ,her güne bir idrar testi hatta bir gün içersinde birden fazla kan testi yaptığım bile oldu,gününden önce yapılan testler hüsran oluyor bence, ben bir tedavimde dayanamadım kan testi verdim değerim günümden bi kaç gün önce 12 çıktı sonra 25 e yükseldi ama sonuç hüsran kimyasal gebelikmiş..artık gününü bekleme taraftarıyım ama yine de söz vermeyeyim belli yine dayanamam

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hep öyleydim. Herşeyden medet umar hale gelmiştim. Yanımda karnını sıvazlayanlar mı desem, bebek alışverişine çıkanlar mı desem, bebek doğumları mı desem gibi gibi hepsini gördüm yaşadım ve elimi hep karnıma götürdüm niye benimde olmuyo diye. Acaba bi gün bende hamile olabilecek miyim, acaba bende çift çizgi görecek miyim? Diye diye yedim bitirdim kendimi. En sonunda cesaretimi toplayıp Erzurumun yolunu tuttum iyi kide tutmuşum. Nasibim beni Erzurum da beklemiş meğersem. Sen Rabbine sığın ona güven pozitif ol eminim herşey olumlu sonuçlanacaktır

Kızlar bugün kontrolümüz vardı 3 gün önce minicik görünen karartımız bugün 9 mm lik bir keseye dönüşmüş umarım içi doludur ve minik kalp atışlarını da duyarız
Yine güzel bir haber daha..bir de umutsuzluğa düşmüştünüz..bakın kese de büyüyor..hayırlısıyla kalbi de duyacaksınız, çünkü güzel haberler gelmeye başladı bir kere..devamı da gelecektir..

Canım inşallah bunda onayıyla sonuçların olsun benim de dün 10.gün 12 çıktı yarın tekrar vercem inşallah kimyasal değildir

Selam kızlar bu süreç herkese hayırlı olsun öncelikle bende bu ay dondurulmuş embriyo transfer olcağım transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız siz
salı transferim var benim de dondurulmuş estrofemle folik asit şu an için yrn crinone jele başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…