Şimdiden sağlıklı yumurta toplamalar..inşallah bol bol kaliteli iyi döllenen yumurtalarınız olsun..Herkese merhaba. Beni de alın aranıza. 23 ağustosta başlayan ilk tüp bebek maceramda yarın opu günüm. İnşallah herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur. Bekleyen herkese bol şanslar
Çok teşekkür ederim, umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun sendeşimdiden hayırlı olsun cnm inş güzel haberlerini verirsin buradan benim de haftaya transfer bakalım
Amiiin çok teşekkür ederimŞimdiden sağlıklı yumurta toplamalar..inşallah bol bol kaliteli iyi döllenen yumurtalarınız olsun..
Beni de listeye ekler misiniz ?yaş 37 Şişli memorial hastanesinde 30 Ağustos’ta tedaviye başladımKurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Üye Yaş Merkez İşlem Durumu Transfer sonuç günü Sonuç @kar-emel 37 Zeynep kamil hastanesi Transfer
bekliyorEkim ayı @Esnmstf 28 Erzurum Atatürk ünv. Transfer oldu 16 ağustos Hamile @aziz misafir 26 Kayseri Acıbadem 29 ağustosta
Transfer
Olacak@seda1500 33 İzmir Medicalpark Transfer oldu 20 ağustos @Umudum- 31 Kayseri Acıbadem Transefer oldu 15 ağustos @shemsim 26 Baku Celaletdin Transfer oldu - @Allah var gam yokkk 23 Ankara Başkent Transfer oldu 18 ağustos @Dnzvrl 31 Çamlıca
MedicanaTedaviye başladı @chloen 30 Memorial Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor@lidyator 31 Bursa soranus Transfer
oldu29 ağustos @Seven49 28 Genart Transfer oldu 19 ağustos - @Aselhannn 26 Kayseri Acıbadem Tedaviye başladı @kelebekmkelebek 29 Eskişehir Acıbadem Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor@Brcnumt 29 Malatya Doğu Fertil Transfer oldu @mirabebis 34 Bahçeci umut tüp bebek Transfer
bekliyor@huseyin_1509 34 Başkent hastanesi Transfer oldu 18 ağustos
HamileH M 29 İstanbul
Emsey
HospitalTransfer
bekliyor@Kraz3463 31 Şanlıurfa
Gürgan
KlinikTransfer
bekliyor@fadik1983 36 29 Ağustosta
tedaviye
başlıyor@ozgsnr 29 Bahçelievler
MedicalparkTransfer oldu 6 eylül
Canım benim maşllah sağlıkla al kucağına inşallahKızlar selam bugün benim 11. Günüm kan testi sonucum pozitif çok şükür Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin , darısı da burdaki emek veren bütün kardeşlerimize olsun inşallah hep dualarımdasınız
Amin inşallah hepimizin sağlıkla katlansın hayırlısıyla kavuşalım minnoşlarımızaÇok sevindim canım sağlıkla katlansın inşallah
ay ne güzel cnm sağlıkla devam etsin inş
Amiin inşallah canım Rabbim hepimize bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım benim maşllah sağlıkla al kucağına inşallah
Canim cok sevindim.Rabbim yuzunu guldursun daima.. insallah sirada guzel guzel haberlere..Amin inşallah hepimizin sağlıkla katlansın hayırlısıyla kavuşalım minnoşlarımıza
Insallah opun ve transferin kolaylikla olur biter haberini de alir soylersin bize ☺Çok teşekkür ederim, umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun sende
Cok iyiiTransferimi oldum kızlar uç tane 6. Güne gitmiş bir tane transfer iki dondurma yaptık korktum iki transfer ettirmeye yasım aslında uygun ama...İkiz olmasın dedim
Hadi hayırlı uğurlu olsunn canım benimmmm :)) inşş pozitif haberinizde alalım hemen :)Transferimi oldum kızlar uç tane 6. Güne gitmiş bir tane transfer iki dondurma yaptık korktum iki transfer ettirmeye yasım aslında uygun ama...İkiz olmasın dedim
Nasil yani canim.. degerin kacti ki?Canım senin nasıl olmuştu son durum ne benim bugün düne göre düşmüş 101niye böyle oluyo anlamıyorum
Hayırlı olsunn ccanımm benimm darısı kese ve kalp atışına inş :)Kızlar selam bugün benim 11. Günüm kan testi sonucum pozitif çok şükür Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin , darısı da burdaki emek veren bütün kardeşlerimize olsun inşallah hep dualarımdasınız
Amin inşallahCanim cok sevindim.Rabbim yuzunu guldursun daima.. insallah sirada guzel guzel haberlere..
Hayırlı olsunn ccanımm benimm darısı kese ve kalp atışına inş :)
Kızlar benimde cuma günü opü olmuştu yazmıştım 6 tane yumurtadan üçü olgundu sadece bir tanesi işleme cevap vermişti dün aradılar çok hızlı gidiyor sıkıntılı diye yarını bekliycez dediler moralim bozuldu gibi oldu neyseki birazda olsa umut vardıbugün aradılar embriyom toparlanmış orta kalitedeymiş doktorum transfere uygun olduğunu söyledi biraz sürpriz oldu bize çok şükür öğlenden sonra hemen transferimi oldum şükürler olsun bugünüde gördüm artık hayırlı sı ile bol bol dua edip bekliycem inş bebeyim tutunur keseydi kalp atışı derken bebeyimikucagıma alabilirim inşdualarınızda Beni de unutmayın kızlar 🕊🕊
Değerim 9.gün 101.68 di canım ama öncesinde ağrılarım vardı cumartesi hiç ağrım olmayınca tedirgin oldum dün kan verdim 117 çıktı 12. Gün ver demişti doktorum bugün yaptırdım 101 çıktı yineNasil yani canim.. degerin kacti ki?