Amin canim insallah guzel haberini aliriz Allah isteyen herkese nasip etsinNe güzel umut oldun bana bi bilsen insallah benimki de öyledir ve burda bekleyen herkesinki
Insallah canim dualrm seninle ve bebek isteyen herkesleKızlar bugün kontrolümüz vardı 3 gün önce minicik görünen karartımız bugün 9 mm lik bir keseye dönüşmüş umarım içi doludur ve minik kalp atışlarını da duyarız
canim birde ne var biliyormusun tup bebekte ihtimal fazla ya sanki olmazsa artik umudum kalmayacak gibi simdi en azindan umudum var tup ile belki olur umudu amaCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hep öyleydim. Herşeyden medet umar hale gelmiştim. Yanımda karnını sıvazlayanlar mı desem, bebek alışverişine çıkanlar mı desem, bebek doğumları mı desem gibi gibi hepsini gördüm yaşadım ve elimi hep karnıma götürdüm niye benimde olmuyo diye. Acaba bi gün bende hamile olabilecek miyim, acaba bende çift çizgi görecek miyim? Diye diye yedim bitirdim kendimi. En sonunda cesaretimi toplayıp Erzurumun yolunu tuttum iyi kide tutmuşum. Nasibim beni Erzurum da beklemiş meğersem. Sen Rabbine sığın ona güven pozitif ol eminim herşey olumlu sonuçlanacaktır
senin de şimdiden hayırlı olsun cnm burda güzel haberler verelim hayırlısıylaHayırlı olsun şimdiden canım mutlu haberi alırsın inş. Bende adetin 2. Günündeyim
Ekimin başı gibi ben de dondurulmuş embriyo tedavisine başlayacağım..adetin ikinci günü ilk kontrole gitmediniz mi? Estrofem ve vitaminlere başlanacak ultrosonda herşey yolunda ise..Hayırlı olsun şimdiden canım mutlu haberi alırsın inş. Bende adetin 2. Günündeyim
Yine güzel bir haber daha..bir de umutsuzluğa düşmüştünüz..bakın kese de büyüyor..hayırlısıyla kalbi de duyacaksınız, çünkü güzel haberler gelmeye başladı bir kere..devamı da gelecektir..
Maşallah canım Bi haftadır stresliydin rabbim daha da güzel haberler nasip etsin
Çok şükür duanın gücü olsa gerek Rabbim ol desin yeter ki en azından dış gebelik endişesi bitti inş.kesenin de içi dolu olup kalp atışını duyunca ancak bir oh diyebileceğim.ilaçlar iğneler o kadar yordu ki beni ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum iğne yerleri batıyor resmen ama olsun herşey minik mucizem içinInsallah canim dualrm seninle ve bebek isteyen herkesle
Canim herseyin hayirlisi evet bunu demek bize kolay sana duymak zor olabilr ama Allah zorlastryorsa guzellestiriyodur.Herseyin hayirlisi olsun biz en azndan elimizden geleni yapalim gerisi takdir ilahi umutlariniz yiklmasin bak ne guzel dondurlmuslar var bence devam etBugün transferin 11.günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ilk denememizdi iki embriyo transfer edilmisti kısmet degilmis...
Dondurulmuşlarımız var ama bi daha denesek mi eşimde bende kararsızız
Tesekkur ederim haklısın tabi allah hakkımızda hayırlısını versin. Belkide ilk deneme olunca bu kadar hayal kırıklığı oldu. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin diger türlüsü daha zorCanim herseyin hayirlisi evet bunu demek bize kolay sana duymak zor olabilr ama Allah zorlastryorsa guzellestiriyodur.Herseyin hayirlisi olsun biz en azndan elimizden geleni yapalim gerisi takdir ilahi umutlariniz yiklmasin bak ne guzel dondurlmuslar var bence devam et
Canım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim inşallah nasip etsin hepimize aynı gün olmuşuz sanırım seninle bnmde dün 10. Gün değerim 12 çıktıTesekkur ederim haklısın tabi allah hakkımızda hayırlısını versin. Belkide ilk deneme olunca bu kadar hayal kırıklığı oldu. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin diger türlüsü daha zor
canim herseyin hayirlisi insallah birdahaki sefer tutar hangi hastane ve sorun neydi canim.Bugün transferin 11.günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ilk denememizdi iki embriyo transfer edilmisti kısmet degilmis...
Allahım tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah..evet ilk tedavide negatifi almak daha bir üzücü oluyor, hoş farketmiyor ilk deneme de olsa beşinci de olsa negatif, negatiftir..onca ilaç, onca emek sıfırlanıyor..ancak bu uğurda mutlu sona ulaşıncaya kadar yılmak yok, çabalamaya devam..Bundan sonrakilerde pozitifi görmenizi dilerimBugün transferin 11.günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ilk denememizdi iki embriyo transfer edilmisti kısmet degilmis...
Tesekkur ederim canım 26sındaydı transferim. Benim deger 0 virgüllü çıktı hatta doktor 5-10 çıksa yine iyi olurdu tutmuş derdik burda tutmadığı kesin dedi. Insllh seninki tutacak gönlünü ferah tutCanım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim inşallah nasip etsin hepimize aynı gün olmuşuz sanırım seninle bnmde dün 10. Gün değerim 12 çıktı
Tesekkurler sebepsiz kısırlık bizimkisicanim herseyin hayirlisi insallah birdahaki sefer tutar hangi hastane ve sorun neydi canim.
Benimkide sebebsiz canim en kotusude sanirim bu cunku sikintiyi bilsen doktor ona gore ilac tedavi veriyor ama bunda oyle bir durum yok sorun bilinmiyorki cozum olsun gibi geliyor banaTesekkurler sebepsiz kısırlık bizimkisi
Cok tesekkur ederim insllh bu uğurda uğraşan herkes çocuklarını kucaklarına alır. Gercekten emek çok insan 1tanesinde maddi manevi bu kadar zorlanıyor. 3-5 gercekten sabır isiAllahım tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah..evet ilk tedavide negatifi almak daha bir üzücü oluyor, hoş farketmiyor ilk deneme de olsa beşinci de olsa negatif, negatiftir..onca ilaç, onca emek sıfırlanıyor..ancak bu uğurda mutlu sona ulaşıncaya kadar yılmak yok, çabalamaya devam..Bundan sonrakilerde pozitifi görmenizi dilerim
Evet bencede en kötülerinden biri sebepsiz. Tedavide olamıyorsun. sebepsiz olunca her ay acaba bu ay olur mu diyorsun.Benimkide sebebsiz canim en kotusude sanirim bu cunku sikintiyi bilsen doktor ona gore ilac tedavi veriyor ama bunda oyle bir durum yok sorun bilinmiyorki cozum olsun gibi geliyor bana
İnşallah canım bnmde 26sıydı rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimize duamTesekkur ederim canım 26sındaydı transferim. Benim deger 0 virgüllü çıktı hatta doktor 5-10 çıksa yine iyi olurdu tutmuş derdik burda tutmadığı kesin dedi. Insllh seninki tutacak gönlünü ferah tut
Çok üzüldüm tez zamanda olumlu sonuçlar alırsınız umarımEvet bencede en kötülerinden biri sebepsiz. Tedavide olamıyorsun. sebepsiz olunca her ay acaba bu ay olur mu diyorsun.
İnşallah canım bnmde 26sıydı rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimize duamZor bi süreçmiş benimde ilk tedavim Allahım inşallah hayırlısıyla mükafatlandırsın bizleri
Cok tesekkurler insllh hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızÇok üzüldüm tez zamanda olumlu sonuçlar alırsınız umarım