Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

enlenlerin yüzünü gü
amin canım amin sebebsiz olunca daha zor heray umutlanıyorsun hani diyorlarya bir vakti vardır ondan olmuyordur diye sonra her ay hüsran bu ay yine belkide olur umutlarıyla test yaptım negait 3 yıldır her ay elımde olmadan umutlanıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin zor

Kızlar bir şey söyleyeyim ama kızmayın :))) az önce balkonda cop atacakt sabahki teste baktım silik çizgi vardı:))) ama bu saatten sonraki testin geçerliliği yoktur...beni gruptan atmayın 🙈

Germinalcim sakin ol bak ben sakin kalmaya çalışıyorum yapma etme:) evde testler duruyor elimi sürmüyorum🥴
Kaçıncı günün canim senin ya iste resmen gaza gelmek benimki transfer günü odamda biri daha vardı o da 6. Gun embriyosu bir tanıdığı uç günde çıkar idrar demiş diye aklıma takıldı keske yapmasaydım çok umutlu da değilim çökmüş de değilim artık ne çıkarsa sonuç kabulüm

3BF8F048-A7AC-4537-824F-1AA193F73D6C.png

Kaçıncı günün canim senin ya iste resmen gaza gelmek benimki transfer günü odamda biri daha vardı o da 6. Gun embriyosu bir tanıdığı uç günde çıkar idrar demiş diye aklıma takıldı keske yapmasaydım çok umutlu da değilim çökmüş de değilim artık ne çıkarsa sonuç kabulüm
Benm 8.günüm canım,herkesin bünyesi farklı hcg nin ne zaman idrara gececğine senin bünyen karar verir kanda yüksek cıkıp da idrar da görünmeyen de oluyor🤷🏻‍♀️Sen sakin ol,kan vereceğin günü bekle bak beni de gaza getirme yapmıcam diyorum idrar testi🤣

Benm 8.günüm canım,herkesin bünyesi farklı hcg nin ne zaman idrara gececğine senin bünyen karar verir kanda yüksek cıkıp da idrar da görünmeyen de oluyor🤷🏻‍♀️Sen sakin ol,kan vereceğin günü bekle bak beni de gaza getirme yapmıcam diyorum idrar testi🤣
Yok canim sen kendini hazır hissettiğinde yap bugün modum sabah öyle düştü ki insallah pozitif sonuç alırsın

Süper bir paylaşım olmuş..çok teşekkür ederiz bu faydalı bilgi için..👏
tüp bebek tedavisinin her bir aşaması sabırla bekleme işi..ancak transferden sonra sabırsızlık had safhaya ulaşıyor ve 4.gün sonuç almayı ümit eder hale geliniyor..lütfen biraz daha sabır..aceleci davranmak stresten başka bir işe yaramaz; stresin de bebeğe faydası yok, zararı var..

X