evet bencede en kotu yanlarindan biride sebebsiz belko vakti vardir oda bu aydir diyosun ve heray umutlaniyorsun ben bu ay adetle baslicam tupe ama sabah kalktim test yaptim yedide teste bakmaktan ne uyuyabildim hemde sasi oldumEvet bencede en kötülerinden biri sebepsiz. Tedavide olamıyorsun. sebepsiz olunca her ay acaba bu ay olur mu diyorsun.
canım dondurulmuşların varmış ne güzel pes etme hemen ilk denemedeBugün transferin 11.günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ilk denememizdi iki embriyo transfer edilmisti kısmet degilmis...
Dondurulmuşlarımız var ama bi daha denesek mi eşimde bende kararsızız
Niye olmasın canım. Herşey vaktini bekler. Belkide senin vaktin tüp bebekte. Beslenmene dikkat et ilaçlarını kesinlikle saati saatine kullan bi sıkıntı çıkmazcanim birde ne var biliyormusun tup bebekte ihtimal fazla ya sanki olmazsa artik umudum kalmayacak gibi simdi en azindan umudum var tup ile belki olur umudu ama
Merhaba,hayırlı olsun tedaviniz inşallah güzel sonuçlanırSelam kızlar bu süreç herkese hayırlı olsun öncelikle bende bu ay dondurulmuş embriyo transfer olcağım transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız siz
Tüp bebekte ihtimal fazla değil,böyle düşünüp kendinizi bağlamayın.bana doktorlar tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi ben tedaviyi bıraktm ve hamile kaldım,tüpüm sorunluydu nasip olmadı.diyeceğim o ki verceek olan Allahcanim birde ne var biliyormusun tup bebekte ihtimal fazla ya sanki olmazsa artik umudum kalmayacak gibi simdi en azindan umudum var tup ile belki olur umudu ama
Sebepszi infertilitede çözüm psikiyatrist,terapiye gidinBenimkide sebebsiz canim en kotusude sanirim bu cunku sikintiyi bilsen doktor ona gore ilac tedavi veriyor ama bunda oyle bir durum yok sorun bilinmiyorki cozum olsun gibi geliyor bana
İnsallah canim hakkimizda hayirlisi ne diyeyim deneyecegim rabbim hayirlisini versinNiye olmasın canım. Herşey vaktini bekler. Belkide senin vaktin tüp bebekte. Beslenmene dikkat et ilaçlarını kesinlikle saati saatine kullan bi sıkıntı çıkmaz
canim doktorlar oyle diyor ya asilama normal yoldan 10 daha fazla ama tupte direk dollenmis embriyo koyduklari icin daha ihtimali fazla diye. Tabi rabbim vermedimi ne yapsan bosTüp bebekte ihtimal fazla değil,böyle düşünüp kendinizi bağlamayın.bana doktorlar tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi ben tedaviyi bıraktm ve hamile kaldım,tüpüm sorunluydu nasip olmadı.diyeceğim o ki verceek olan AllahDoktorlar vesile .ve kaderde ne varsa o
canim aslinda sebebsiz de sebep olduguna inaniyorum hatta biurda okumustum yumurta kalin olabilirmis kalitesiz olabilirmis spermler yumurta ya ulasmadan antikorlar tarafindan engellenebilirmis ve birsuru sey ama doktor demiski hepsi pahali tahliller ve hepsinin tedaviside tup diye yapmiyoruz demis. Tabi buna pskolojide var ama ben ilk korunmadigim sene hic takmiyordum cunku o sene olsunda cok istemiyordum hayirlisi ne diyeyimSebepszi infertilitede çözüm psikiyatrist,terapiye gidin
Kaçıncı gün embriyosuydu? İdrar testi için erkendir belki.Bugün 7.günüm.idrar testi yaptım.negatif
5.günü canımKaçıncı gün embriyosuydu? İdrar testi için erkendir belki.
Olmadı diye düşünme, kan tahlili gününü bekle bence.5.günü canım
Bende öyle düşünüyorum canım.daha 5 gün var tahlileOlmadı diye düşünme, kan tahlili gününü bekle bence.
benim ilk denemede 11.gün bile negatif çıktı tuttuğu halde erken test yapmayın kızlar her bünyede aynı gün çıkmıyor7.günü negatif çıkıp sonraki günlerde pozitifi gören var mı acababaşıma iş açtım şimdi durma topiklerde ara
benim ilk denemede 11.gün bile negatif çıktı tuttuğu halde erken test yapmayın kızlar her bünyede aynı gün çıkmıyor
Idrar testinede benimde ckmamisti moralini bozma benim 11.gunmde belli olduBugün 7.günüm.idrar testi yaptım.negatif
Ben yasadim deli gibi kasiklarim belim agridi adet olcam sandim ama cok sukur hamileyimKızlar transferimin 4. günü, belim ve sırtım ağrıyor. Adet belirtisi mi yoksa tutunma mı bilemiyorum. Pozitifi görenler adet sancısı yaşadı mı?