Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba kizlar insallah hepimiz cabalrimizin sonucunu en hayrli sekilfe aliriz.bende agustosta yaptrdim transfer bugun9.gunum 6.gunde idrar testi yaptm negtif gun yaklstkca korkuyorum
Merhaba umarım sonuç pozitiftir. Fakat 6 gün gerçekten çok erken negatif almak gayet doğal bence gününüze kadar bekleyin sonra kan testi yaptırın. Herşey Allahtan deyip sonuç net olsun.

Merhaba umarım sonuç pozitiftir. Fakat 6 gün gerçekten çok erken negatif almak gayet doğal bence gününüze kadar bekleyin sonra kan testi yaptırın. Herşey Allahtan deyip sonuç net olsun.
Evet oyuzden bidaha test yapmadim birzda korktm bu sureci yasamaynalr bizi anlamzlr sizi okuyordum surekli bende buna dahil olmak istedim

Evet oyuzden bidaha test yapmadim birzda korktm bu sureci yasamaynalr bizi anlamzlr sizi okuyordum surekli bende buna dahil olmak istedim
Evet burda herkes birbirine o kadar destek oluyor ki. Çevresiyle konuşamadığı edemediği şeyleri açıkça yazabiliyor. Bende dahil. Gerçi herkesin çevresi Emin’in bir kerede hamile kalanlarla doludur :)) Çok az kalmış sizin kaçıncı gün embriyosuydu kaç adet transfer edildi. Test gününüz hangi gün :))

Benim 5. gun embriyosu doktorum sana birakiyorum 1 yada 2 hangisi olsun diyorsan dedi ben 2 tane istedim 2 transfer yapildi

Şansınız oldukça yüksek bence pozitif alacaksınız. Güzel haberinizi bekliyorum :)) ikizlerle bile gelebilirsin
Ay insallah canim genlerimzde var benimde esim tarafindada ikiz cok ama hayirli olan gelsin hayrli sekilde 4 yildir cabaliyrum cocugum olsun diye asilama yaptrdim tutmadi 2 kere en son tup bebege karar verdik doktorum hic bir nedeniniz yok olmamasi icin ya eve gidip bekleyin olmasi icin yada hizlanrmak icin tup bebek yaptrn dedi birden karar verip yaptrdk ama cok stresli bir surecmis gunler gecmiyo:)

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inş. Siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi takdiri ilahi. Burda her pozitif habere sevinip olmayınca olmayanlarla üzülüyoruz. Bizim yaşadıklarımızı bizden başkası anlayamaz. Ben transfer için bekliyorum moral oluyor banada. Son günler hiç geçmez tahmin edebiliyorum :)) direnin 2-3 gün daha bence :))

Insallah canim senin transfer nezaman belli bir gun varmi

Cok iyii ama niye korktun destek olurlardi belki tutunmaya.. nasip degilse zaten ikiz olmaz.. ama insiyatifini bu yonde kullanmak istemissin olacaksa tekte tutar insallah ☺
Canim doktorum embriyolar iyi dedi ben de bu olumsuz olsa bile en azından başka bir umudum daha olacağı icin tek olsun dedim,iki tane koydurtsam ikisi de tutar mi diye strese girecektim en azından kafam rahat bekleyeceğim ve ikiz isteyeceğim son şey gerçekten.

Reactions: H M
Him tabi boyle dusunmenizde başka bir secenek iyi yapmissin kendin icin dogru bi karar elbette.. insallah guzel haberlinizi aliriz..

Him tabi boyle dusunmenizde başka bir secenek iyi yapmissin kendin icin dogru bi karar elbette.. insallah guzel haberlinizi aliriz..
İnsallah bekleyen herkes güzel haberler alsın ben Cuma günü test yapmaya başlayacağım valla erken testlerle,6.gun daha çabuk belli oluyor diyorlar varsa

Insallah canim senin transfer nezaman belli bir gun varmi
Benim biraz belirsiz adet olmayı bekliyorum. Ekim de olur inş. Çikolata kistim olduğu için kisti baskılamak için iğneler kullandım adet olmadım 5 aydır. Şimdi iğnelerin etkisinin geçip adet olmayı bekliyorum yani ondan belirsizlik :))

Anladim canim hayrlisi olsun beklemek evet biraz skntli ama sonuc guzel olacaksa beklemek bile ayri guzel ayri özel

Ohh çok şükür gözünüz aydın

Hayırlı olsuuun Bugun hep guzel haberler okuduk burda. Sağlıkla kucagına al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…