Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Günde 1mm falan mı kalınlasıyor acaba? Cuma sabah 9.4tü benim, doktor cok iyi dedi. Transferim perşembe sabah. İnsallah cok da kalınlaşmaz
Transfere kadar tekrar doktor kontrolüne gitmeyecek misiniz? Ben de 8-11 aralığında en uygundu diye hatırlıyorum..belki rahim belli kalınlığa ulaştıktan sonra orda kalıyordur, yani sürekli de artmıyordur..

Transfere kadar tekrar doktor kontrolüne gitmeyecek misiniz? Ben de 8-11 aralığında en uygundu diye hatırlıyorum..belki rahim belli kalınlığa ulaştıktan sonra orda kalıyordur, yani sürekli de artmıyordur..
Evet döküluyor bir zaman sonra zaten adet oluyorsun aşiri kalinlasincada hamilelik oluyor sanirim:) benim 11 de filan adetim geliyor mesela..

Son düzenleme:
Günde 1mm falan mı kalınlasıyor acaba? Cuma sabah 9.4tü benim, doktor cok iyi dedi. Transferim perşembe sabah. İnsallah cok da kalınlaşmaz
benim de ayın 10 unda transfer doktor bir daha gelmene gerek yok dedi bi açıklama da yapmıolar

Kızlar bende dayanamadım idrar testi yaptım.5 günü transferimin.Dediğiniz gibi ışıkta belli olan hayalet çizgi çıktı.Olma ihtimali varmıdır? Sizinki pozitifmi sonuçlandı?

Canım benim bugün 9. Günüm henüz kan testi yaptırmadım ama bu sabah idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı ❤️ Yine geçen seferki gibi 7. Gün akşam üstü yaptım onda da sadece ışıkta görünen hayalet çizgi belirmişti inşallah pozitiftir sonucun bebişin seninledir ❤️🤗

Kızlar kanamam oldu hasteneye geldik keseyi gördük dr olabilir dedi yatacağım hastanede dua edin miniğim bırakmasın beni allah razı olsun

İnşallah bir an önce düzelir canım durumun sen moralini hiç düşürme Rabbimin izniyle hiç bişey olmayacak bebişin karnında eve döneceksin inşallah 🤲🏻

Dayanamadım test yaptım bugün transfer günü hariç 5.gündü biliyorum çok erken ama evde test bulundurmak hiç iyi bişey değil dayanamadım ve sanki çizgi gördüm gibi hatta bakmaktan gözlerim şaşı oldu ☺ Güneş ışığı beyaz ışık hep bi umut çizgi gördüm gibi o hayalet çizgiyi hatta bi arkadaş siyah beyaz yapın fotoğrafı belli oluyo demiş onu bile yaptım sizceee var mı hayalet çizgiyi gören var mııı ☺️ Yüklüyorum şimdi 🤷‍♀️ E257DCCD-CFEE-4ED2-8CD7-671E7D8A7563.jpeg D538F4E8-969B-41CB-8682-DF02155705C5.jpeg

Dayanamadım test yaptım bugün transfer günü hariç 5.gündü biliyorum çok erken ama evde test bulundurmak hiç iyi bişey değil dayanamadım ve sanki çizgi gördüm gibi hatta bakmaktan gözlerim şaşı oldu ☺ Güneş ışığı beyaz ışık hep bi umut çizgi gördüm gibi o hayalet çizgiyi hatta bi arkadaş siyah beyaz yapın fotoğrafı belli oluyo demiş onu bile yaptım sizceee var mı hayalet çizgiyi gören var mııı ☺ Yüklüyorum şimdi 🤷‍♀️Eki Görüntüle 2303269 Eki Görüntüle 2303270
Benimkide bu şekilde zor görünen bi çizgiydi ama testin markası babe time dye bişey ve çok olumsuz yorumu var o yüzden umutlanmak istemiyorum..inşallah bunlar pozitifin habercisidir:KK39:

Bugün
Dayanamadım test yaptım bugün transfer günü hariç 5.gündü biliyorum çok erken ama evde test bulundurmak hiç iyi bişey değil dayanamadım ve sanki çizgi gördüm gibi hatta bakmaktan gözlerim şaşı oldu ☺ Güneş ışığı beyaz ışık hep bi umut çizgi gördüm gibi o hayalet çizgiyi hatta bi arkadaş siyah beyaz yapın fotoğrafı belli oluyo demiş onu bile yaptım sizceee var mı hayalet çizgiyi gören var mııı ☺ Yüklüyorum şimdi 🤷‍♀️Eki Görüntüle 2303269 Eki Görüntüle 2303270
Evet evet benim ilk testim de böyledi 😘

Canım benim bugün 9. Günüm henüz kan testi yaptırmadım ama bu sabah idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı ❤ Yine geçen seferki gibi 7. Gün akşam üstü yaptım onda da sadece ışıkta görünen hayalet çizgi belirmişti inşallah pozitiftir sonucun bebişin seninledir ❤🤗
İnşallah canım ya vala emeklerimiz ziyan olmaz inşallah insan herşeye umutlanıyor:KK43: geçen sefer gördüğünde kanda çıkmışmıydı canım?

Siyah beyaz fotoda gayet net görüyorum ben inşallah pozitiftir 😄❤️

Benimkide bu şekilde zor görünen bi çizgiydi ama testin markası babe time dye bişey ve çok olumsuz yorumu var o yüzden umutlanmak istemiyorum..inşallah bunlar pozitifin habercisidir:KK39:

Benim de markası bebe time dı 7. Gün test bu şekildeydi bu sabah tekrarladım koyulaşmış sen de tekrar dene bence canım inşallah koyulaşmış olur 🤗

İnşallah canım ya vala emeklerimiz ziyan olmaz inşallah insan herşeye umutlanıyor:KK43: geçen sefer gördüğünde kanda çıkmışmıydı canım?

Evet canım ama kanı yine de 10. Gün vermiştim. Test günüme kadar her sabah idrar testi yapıp testin koyulaşmasını takip ettim. Sonucum da pozitifti ama 8. Haftada bebiş gelişimi durdurduğu için kürtaj oldum maalesef

X