Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar özellikle pozitif alanlar transferden sonraki birkaç günde göğüslerde farklılık hisseden var mi? Ben ilk hamileligimde test günüm göğüslerim tas gibiydi o yüzden hep göğüslerde belirti arıyorum su an öyle sert değiller.Transferi saymazsak bugün ikinci günüm 😊

Valla canım bi gün taş gibi oluyor sızlıyor bi gün yumuşacık oluyor ben de anlamadım 😄

Ben de transfer oldum
Yeni transfer olan arkadaslar, bir sorum var.
Transferden sonra 5 gün evde dinlensem yeterli olur mu? 6.gün işe başlamayı düşünüyorum. Test günüme kadar rapor alıp evde olabilecegim bir durumum yok malesef, işe gitmem gerekecektir.
Siz nasıl yapıyorsunuz? Kac gun istirahat aldınız?
benfe bugün transfer ıldum dr üç gün rapor verecek normal hayatına devam et kendini yorma yeterli dedi

Kızlar özellikle pozitif alanlar transferden sonraki birkaç günde göğüslerde farklılık hisseden var mi? Ben ilk hamileligimde test günüm göğüslerim tas gibiydi o yüzden hep göğüslerde belirti arıyorum su an öyle sert değiller.Transferi saymazsak bugün ikinci günüm 😊
5.6. Günden sonra hassasiyet artıyor erken daha canımmm stres yapma

Kızlar 244 çıktığına sevinemesen pembe akıntı geldi eve gelince 😫 çok korktum inşallah yerleşmedir 10.günüm
Lekelenmeler olabiliyor bu süreçte..siz değerinizin tadını çıkarıp stres yapmayın lütfen..bebeğinize hep pozitif enerji yollayın ki o da rahminize sıkıca tutunmaya devam etsin..güzel haberlerinizin devamını bekliyoruz..

Transferiniz hayırlı olsun, sonu güzel olur insallah 🙏
Çok ilaç verdi mi transferden sonra? Nasıldı transfer kısa mı sürüyor?
Çok teşekkür ediyorum amin hepimizin sonuçları hayırlı olur inşaallah.transfer kısa sürdü 20 dk transfer masasında 2 saat de normal odada yatarak dinlendim sonra eve geçtim Estrofem günde üç tane asprin bir tane kan sulandırıcı iğne folbiol bir tane jel sabah akşam bir de progestan iğne bu kadar ilaçlarım

X