Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?

ÜyeYaşMerkezİşlem DurumuTransfer sonuç günüSonuç
@kar-emel37Zeynep kamil hastanesiTransfer
bekliyor
Ekim ayı
@Esnmstf28Erzurum Atatürk ünv.Transfer oldu16 ağustos:anneadayı:Hamile
@aziz misafir26Kayseri Acıbadem29 ağustosta
Transfer
Olacak
@seda150033İzmir MedicalparkTransfer oldu20 ağustos
@Umudum-31Kayseri AcıbademTransefer oldu15 ağustos
@shemsim26Baku CelaletdinTransfer oldu-
@Allah var gam yokkk23Ankara BaşkentTransfer oldu18 ağustos
@Dnzvrl31Çamlıca
Medicana
Tedaviye başladı
@chloen30MemorialTransfer
(dondurulmuş)
bekliyor
@lidyator31Bursa soranusTransfer
oldu
29 ağustos
@Seven4928GenartTransfer oldu19 ağustos -
@Aselhannn26Kayseri AcıbademTedaviye başladı
@kelebekmkelebek29Eskişehir AcıbademTransfer
(dondurulmuş)
bekliyor
@Brcnumt29Malatya Doğu FertilTransfer oldu
@mirabebis34Bahçeci umut tüp bebekTransfer
bekliyor
@huseyin_150934Başkent hastanesiTransfer oldu18 ağustos:anneadayı:
Hamile
H M H M 29İstanbul
Emsey
Hospital
Transfer
bekliyor
@Kraz346331Şanlıurfa
Gürgan
Klinik
Transfer
bekliyor
@fadik19833629 Ağustosta
tedaviye
başlıyor
@ozgsnr29Bahçelievler
Medicalpark
Transfer oldu6 eylül
Beni de listeye ekler misiniz ?yaş 37 Şişli memorial hastanesinde 30 Ağustos’ta tedaviye başladım

Transferimi oldum kızlar uç tane 6. Güne gitmiş bir tane transfer iki dondurma yaptık korktum iki transfer ettirmeye yasım aslında uygun ama...İkiz olmasın dedim
Cok iyii 💞 ama niye korktun destek olurlardi belki tutunmaya.. nasip degilse zaten ikiz olmaz.. ama insiyatifini bu yonde kullanmak istemissin olacaksa tekte tutar insallah ☺

Kızlar benimde cuma günü opü olmuştu yazmıştım 6 tane yumurtadan üçü olgundu sadece bir tanesi işleme cevap vermişti dün aradılar çok hızlı gidiyor sıkıntılı diye yarını bekliycez dediler moralim bozuldu gibi oldu neyseki birazda olsa umut vardıbugün aradılar embriyom toparlanmış orta kalitedeymiş doktorum transfere uygun olduğunu söyledi biraz sürpriz oldu bize çok şükür öğlenden sonra hemen transferimi oldum şükürler olsun bugünüde gördüm artık hayırlı sı ile bol bol dua edip bekliycem inş bebeyim tutunur keseydi kalp atışı derken bebeyimikucagıma alabilirim inş 🙏🙏🙏dualarınızda Beni de unutmayın kızlar 🕊🕊😇😇🙏🙏

Kızlar benimde cuma günü opü olmuştu yazmıştım 6 tane yumurtadan üçü olgundu sadece bir tanesi işleme cevap vermişti dün aradılar çok hızlı gidiyor sıkıntılı diye yarını bekliycez dediler moralim bozuldu gibi oldu neyseki birazda olsa umut vardıbugün aradılar embriyom toparlanmış orta kalitedeymiş doktorum transfere uygun olduğunu söyledi biraz sürpriz oldu bize çok şükür öğlenden sonra hemen transferimi oldum şükürler olsun bugünüde gördüm artık hayırlı sı ile bol bol dua edip bekliycem inş bebeyim tutunur keseydi kalp atışı derken bebeyimikucagıma alabilirim inş 🙏🙏🙏dualarınızda Beni de unutmayın kızlar 🕊🕊😇😇🙏🙏

Ayy çok sevindim canım inşallah bebişin tutunacak sana sen bol bol dua et ve beslenmene dikkat et Rabbim hayırlısıyla önce pozitifi sonra kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕

Nasil yani canim.. degerin kacti ki?
Değerim 9.gün 101.68 di canım ama öncesinde ağrılarım vardı cumartesi hiç ağrım olmayınca tedirgin oldum dün kan verdim 117 çıktı 12. Gün ver demişti doktorum bugün yaptırdım 101 çıktı yine😔anlamadım burdakş doktor düşük yapıyo olabilirsin dedi😔😔

X