Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Canim bende temmuzda gittim aynisini bana yapti simdi ben gidicem haftaya adetime 10 gun varken ben bu ay tup bebek istiyorum diye evrak varsa halledilir zaten bakalim ne diyecek
Evet öyle olursa başlar belki eylülde çünkü çok meşakkatli bi süreç canım.eşinle git mutlaka çünkü eşinden de kan testi istenecek inşallah hayırla sonuçlanır tedavin

İdrarda pozitifleri tebrik ederim,ben yarin gideceğim transfere 6. Gun olacak...Acaba kaçıncı gun idrar yapsam çıkar ki...Şimdiden onu düşünüyorum

İdrarda pozitifleri tebrik ederim,ben yarin gideceğim transfere 6. Gun olacak...Acaba kaçıncı gun idrar yapsam çıkar ki...Şimdiden onu düşünüyorum

Kendini şimdiden o strese sokma günler geçmek bilmiyor sonra benim ilki taze transferdi 5. Gün embriyosuydu şimdi ki dondurulmuş embriyo transferi yine 5. Gün embriyosu ikisinde de 7. Gün akşam üstü dayanamayıp yaptım ilk testi sadece ışığa tuttuğumda görebiliyordum hayalet çizgi ama 8. Gün sabah yaptığımda net görebildim silik çizgiyi

Evet öyle olursa başlar belki eylülde çünkü çok meşakkatli bi süreç canım.eşinle git mutlaka çünkü eşinden de kan testi istenecek inşallah hayırla sonuçlanır tedavin
bu hafta esimle gitcem cnm yarin bunyamin hoca olmayabilirmis ondan sali yada carsamba gitcem

Ewet bende gördüm hayırlı olsun darısı basimuza

Kızlar ben sabah idrarıyla yaptım belirginleşen bişey olmadı testte bende bebetime ın azizliğine uğradım sanırım maalesef bu sefer de olmadı

Işıkta anca bu kadar bi saat sonra ama bu marka sanırım negatifse bile böyle çıkarıyomuş

Kızlar klomen beni mahfetti ayakta duramıyorum başım ağrıyor dönüyor inş hepimiz bu bebişlere kavuşurun çok zor tedavilerAllahım herkese yardım etsin.

Benim durum da Değişen bişey yok yine bhcg de yükselme var ama istenilen oranda değil hala keseyi görebilecek bir değere ulaşamıyor keseyi görebilseler duruma göre bir teşhis koyacaklar ama ne var ne yok diyebiliyorlar sadece keseyi görene kadar ilaçlara devam 2 günde bir bhcg takibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…