Günde 1mm falan mı kalınlasıyor acaba? Cuma sabah 9.4tü benim, doktor cok iyi dedi. Transferim perşembe sabah. İnsallah cok da kalınlaşmazTransfer için 8 ile en fazla 16 arası olmalı diye biliyorum ben de
Transfere kadar tekrar doktor kontrolüne gitmeyecek misiniz? Ben de 8-11 aralığında en uygundu diye hatırlıyorum..belki rahim belli kalınlığa ulaştıktan sonra orda kalıyordur, yani sürekli de artmıyordur..Günde 1mm falan mı kalınlasıyor acaba? Cuma sabah 9.4tü benim, doktor cok iyi dedi. Transferim perşembe sabah. İnsallah cok da kalınlaşmaz
Evet döküluyor bir zaman sonra zaten adet oluyorsun aşiri kalinlasincada hamilelik oluyor sanirim:) benim 11 de filan adetim geliyor mesela..Transfere kadar tekrar doktor kontrolüne gitmeyecek misiniz? Ben de 8-11 aralığında en uygundu diye hatırlıyorum..belki rahim belli kalınlığa ulaştıktan sonra orda kalıyordur, yani sürekli de artmıyordur..
Günde 1mm falan mı kalınlasıyor acaba? Cuma sabah 9.4tü benim, doktor cok iyi dedi. Transferim perşembe sabah. İnsallah cok da kalınlaşmaz
benim de ayın 10 unda transfer doktor bir daha gelmene gerek yok dedi bi açıklama da yapmıolarGünde 1mm falan mı kalınlasıyor acaba? Cuma sabah 9.4tü benim, doktor cok iyi dedi. Transferim perşembe sabah. İnsallah cok da kalınlaşmaz
Kızlar bende dayanamadım idrar testi yaptım.5 günü transferimin.Dediğiniz gibi ışıkta belli olan hayalet çizgi çıktı.Olma ihtimali varmıdır? Sizinki pozitifmi sonuçlandı?
Kızlar kanamam oldu hasteneye geldik keseyi gördük dr olabilir dedi yatacağım hastanede dua edin miniğim bırakmasın beni allah razı olsun
Benimkide bu şekilde zor görünen bi çizgiydi ama testin markası babe time dye bişey ve çok olumsuz yorumu var o yüzden umutlanmak istemiyorum..inşallah bunlar pozitifin habercisidirDayanamadım test yaptım bugün transfer günü hariç 5.gündü biliyorum çok erken ama evde test bulundurmak hiç iyi bişey değil dayanamadım ve sanki çizgi gördüm gibi hatta bakmaktan gözlerim şaşı oldu ☺ Güneş ışığı beyaz ışık hep bi umut çizgi gördüm gibi o hayalet çizgiyi hatta bi arkadaş siyah beyaz yapın fotoğrafı belli oluyo demiş onu bile yaptım sizceee var mı hayalet çizgiyi gören var mııı ☺ Yüklüyorum şimdiEki Görüntüle 2303269 Eki Görüntüle 2303270
Evet evet benim ilk testim de böylediDayanamadım test yaptım bugün transfer günü hariç 5.gündü biliyorum çok erken ama evde test bulundurmak hiç iyi bişey değil dayanamadım ve sanki çizgi gördüm gibi hatta bakmaktan gözlerim şaşı oldu ☺ Güneş ışığı beyaz ışık hep bi umut çizgi gördüm gibi o hayalet çizgiyi hatta bi arkadaş siyah beyaz yapın fotoğrafı belli oluyo demiş onu bile yaptım sizceee var mı hayalet çizgiyi gören var mııı ☺ Yüklüyorum şimdiEki Görüntüle 2303269 Eki Görüntüle 2303270
İnşallah canım ya vala emeklerimiz ziyan olmaz inşallah insan herşeye umutlanıyorCanım benim bugün 9. Günüm henüz kan testi yaptırmadım ama bu sabah idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı ❤ Yine geçen seferki gibi 7. Gün akşam üstü yaptım onda da sadece ışıkta görünen hayalet çizgi belirmişti inşallah pozitiftir sonucun bebişin seninledir ❤
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı senden gaza gelip yaptım zatenBenimkide bu şekilde zor görünen bi çizgiydi ama testin markası babe time dye bişey ve çok olumsuz yorumu var o yüzden umutlanmak istemiyorum..inşallah bunlar pozitifin habercisidir
Sonraları belirginleşti mi inşallahBugün
Evet evet benim ilk testim de böyledi
Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım bir değişim olacakmıİnşallah canım hakkımızda hayırlısı senden gaza gelip yaptım zaten ☺☺
Dayanamadım test yaptım bugün transfer günü hariç 5.gündü biliyorum çok erken ama evde test bulundurmak hiç iyi bişey değil dayanamadım ve sanki çizgi gördüm gibi hatta bakmaktan gözlerim şaşı oldu ☺ Güneş ışığı beyaz ışık hep bi umut çizgi gördüm gibi o hayalet çizgiyi hatta bi arkadaş siyah beyaz yapın fotoğrafı belli oluyo demiş onu bile yaptım sizceee var mı hayalet çizgiyi gören var mııı ☺ Yüklüyorum şimdiEki Görüntüle 2303269 Eki Görüntüle 2303270
Benimkide bu şekilde zor görünen bi çizgiydi ama testin markası babe time dye bişey ve çok olumsuz yorumu var o yüzden umutlanmak istemiyorum..inşallah bunlar pozitifin habercisidir
İnşallah karamel artık hepimiz test sonuçlarını pozitif görürüz.meneksemelifim ve F fadik1983 tedavileriniz hayırlı olsun..inşallah tedavi sürecini sorunsuz atlatıp pozitif sonuçlar alırsınız..
İnşallah canım ya vala emeklerimiz ziyan olmaz inşallah insan herşeye umutlanıyorgeçen sefer gördüğünde kanda çıkmışmıydı canım?
Bende gordjm insallah gittikce koyulasir canim..Sonraları belirginleşti mi inşallah
Bende yarın bi daha yapmayı düşünüyorumYarın sabah tekrar yapıcam bakalım bir değişim olacakmı