Merhaba umarım sonuç pozitiftir. Fakat 6 gün gerçekten çok erken negatif almak gayet doğal bence gününüze kadar bekleyin sonra kan testi yaptırın. Herşey Allahtan deyip sonuç net olsun.Merhaba kizlar insallah hepimiz cabalrimizin sonucunu en hayrli sekilfe aliriz.bende agustosta yaptrdim transfer bugun9.gunum 6.gunde idrar testi yaptm negtif gun yaklstkca korkuyorum
Evet oyuzden bidaha test yapmadim birzda korktm bu sureci yasamaynalr bizi anlamzlr sizi okuyordum surekli bende buna dahil olmak istedimMerhaba umarım sonuç pozitiftir. Fakat 6 gün gerçekten çok erken negatif almak gayet doğal bence gününüze kadar bekleyin sonra kan testi yaptırın. Herşey Allahtan deyip sonuç net olsun.
Saol kuzummm Allah razı olsun inş 12 Eylül test günüm Allah’ın izniyle inş güzel haberler verebilirimAyy çok sevindim canım inşallah bebişin tutunacak sana sen bol bol dua et ve beslenmene dikkat et Rabbim hayırlısıyla önce pozitifi sonra kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet burda herkes birbirine o kadar destek oluyor ki. Çevresiyle konuşamadığı edemediği şeyleri açıkça yazabiliyor. Bende dahil. Gerçi herkesin çevresi Emin’in bir kerede hamile kalanlarla doludur :)) Çok az kalmış sizin kaçıncı gün embriyosuydu kaç adet transfer edildi. Test gününüz hangi gün :))Evet oyuzden bidaha test yapmadim birzda korktm bu sureci yasamaynalr bizi anlamzlr sizi okuyordum surekli bende buna dahil olmak istedim
Benim 5. gun embriyosu doktorum sana birakiyorum 1 yada 2 hangisi olsun diyorsan dedi ben 2 tane istedim 2 transfer yapildiEvet burda herkes birbirine o kadar destek oluyor ki. Çevresiyle konuşamadığı edemediği şeyleri açıkça yazabiliyor. Bende dahil. Gerçi herkesin çevresi Emin’in bir kerede hamile kalanlarla doludur :)) Çok az kalmış sizin kaçıncı gün embriyosuydu kaç adet transfer edildi. Test gününüz hangi gün :))
Kaçıncı gün embriyosu cnm 6. Gün çok erkenMerhaba kizlar insallah hepimiz cabalrimizin sonucunu en hayrli sekilfe aliriz.bende agustosta yaptrdim transfer bugun9.gunum 6.gunde idrar testi yaptm negtif gun yaklstkca korkuyorum
5.gun canmKaçıncı gün embriyosu cnm 6. Gün çok erken
Şansınız oldukça yüksek bence pozitif alacaksınız. Güzel haberinizi bekliyorum :)) ikizlerle bile gelebilirsinBenim 5. gun embriyosu doktorum sana birakiyorum 1 yada 2 hangisi olsun diyorsan dedi ben 2 tane istedim 2 transfer yapildi
Ay insallah canim genlerimzde var benimde esim tarafindada ikiz cok ama hayirli olan gelsin hayrli sekilde 4 yildir cabaliyrum cocugum olsun diye asilama yaptrdim tutmadi 2 kere en son tup bebege karar verdik doktorum hic bir nedeniniz yok olmamasi icin ya eve gidip bekleyin olmasi icin yada hizlanrmak icin tup bebek yaptrn dedi birden karar verip yaptrdk ama cok stresli bir surecmis gunler gecmiyo:)Şansınız oldukça yüksek bence pozitif alacaksınız. Güzel haberinizi bekliyorum :)) ikizlerle bile gelebilirsin
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inş. Siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi takdiri ilahi. Burda her pozitif habere sevinip olmayınca olmayanlarla üzülüyoruz. Bizim yaşadıklarımızı bizden başkası anlayamaz. Ben transfer için bekliyorum moral oluyor banada. Son günler hiç geçmez tahmin edebiliyorum :)) direnin 2-3 gün daha bence :))Ay insallah canim genlerimzde var benimde esim tarafindada ikiz cok ama hayirli olan gelsin hayrli sekilde 4 yildir cabaliyrum cocugum olsun diye asilama yaptrdim tutmadi 2 kere en son tup bebege karar verdik doktorum hic bir nedeniniz yok olmamasi icin ya eve gidip bekleyin olmasi icin yada hizlanrmak icin tup bebek yaptrn dedi birden karar verip yaptrdk ama cok stresli bir surecmis gunler gecmiyo:)
