Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Beni de listeye ekler misiniz ?yaş 37 Şişli memorial hastanesinde 30 Ağustos’ta tedaviye başladım

Transferimi oldum kızlar uç tane 6. Güne gitmiş bir tane transfer iki dondurma yaptık korktum iki transfer ettirmeye yasım aslında uygun ama...İkiz olmasın dedim
Cok iyii ama niye korktun destek olurlardi belki tutunmaya.. nasip degilse zaten ikiz olmaz.. ama insiyatifini bu yonde kullanmak istemissin olacaksa tekte tutar insallah ☺

Kızlar benimde cuma günü opü olmuştu yazmıştım 6 tane yumurtadan üçü olgundu sadece bir tanesi işleme cevap vermişti dün aradılar çok hızlı gidiyor sıkıntılı diye yarını bekliycez dediler moralim bozuldu gibi oldu neyseki birazda olsa umut vardıbugün aradılar embriyom toparlanmış orta kalitedeymiş doktorum transfere uygun olduğunu söyledi biraz sürpriz oldu bize çok şükür öğlenden sonra hemen transferimi oldum şükürler olsun bugünüde gördüm artık hayırlı sı ile bol bol dua edip bekliycem inş bebeyim tutunur keseydi kalp atışı derken bebeyimikucagıma alabilirim inş dualarınızda Beni de unutmayın kızlar 🕊🕊

Ayy çok sevindim canım inşallah bebişin tutunacak sana sen bol bol dua et ve beslenmene dikkat et Rabbim hayırlısıyla önce pozitifi sonra kucağına almayı nasip etsin inşallah

Nasil yani canim.. degerin kacti ki?
Değerim 9.gün 101.68 di canım ama öncesinde ağrılarım vardı cumartesi hiç ağrım olmayınca tedirgin oldum dün kan verdim 117 çıktı 12. Gün ver demişti doktorum bugün yaptırdım 101 çıktı yineanlamadım burdakş doktor düşük yapıyo olabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…