Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bence erken gebelik testi almalısın ben bu dandik testlere hiç güvenmiyorum.Ben direkt erken testleri kullanicam digerleri gerçekten güvenilir değil
Benim umudum kalmadı canım zaten göğüslerimin yan tarafları ağrımaya başladı ne zaman bu ağrı olsa adet olurum.yine adet olucam

5.gün embriyosu ve 6.günüm ama büyük ihtimal negatif.6.gün yapanlar muhtemelen silikte olsa çizgi görmüşler
Ben hiç 6. Gün yapmadım bişey diyemicem onun için ama bak bu benim 7. Gün akşamüstü yaptığım test hiçbişey yok gibiydi yani o yüzden bence moral bozmak için erken

Eklentiler

• 7D1501EF-FBA3-427B-AB07-3ADE72657D17.jpeg
    7D1501EF-FBA3-427B-AB07-3ADE72657D17.jpeg
    111,3 KB · Görüntüleme: 56
Ben hiç 6. Gün yapmadım bişey diyemicem onun için ama bak bu benim 7. Gün akşamüstü yaptığım test hiçbişey yok gibiydi yani o yüzden bence moral bozmak için erken
Teşekkür ederim canım ilgin için.Ya işte bi tek ondan değilde aynı adet ağrılarım olmaya başladı göğsümün yan tarafı ağrıyor ondanda ümidim kesildi kısmet değilmiş hayırlısı😔

Bugün 10. Günüm yarın kan testine gidicem inşallah 💕 bu da bu sabah evde yaptığım test 😍 ben hepinize duacıyım canlarım sizler de bana edin inşallah da bu sefer inşallah kucağıma almak da nasip olsun hayırlısıyla sağlıkla ❤️🤗
Gözünüz aydın, hayırlı olsun insallah. Tebrik ederim ❤️

Slm kızlar 9.gün değerim 101 çıkmıştı 11.gün değerim 117 çıktı çok az artmış çok korkuyorum sıkıntı mı var acaba😔doktorum pazartesi demişti ben bugün de verdim ama şaşırdım sonucu görünce 😔yarına 2 kat artar mı sizce

Slm kızlar 9.gün değerim 101 çıkmıştı 11.gün değerim 117 çıktı çok az artmış çok korkuyorum sıkıntı mı var acaba😔doktorum pazartesi demişti ben bugün de verdim ama şaşırdım sonucu görünce 😔yarına 2 kat artar mı sizce
Aynı merkezde mi yaptırdın kan tahlilini ?

Hayır canım farklı bi yerde
O zaman endişelenme derim 😊 kendi verdiğin merkez nereyse ilk orda devam et.merkezler arası da çok büyük farklılıklar olabiliyor . Hatta geçenlerde Burda bir arkadaşa olmuştu aynı şey değeri bir merkezde 1000 lerde çıktığı için endişe edip doktora gitmişti . Ama değeri başka bir merkezde 5 binlerde çıkmıştı

O zaman endişelenme derim 😊 kendi verdiğin merkez nereyse ilk orda devam et.merkezler arası da çok büyük farklılıklar olabiliyor . Hatta geçenlerde Burda bir arkadaşa olmuştu aynı şey değeri bir merkezde 1000 lerde çıktığı için endişe edip doktora gitmişti . Ama değeri başka bir merkezde 5 binlerde çıkmıştı
Ayyyyy canım umut oldun banaaa çok sağolll inşallah öyledir ama ben mecbur başka bi merkezde vermek zorundayım tayin işimiz olduğu için ayrıldık şu an yaşadığımız yerden 😔inşallah yarın hayırlı bi sonuç alabilirim

Ayyyyy canım umut oldun banaaa çok sağolll inşallah öyledir ama ben mecbur başka bi merkezde vermek zorundayım tayin işimiz olduğu için ayrıldık şu an yaşadığımız yerden 😔inşallah yarın hayırlı bi sonuç alabilirim
Anladım canım . Umarım yarın güzel bir sonuç alırsın .

Canım 10 günden fazladır bende aynı sıkıntıyla uğraşıyorum ama sen hemen sıkma canını hele int.yazan yorumları hiç okuma yapman gereken tek şey aynı merkezden kan vererek 48 saat ara ile yükselişini takip etmek.farklı merkezde sonuçlar ciddi oynuyor senin ki de muhtemelen onun içindir.

Canım 10 günden fazladır bende aynı sıkıntıyla uğraşıyorum ama sen hemen sıkma canını hele int.yazan yorumları hiç okuma yapman gereken tek şey aynı merkezden kan vererek 48 saat ara ile yükselişini takip etmek.farklı merkezde sonuçlar ciddi oynuyor senin ki de muhtemelen onun içindir.
Ayy canım inşallah öyledir rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Aynı merkezde vermem imkansız işte mecbur sürekli takip edicem😔

X