Insallah canim senin transfer nezaman belli bir gun varmiRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inş. Siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi takdiri ilahi. Burda her pozitif habere sevinip olmayınca olmayanlarla üzülüyoruz. Bizim yaşadıklarımızı bizden başkası anlayamaz. Ben transfer için bekliyorum moral oluyor banada. Son günler hiç geçmez tahmin edebiliyorum :)) direnin 2-3 gün daha bence :))
Canim doktorum embriyolar iyi dedi ben de bu olumsuz olsa bile en azından başka bir umudum daha olacağı icin tek olsun dedim,iki tane koydurtsam ikisi de tutar mi diye strese girecektim en azından kafam rahat bekleyeceğim ve ikiz isteyeceğim son şey gerçekten.Cok iyiiama niye korktun destek olurlardi belki tutunmaya.. nasip degilse zaten ikiz olmaz.. ama insiyatifini bu yonde kullanmak istemissin olacaksa tekte tutar insallah ☺
Him tabi boyle dusunmenizde başka bir secenek iyi yapmissin kendin icin dogru bi karar elbette.. insallah guzel haberlinizi aliriz..Canim doktorum embriyolar iyi dedi ben de bu olumsuz olsa bile en azından başka bir umudum daha olacağı icin tek olsun dedim,iki tane koydurtsam ikisi de tutar mi diye strese girecektim en azından kafam rahat bekleyeceğim ve ikiz isteyeceğim son şey gerçekten.
İnsallah bekleyen herkes güzel haberler alsın ben Cuma günü test yapmaya başlayacağım valla erken testlerle,6.gun daha çabuk belli oluyor diyorlar varsaHim tabi boyle dusunmenizde başka bir secenek iyi yapmissin kendin icin dogru bi karar elbette.. insallah guzel haberlinizi aliriz..
Benim biraz belirsiz adet olmayı bekliyorum. Ekim de olur inş. Çikolata kistim olduğu için kisti baskılamak için iğneler kullandım adet olmadım 5 aydır. Şimdi iğnelerin etkisinin geçip adet olmayı bekliyorum yani ondan belirsizlik :))Insallah canim senin transfer nezaman belli bir gun varmi
Anladim canim hayrlisi olsun beklemek evet biraz skntli ama sonuc guzel olacaksa beklemek bile ayri guzel ayri özelBenim biraz belirsiz adet olmayı bekliyorum. Ekim de olur inş. Çikolata kistim olduğu için kisti baskılamak için iğneler kullandım adet olmadım 5 aydır. Şimdi iğnelerin etkisinin geçip adet olmayı bekliyorum yani ondan belirsizlik :))
Ohh çok şükür gözünüz aydınÇok şükür biz de bugün iki adet 5.gün embriyomuzun dondurulma işlemlerini yapıp geldik..ekim ayının başı gibi yani ikinci adetimle transfer işlemlerine başlıyacağız hayırlısıyla..Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin, kucaklarımızın dolmasını nasip etsin
Hayırlı olsun, sonucu guzel olsun insallahTransferimi oldum kızlar uç tane 6. Güne gitmiş bir tane transfer iki dondurma yaptık korktum iki transfer ettirmeye yasım aslında uygun ama...İkiz olmasın dedim
Hayırlı olsuuunKızlar selam bugün benim 11. Günüm kan testi sonucum pozitif çok şükür Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin , darısı da burdaki emek veren bütün kardeşlerimize olsun inşallah hep dualarımdasınız