Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Transfer olali 6gün oldu ve bugün karnımda adet sancısına benzer sancı ve cok kücük kahverengi lekelenmem var. Bu sefer tutmadı galiba

Kızlar Günaydın tedavim başladı ama multivitaminim bitti Dr size takviye olarak verdiği birmultivitamin var mı ne alacağını bilemedim şu anda yumurta büyütme aşmadındayım.yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden.

Hayirli olsun kucaginiza da nasip etsin Rabbim.
Herkeste belirti olucak diye birsey yok sanirim belli bi haftadan sonra belki kendini belli eder

Hayirli olsun inşallah guzelce olur tedaviniz.. ben kullanmadim verilmedi bana siz daha once ney kullandiysaniz onu kullanin yine olmazmi

benim genetik sonuçlandı . hasta çıktı emriyolar bu seferde olmadı
Allah ım sabrımı arrtır ne diyim

benim genetik sonuçlandı . hasta çıktı emriyolar bu seferde olmadı
Allah ım sabrımı arrtır ne diyim
Nesi var dediler hasta derlen hasarlı mı demek istedin neyse sabret bi sürü ileri teknoloji var onları denersin ümidini kaybetme olacak kavuşacaksınız bebeğinle inşallah

Çok şükür biz de bugün iki adet 5.gün embriyomuzun dondurulma işlemlerini yapıp geldik..ekim ayının başı gibi yani ikinci adetimle transfer işlemlerine başlıyacağız hayırlısıyla..Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin, kucaklarımızın dolmasını nasip etsin

Canım senin nasıl olmuştu son durum ne benim bugün düne göre düşmüş 101 niye böyle oluyo anlamıyorum

Çok sevindim canım sağlıkla katlansın inşallah

Herkese merhaba. Beni de alın aranıza. 23 ağustosta başlayan ilk tüp bebek maceramda yarın opu günüm. İnşallah herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur. Bekleyen herkese bol şanslar

şimdiden hayırlı olsun cnm inş güzel haberlerini verirsin buradan benim de haftaya transfer bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…